Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
mulax написав:Народ, чого ви цькуєте Акурта? Живе собі людина в Туреччині біля моря і щиро розповідає про своє життя. Хто може об"єктивніше розказати? Ви хтось там жили більше одного місяця у власному житлі, а не в готелі?. Стосовно роботи і самореалізації: Людина реалізувалась в Україні, продала бізнес/нерухомість і переселилася до Туреччини. Може взагалі не працювати, а жити в своє задоволення. Діти виросли і живуть у Штатах. Якщо є можливість і бажання - працює дистанційно. Як на мене - це близька до ідеальної модель "життя на пенсії" для любителів моря і теплого клімату. Що особисто мене напрягає в Анталії - це тотальне хамство вихідців з совка. І, судячи з репортажів любимої вами Жанни - там таке всюди.. Тому щиро тішуся за Акурта, що йому пощастило зі шляхетними сусідами, і бажаю всіляких гараздів.
Тут відразу декілька аспектів або тез. Теза 1. Навіть stm - форумчанка з великим досвідом - вирішила, що Ви - мій клон і я сам себе нахвалюю; це видно з її попереднього допису. Насправді я ніколи не мав та не маю клонів. Пані помиляється - як і зажди в житті.
Теза 2. Панове даремно б"ють себе в груди та називають себе фахівцями з інвестицій куди-небуть та як-небуть. Подивіться ж вище - готові викупати Шевченкові хати хто-зна де по 12 000 доларів. Тут важливо те, що мають купу непроданого та нереалізованого майна, яке або гніє, або покривається пилом. І яке нікому не потрібне. Тут друге головне: припустимо, панове, які тішать себе тим, що вони інХвестори або дерівати-хі-хі- вщики. Так ось: припустимо нахом"ячили 50 000 доларів - я їм розказував з 2018 по 2021 рік - як ті 50 000 долара можна вигідно - без проблем без адвокатів без нотаріусів без рієлторів без посередників - прилаштувати - ДЛЯ СЕБЕ КОХАНОГО. Для родини. Для дітей. Не прилашутвали (НЕ ПРИЛАШТУВАЛИ) - як мають (якщо мають, ТА НЕ ПРОЇЛИ ЗА ОСТНІН 3 РОКИ) 50 000 доларів - так і мають. К.К.Д.=0. Що вони куплять за 50 000 доларів сьогодні? Шевченкову хатку... А можна було слухати мене та купити собі на міжнародному курорті файну квартирку за 50 000 доларів - яка на сьогодні вартує вже 75 000 доларів. Тому висновок: ні думати, ні рахувати НЕ ВМІЮТЬ. Кеби немає. Писати бруд+дурниці+домисли та таке інше - тут фахівці. Невже цьому в школі вчили??? Невже то мама радила???? Невже то батько радив??? Де дурнi навчилися???? Я від цього радію, бо спрацьовує відоме прислів"я: "До 20 років розуму не набрався - то вже й не наберешся!"
Теза 3. Я весь час наводив конкретні приклади про те, що в Туреччину на прожиття переїжджають зовсім НЕ пенсіонери, а навпаки - люди в активному віці - плюс-мінус 40 років. Весь час навордив конкретні приклади, хто та чим заробляє; але ж ви подивіться - на форумі безробітні в 50 років - це з форуму - вже мірють, що коли їм виповниться 55, то їх хтось та десь візьме на роботу. Це при тому, щшо вже зараз ніхто та ніде не бере.
Теза 4: За липень 2021 року побито рекорд попередінх років з купівлі кваратир у Туреччині іноземцями. На верхніх щаблях рейтингу - громадяни США, Німеччини, Великої Британії. Українці міцно тримаються в першій1 10-ці покупців....
Теза 5: Треба думати головОМ, а не ногОМ. Це дуже важко. На гілці: бал-бла-бла... бал-бла-бла-бла-бла-бла... Мрійники.... з к.к.д.=0....
airmax78 написав:Ну вот шо там американцам, с такими вояками было делать? Это ж просто какой-то позир. А-ля украинские военные в Крыму в 2014м. Только украинские военные в Крыму такими стали после 24 лет уничтожения армии, а эти - после 20 лет беспрецедентных вложений в их обучение, вооружение и подготовку. Позир. Йопаный стыд.
airmax78, я вже який раз пишу, що у них почався вже видимий деградец ((((
В принциці, мені покуй, нехай там навіть осла виберуть презідом і цьомають йогу тухес, хвилює лише те, що вони свій смердючий бакс зробили світовою валютою, і у всіх у нас крадуть не замираючи ні на хвилину...
зі. якщо хтось думаю, що лонг "майкрософта" в баксі спасе від деградації Штатів, я скажу ага-ага )))
ось і не можу поки знайти варіанта, де менше встратиш...
Ашдод опустился на 3 места по сравнению с предыдущим годом и находится на 11-м месте, в результате исследования опубликованном Центральным бюро статистики, которое проверило качество жизни в 14 крупных городах. Ашдод на втором месте по удовлетворенности парками и последнее место по онкологическим заболеваниям среди мужчин. Из 44 показателей Ашдода, 26 хуже среднего по стране, а 18 лучше.
Налоговая служба проводит облавы против неплательщиков на Севере Израиля
Налоговая служба Израиля («мас ахнаса») продолжает серию мероприятий против злостных неплательщиков налогов в казну государства. За последние несколько суток инспекторы налоговой службы провели рейд по турбазам («цимерим») и сопутствующему бизнесу на Севере страны, сообщает Ynet.
Были проверены 53 предприятия туристической отрасли; обнаружено множество нарушений законности в налоговой сфере. Выписаны административные штрафы; инициирована серия налоговых расследований против предпринимателей в Тверии, Рамот, Хад-Нес, Явниэль, Арбель, Каланит и т.д.
Основным нарушением при попытке ухода от налогов является отказ от регистрации приобретения услуги или покупки, когда оплата производится наличными.
зі. таваріші, смотрім там коментарі, потім здогадуємося, чому тут так жовчю бризкають... такі наші люді
Так, народ, хто слідкує за подіями у Омериці... Бабка Йолка, вона ж Йелен, пропонує Жоріка Фєдотовіча на другий термін...
І тутай є пару думок, дуже крейзі... звичайно цей тиждень+наступний місяць покажуть, але стрьомно...
Думка дуже проста, деми вирішили монетизувати свої проблеми через Федота, ну, це не новина, але імхо тейперінга може не бути, а буде друкування і викупи, знову подачки маніпасу так чи інакше.
Ціль - вибори в Сенат в 22 році, маніпас повинен бути щаслив і вибрати демів...
А там взагалі можно що хочеш творити з друкувальним станком...
Борги обезцінюються разом з баксом, але кого це хвилює, головне ніч простояти, бо всім стане зрозуміло, шо штати здулись...
Пане change_pm - для мене особисто в цій ситуації що є незрозумілим, так те то, що - припустимо - в США гроші роздають наліво і направо (хоча че зовсім не так - допомогу на пандемію - смішні гроші в умовах США - по 1400 доларів - отримали тільки громадяни США із вкрай низькими прибутками) - а ось з тим, звідки у громадян країн, які дуже дуже далеко від США, з"явилися мішки доларів... І за ці мішки доларів вони купують купують та купуть залізобетонні паралелепіпеди... Невже реально грошва падає з неба????
BIGor написав:Кому треба, ловіть посилання на аналог Луну в Польщі:
Привіт! Ти вже лижи милиш?
Надумав чи як? Робочий ринок прозондував?
Робота там є. Але впринципі можна буде подумати о ремоут. Прозондував новобудови - є і по 1300 долл. метр, дуже багато набудували - у багатьох забувників навіть однухи в продажу. Ріст цін загалом пишуть біля +6%, інфляція біля +5%. Порівняємо з цінами в Києві +24% в доларі за рік.
akurt написав:Пане change_pm - для мене особисто в цій ситуації що є незрозумілим, так те то, що - припустимо - в США гроші роздають наліво і направо (хоча че зовсім не так - допомогу на пандемію - смішні гроші в умовах США - по 1400 доларів - отримали тільки громадяни США із вкрай низькими прибутками) - а ось з тим, звідки у громадян країн, які дуже дуже далеко від США, з"явилися мішки доларів... І за ці мішки доларів вони купують купують та купуть залізобетонні паралелепіпеди... Невже реально грошва падає з неба????
23 серпня дають до 2 млрд. доларів від МВФ подарунок, як Ви думаєте - куди підуть ці гроші?