fler написав:Обговорювались коефіцієнти впливу на річну летальність
Яка складається з щомісячної.
fler написав:Чи за вашою логікою без ковіду 70+ мають вмирати рівномірно кожного місяця
Ніколи раніше не помирали +49% від норми, або від "середньої" , або від попереднього. Комуналку раніше піднімали,не пам'ятаєте?? Чи зараз вперше??
fler написав:розміри комуналки та пенсій + локдауни не вплинули на здоров’я 70+?
Я не знаю. Знаю лише,що раніше не впливали так, щоб це відбувалось стрибкоподібно. І так само стрибкоподібно падало.
А з непроведеними операціями ,які підірвали здоров'я, що трапилось в червні?? "Чудесное исцеление"?
fler написав:Про ваші міркування щодо причин для 80+ помирати швидше, ніж минулого року та перевод стрілок
Значить не зрозуміли, що обговорювався вплив лише віку. Без впливу ковіду. Не диво. Вам поки не вдавалось зрозуміти, що з'ясовувати необхідно окремо вплив кожного фактору і далі накладати одне на одного. Погугліть "аналіз і синтез")). Саме тому в своїх намаганнях поясненити зростання смертності ви кидаєте до купи якомога більше причин, щоб в кучі сміття було неможливо розібратись. )))) А я завжди показую вам, що жодна з названих вами причин (суіциди, переляки) не є нею, а лише ваші фантазії)).
fler написав:Чи за вашою логікою без ковіду 70+ мають вмирати рівномірно кожного місяця
Ніколи раніше не помирали +49% від норми, або від "середньої" , або від попереднього. Комуналку раніше піднімали,не пам'ятаєте?? Чи зараз вперше??
Ніколи раніше не було такого жахливого співвідношення розмірів комуналки до пенсії. Комуналка була частиною пенсії, а тепер пенсія – це частина комуналки.
Hotab написав:А з непроведеними операціями ,які підірвали здоров'я, що трапилось в червні?? "Чудесное исцеление"?
«Чудове вимирання» у квітні
П.С. Цікаво, чому різні країни скидають АстраЗенеку (нам та іншим)?
Вкладчик1234 Повторяем эксперимент Британии? У британському Ліверпулі 2 травня 2021 відбувся концерт, на якому були присутні п'ять тисяч глядачів без масок, від них також не вимагали дотримання дистанції. https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... masok.html
У понеділок 23 серпня у Британії було зареєстровано 31 914 нових інфекцій та 40 смертей внаслідок COVID-19. У Великій Британії упродовж вівторка вже зафіксували 174 смерті , що є найвищим показником з 12 березня цього року. Протягом останнього тижня у Британії зафіксували загалом 705 смертей унаслідок пандемії (Україна – 205), що на 8,8% більше за попередній тиждень (Україна – на 8,2%). 88 % дорослого населення Британії вже отримало першу дозу вакцини, а 77 % британців отримали обидві дози. (Україна - ). https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... saciv.html
В Израиле сейчас идёт массовая (поголовная) проверка детей 3-12 лет на антитела.
Пока что результаты разочаровывают: как оказалось за два дня, в среднем антитела присутствуют лишь у небольшой доли проверенных детей. При этом в благополучных светских населенных пунктах типа ха-Шарона, Гиватаима и т. п. антитела выявлены лишь у 4%-5% проверенных детей. Зато в ультраортодоксальном секторе, как выяснилось в ходе серологических проверок, "ковидом" скрыто переболело порядка 18% детей.
За двое суток проверено 160 тысяч детей, и лишь у 12 тысяч из них выявлены антитела в достаточном количестве для получения официальной справки об иммунитете.
Кстати о птичках. К вопросу о 40% переболевших в Украине. В Израиле на сегодня сделано 18 636 658 ПЦР-тестов и зафиксировано 1 011 223 заболевших. Население Израиля 9 326 000 человек. Т.е. переболело всего 10,8%. В Украине при вчетверо большем населении сделано 11 844 497 тестов и 2 275 863 больных. Сопоставляя все эти цифры, вызывает сомнения число переболевших в Украине - скорее всего, оно может быть заметно больше. Но и 40% переболевших тоже вызывает сильные сомнения. Очень сильные.
По данным FDA, исследователей беспокоит один специфический побочный эффект, который наблюдается в двух возрастных группах: мужчины в возрасте 40 лет и старше и мальчики и девочки в возрасте от 12 до 17 лет.
Но при этом
Ранее (11 августа) Европейское агентство по оценке лекарственных препаратов (EMA) приступило к изучению трех новых побочных эффектов, которыми чреваты две основные вакцины от коронавируса: Pfizer и Moderna. Согласно данным экспертной комиссии при этой международной структуре, в ряде случаев прививка указанными препаратами является причиной аллергических высыпаний на коже, экссудативной эритремы и заболеваний почек. Тогда же американские эксперты, проводившие исследования в сорока больницах, сообщали о следующих побочных эффектах: двадцати случаях прививочного миокардита и 37 случаях перикардита.
ЛАД написав:Сопоставляя все эти цифры, вызывает сомнения число переболевших в Украине
Я бы вообще игнорил оф. цифру переболевших в Украине. Там невозможно даже предположить во сколько раз ошибка. А если точность с ошибкой в разы, то нет смысла оперировать этой цифрой. Даже ошибка в 2 раза с определением ковидных жмуров , даже ее не стоит переносить на переболевших. Жмуров отчасти хоть тестируют после смерти, а живых болеющих никто и нигде. Кроме тяжёлых. Снова 727 больных на 682 госпитализации.