Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 79927993799479957996 ... 12401>
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 08:07

Інвестор Девід Тайс, що передбачив кризу 2008 року, має невтішні прогнози для ринку. Він вважає, що настав «дуже небезпечний період для інвесторів», пише CNBC.
https://minfin.com.ua/ua/amp/2021/07/19 ... ssion=true
sergikkc007

Подякував: 637 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 08:52

sergikkc007 написав:Інвестор Девід Тайс, що передбачив кризу 2008 року, має невтішні прогнози для ринку. Він вважає, що настав «дуже небезпечний період для інвесторів», пише CNBC.

Ви забули дописати Будь-які співпадіння на кшалт окуліардної в грн компанї і часто спішить і точно впаде випадкові

Девід Тайс відомий як інвестор, що грає на пониження на фоні загального оптимізму ринку. Зараз він працює радником AdvisorShares Ranger Equity Bear ETF, яка розпоряджається активами на $70 млн.

Він визнає, що точно вгадати, коли ціни почнуть падати, достатньо складно й він часто спішить. Але він твердо впевнений, що колапсу ринку невідворотний
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 09:13

sergikkc007 написав:Інвестор Девід Тайс, що передбачив кризу 2008 року, має невтішні прогнози для ринку. Він вважає, що настав «дуже небезпечний період для інвесторів», пише CNBC.

Інвештор Девід Тайс і п.Зрадіо - часом, не одна й та ж сама людина?
______
Клятий радянський "совкошлак" дорожчає щомісячно!
Навіть "гостінки" та 3к "панельки" на Лісовому масиві та на Софійській Борщагівці!
Біда, та й годі!
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 09:32

Frant написав:Інвештор Девід Тайс і п.Зрадіо - часом, не одна й та ж сама людина?

Ні, Лібо говорить, що зРадіо шпійон з московії
sergikkc007

Подякував: 637 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 09:39

rjkz написав:Ну-ну.
Я посмотрю на концептуальный овноблок через 10-20 лет. :mrgreen:
Многие дома начала-середины 00-х населены 40-50 летними людьми, которые в то время уже смогли купить себе квартиры, а с тех пор заработали еще на несколько.
Как ро мне - контингент не самый плохой. Нет проблем с оплатой комунали, вопросов в финансовом участии начинаний, направленных на повыщение комфортности проживания. Это разница между совковым "дали" и "заработали".

я же не спорю, что овноблоки тоже со временем повыгорают, поплеснявеют. По этому интересна тактика менять жилье (+ремонт) там раз в 5-10 лет.
Дома 2000х скорее заселены 50-60 летними заскорузлыми блатными, которые не очень рады инициативам новоприбывших 30-летних салаг)
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 10:50

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:тепер почитай вчорашнє уточнення до статті, коли Ти, як завжди роздав направо і наліво, що подорожчало лише на 6 %, а не як розказують адекватні форумчани.
Після мого уточнення, автор статті додала що все таки зростання таке як і пишуть адекватні форумчани. і ти знову зник:-)
Ти головне не зникай в нікуди:-) клоуни гілці потрібні.
Зрадіо, не тобі розказувати про хто тут нуль.

Из этого можно сделать очередной вывод о том, что застройщики легко могут проглотить НДС, не поднимая ценников.
Зрадио оперирует официальными данными о себестоимости строительства ( читай-первая поставка жилья), которая выросла на 6%
Форумчане ему в ответ говорят о росте ценников на 15-25%. Это значит , застройщики "имеют" покупателей больше, чем застройщиков "имеет" инфляция.
Каждый прав. Не ссорьтесь, парни
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 10:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:Клятий радянський "совкошлак" дорожчає щомісячно!
Навіть "гостінки" та 3к "панельки" на Лісовому масиві та на Софійській Борщагівці!
Біда, та й годі!

Это отчаяние продавцов совкошлака. Денег на покупку новостроя нет, заработать не могут, потому повышают ценник , выжидая лоха.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 11:10

Первый написав:
В сенсі шкваришся?
Ти написав що ніколи не викладав дані НБУ з очікуваннями. Я стверджую що викладав і лише тоді коли вони негативні. привів приклад

И снова он лжет! Я никогда и нигде не говорил, что не выкладывал данные с ожиданиями от НБУ - я говорил, что не читаю их отчет об ожиданиях!

Началось все с того, что ты попытался наехать, что, мол, я не выложил отчет якобы потому что там перемоа, а я выкладываю только зраду. На что я ответил, что не мог его выложить. И, действительно не мог - я этот отчет не читаю :lol:

То интересное, что есть в монетарных и макро отчетах - выкладываю. Хочешь быть на уровне - читай и ты эти отчеты. Они комплексные, в отличие от отчета об ожиданиях, при этом еще и более регулярные

Первый написав:почитай як ти розписуєш про растішок якихось і що саме регулятор розуміє маштаб проблем. :mrgreen: подивися як ти старанно обводив показник будівництво:-)

И? Что не так?

Первый написав:а тепер почитай вчорашнє уточнення до статті, коли Ти, як завжди роздав направо і наліво, що подорожчало лише на 6 %, а не як розказують адекватні форумчани.
Після мого уточнення, автор статті додала що все таки зростання таке як і пишуть адекватні форумчани. і ти знову зник:-)

Не понял - я должен был перечитывать статью дважды? Я от тебя сейчас первый раз слышу, что она ее изменила. Впрочем, не удивлен, что вы, морды, псевдо-авторитетом (а не самом деле, как всегда, нахрапом - в течение часа заспамили Анну со всех учеток) продавите самокритичную девушку, которой свойственно сомневаться, как и любому нормальному человеку.

Я повторюсь - у меня самого есть замечания к статье, но то, как вы синхронно подгорели - это бесценно!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 11:23

Ромасик написав:
  rjkz написав:Ну-ну.
Я посмотрю на концептуальный овноблок через 10-20 лет. :mrgreen:
Многие дома начала-середины 00-х населены 40-50 летними людьми, которые в то время уже смогли купить себе квартиры, а с тех пор заработали еще на несколько.
Как ро мне - контингент не самый плохой. Нет проблем с оплатой комунали, вопросов в финансовом участии начинаний, направленных на повыщение комфортности проживания. Это разница между совковым "дали" и "заработали".

я же не спорю, что овноблоки тоже со временем повыгорают, поплеснявеют. По этому интересна тактика менять жилье (+ремонт) там раз в 5-10 лет.
Дома 2000х скорее заселены 50-60 летними заскорузлыми блатными, которые не очень рады инициативам новоприбывших 30-летних салаг)

Ага, пожелтеют и отпадут. Хорошо народу промыли мозги с газобетоном.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лип, 2021 11:25

Первый написав:Девід Тайс відомий як інвестор, що грає на пониження на фоні загального оптимізму ринку. Зараз він працює радником AdvisorShares Ranger Equity Bear ETF, яка розпоряджається активами на $70 млн.

Известный игрок на понижение - потому и известный, что играет на понижение в правильные для этого моменты времени.

Не воспринимай разворот рынка как личное. Это вообще не про тебя, и даже не про киевский бетон. Это рыночных циклы и чередуемые монетарные стратегии. Не первый раз уже должен быть замужем, раз позиционируешь себя как эксперт(д).

По поднятой теме - на самом деле, на рынках происходит что-то очень нехорошее. Зашкаливающий уровень страха на хаях, или недалеко от них. Такого я не могу даже вспомнить. Ранее это всегда происходило уже после серьезных проливов.

Все (кроме, возможно, мелкой розницы аля Либо и робинхудеры, уверовавшие в вечный дорожай) понимают неотвратимость сильной коррекции и держат палец на кнопке "продать", когда заиграет музыка

Зображення
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 79927993799479957996 ... 12401>
Форум:
+ Додати