Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Yuri_61 написав:У меня две КДВ валютные: в евро и долларах. Но я ими не пользуюсь. Их лучше закрыть? А то слышал, что комиссия какая то есть на карты у которых нет движения средств. Это так?
Нет средств - нет комиссии. В минус за неактивность не списывают.
Тепла лінія каже, що 10% нарахують після закінчення акції. Однак обов`язково платити лише фізичним пластиком (тут я їм слабо вірю). І лише з кредитних коштів. (Це відразу було прописано).
Кочевник написав:Тепла лінія каже, що 10% нарахують після закінчення акції. Однак обов`язково платити лише фізичним пластиком (тут я їм слабо вірю). І лише з кредитних коштів. (Це відразу було прописано).
тоже получил на имейл такое предложение. 300 грн - это до налога или после? То есть, тратить имеет смысл 3000 грн или 3600?
Кочевник написав:Тепла лінія каже, що 10% нарахують після закінчення акції. Однак обов`язково платити лише фізичним пластиком (тут я їм слабо вірю). І лише з кредитних коштів. (Це відразу було прописано).
тоже получил на имейл такое предложение. 300 грн - это до налога или после? То есть, тратить имеет смысл 3000 грн или 3600?
Кешбек нараховується відразу після плаежу, видно у виписці в додатку. Нараховують 12,422%. Тобто Після податків буде 10%. Кешбек нараховують за фізичну картку, за онлайн і за гуглпей.
А мені прийшла "пропозиція лише для Вас !" Знімайте кошти з кредитки універсальна в банкоматах приватбанку без комісії до 30 вересня ! Х.з. як це готувати. Начебто зняття налу в приваті в грейсі? Тобто можна зняти, а покласти на прикінці жовтня? За аналогією пумби?