Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 735736737738739 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 12:11

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

vitaliian писал(а):К чему это я. Каждый считает свои деньги, арендатору абсолютно фиолетово почем вы брали унитаз, и сколько заплатили мастеру. Либо устраивает цена/качество, либо не устраивает, всем угодить невозможно. Ваша задача добиться такого соотношения цена/качество чтобы максимизировать ваш доход и минимизировать простои.

Так все правильно - я вже все прикинув/порахував і виходить, що 7К/міс - нормас-Тарас!
5-5,5К - треба ще подумати, чи "варто, чи ні?"©
А менше 5К - ОДНОЗНАЧНО НЕ ВАРТО!
Хіба кинути нашвидкоруч/як-небудь поверха ел-дроти і водяні труби поверха попаяти, і всі стіни побілити вапном/ пофарбувати бетон на підлозі і т.п. - то тоді так)) - але, який тоді контингент буде таке знімати? :D

Тому я й кажу, або робити хоч менш-більш нормальний ремонт(а не як у Флая в цоколі), або законсервувати на 1-2-3р.!
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 12:40

vitaliian

А й справді.
Єдиний розумний спосіб - вивчити ринкові ціни і вже відповідно до них влаштовувати "ремонти".
Власникам багатоповерхівок чи агенствам нерухомості це було би простіше... - одне дослідження цін і обсягів ринку і відповідне йому гуртове оздоблення квартир.
Дивно, чому вони цього не роблять? Чи, може, це не так вигідно, як всім чомусь здається..?

А так - виходить, що кожен власник зайвих м2 сам і досліджує, і "ремонтує". І х.з. скільки з них хоч трохи на тому виграють...

Але чомусь є відчуття, що "вриватись" у верх.цін.сегмент (грн/м2) навіть не знаючи наперед яка там конкуренція - то якось необачно.
Bobua

С нами с: 24.08.10
Благодарил (а): 131 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 12:44

Bobua писал(а):Але чомусь є відчуття, що "вриватись" у верх.цін.сегмент (грн/м2) навіть не знаючи наперед яка там конкуренція - то якось необачно.
в верхний сегмент со смартом? скажите что вы пошутили...
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 12:49

Успіх писал(а):
  vitaliian писал(а):К чему это я. Каждый считает свои деньги, арендатору абсолютно фиолетово почем вы брали унитаз, и сколько заплатили мастеру. Либо устраивает цена/качество, либо не устраивает, всем угодить невозможно. Ваша задача добиться такого соотношения цена/качество чтобы максимизировать ваш доход и минимизировать простои.

Так все правильно - я вже все прикинув/порахував і виходить, що 7К/міс - нормас-Тарас!
5-5,5К - треба ще подумати, чи "варто, чи ні?"©
А менше 5К - ОДНОЗНАЧНО НЕ ВАРТО!
Хіба кинути нашвидкоруч/як-небудь поверха ел-дроти і водяні труби поверха попаяти, і всі стіни побілити вапном/ пофарбувати бетон на підлозі і т.п. - то тоді так)) - але, який тоді контингент буде таке знімати? :D

Тому я й кажу, або робити хоч менш-більш нормальний ремонт(а не як у Флая в цоколі), або законсервувати на 1-2-3р.!

В мене коли перші квартиранти прийшли на оглядини мого хрущика(пацан с дівкою)Пацан представився як мебляр.То дівка сказала, що в мене косметичний ремонт.(При інших обставинах повбивав би)То що я два куба бетона кинув , щоб підлогу вирівняти, та болгаркою на стінах бугри зішліфовував то їм було пох.Чи вони думали, що я їм за 6кг/міс, плінтуса прихованого монтажу та двері від папи Карло повстановлюю?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 13:18

Bolt писал(а):В мене коли перші квартиранти прийшли на оглядини мого хрущика(пацан с дівкою)Пацан представився як мебляр.То дівка сказала, що в мене косметичний ремонт
я таким обесценивателям чужого добра вежливо предлагаю поискать счастье в другом месте. Иногда узнаю что уже искали, там ещё хуже, хочется дворец за 5 копеек а жадные лэндлорды не хотят им такое сдать.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Вс 01 авг, 2021 13:19, всего редактировалось 1 раз.
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 13:19

Bolt писал(а):В мене коли перші квартиранти прийшли на оглядини мого хрущика(пацан с дівкою)Пацан представився як мебляр.То дівка сказала, що в мене косметичний ремонт.(При інших обставинах повбивав би)То що я два куба бетона кинув , щоб підлогу вирівняти, та болгаркою на стінах бугри зішліфовував то їм було пох.Чи вони думали, що я їм за 6кг/міс, плінтуса прихованого монтажу та двері від папи Карло повстановлюю?!

От тому в орендному бізнесі має бути все максимально дешеве, але виглядати як квіточка)) - ну і вандалотривким))
А то, як пише Віталіан - ніхто не оцінить, чи Ви купили унітаз за 2К, чи за 10К, і чи майстер взяв за його встановлення 600грн, чи 1600!
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 13:21

vitaliian писал(а):
  Bobua писал(а):Але чомусь є відчуття, що "вриватись" у верх.цін.сегмент (грн/м2) навіть не знаючи наперед яка там конкуренція - то якось необачно.
в верхний сегмент со смартом? скажите что вы пошутили...

На м2бомбері можна сортувати квартири по ціні одного м2.
Можливо, і винайм квартир так само можна сортувати?

І ця ціна (за 1 м2) мені здається єдино розумною для порівняння.
Так само як і харчі треба порівнювати по цінах одного кг ли літра (в Ашані пишуть) в не тупо "в лоб"...
Bobua

С нами с: 24.08.10
Благодарил (а): 131 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 13:25

Bobua писал(а):І ця ціна (за 1 м2) мені здається єдино розумною для порівняння.
я считаю разумным сравнение "количество опций за предлагаемую цену". Если сравнивать по м2 то цена квартиры без унитаза или трёшки может оказаться привлекательнее, а по факту выйдет много ненужной площади, завышенный ценник на отопление и туалет на улице.
Wirująświatła

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:05

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):В мене коли перші квартиранти прийшли на оглядини мого хрущика(пацан с дівкою)Пацан представився як мебляр.То дівка сказала, що в мене косметичний ремонт
я таким обесценивателям чужого добра вежливо предлагаю поискать счастье в другом месте. Иногда узнаю что уже искали, там ещё хуже, хочется дворец за 5 копеек а жадные лэндлорды не хотят им такое сдать.

Ну они и свалили , а через день сдал ИТ-шнику удаленщику ему все ЗБС.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вс 01 авг, 2021 15:09

Успіх писал(а):
  Bolt писал(а):В мене коли перші квартиранти прийшли на оглядини мого хрущика(пацан с дівкою)Пацан представився як мебляр.То дівка сказала, що в мене косметичний ремонт.(При інших обставинах повбивав би)То що я два куба бетона кинув , щоб підлогу вирівняти, та болгаркою на стінах бугри зішліфовував то їм було пох.Чи вони думали, що я їм за 6кг/міс, плінтуса прихованого монтажу та двері від папи Карло повстановлюю?!

От тому в орендному бізнесі має бути все максимально дешеве, але виглядати як квіточка)) - ну і вандалотривким))
А то, як пише Віталіан - ніхто не оцінить, чи Ви купили унітаз за 2К, чи за 10К, і чи майстер взяв за його встановлення 600грн, чи 1600!

Компакт дістав практично новий задурно.Всю сантнехніку включно з ванною та унітазом встановлював сам.Навіть паяльник и ножниці для труб купив, щоб на сантехніках з'економити.
Bolt

1
  #<1 ... 735736737738739 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор