|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 03 вер, 2021 16:53
viy написав:Как по мне ветка стала кислотной
Я вважаю, що дуже благодна риса справжнього чоловіка це можливість визнавати власні помилки, сказати привселюдно "так я був не правий". Що ви хочете від форуму, він наче і співав як ви бажали, зРадіо малював дуже страшні часи як завжди. Що тут поганого? Все було як ви вимагали. Що не так? Коли вам казали що багато валюти і курс не буде зростати, ви ці аргументии зневажали і говорили: не знаю як, але релігія будетількидороще не дає думати інакше, осінь прийде девальвацію принесе. На табло світять зараз не ті речі які ви бажали? Або приймайте реальність, або живіть у власних мріях. Так це життя. Воно не йде по рельсам які вимагає 73% валютних воротил, воно трохи інакше. Пора дорослішати, або життя ще буде довго бити по самолюбству 
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 03 вер, 2021 16:56
RTC12 написав:Сокращение стимулов опять под угрозой. Доллар слабеет, евро и золото ползут вверх...
Що знову підманули вірян секти тількибудедороще. Як це так, казали у наступний четвер точно почнуть щось там зажимати, чи це було не про валюту?
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:11
change_pm написав: Realist написав: zРадио написав:Цены на природный газ на ТБ "Украинская энергетическая биржа" (УЭБ) в ходе аукциона в четверг, 2 сентября, установили новый исторический максимум, превысив 20 000 грн за тысячу кубометров (с НДС) на условиях предоплаты. Это самая высокая цена на украинском рынке газа с момента его открытия в 2015 году, отмечает отраслевое издание ExPro. Так, ООО "Укр Газ Ресурс" продало 50 тыс. кубометров ресурса сентября по цене 20 100 грн за тыс. куб. м (с НДС). В общем, было реализовано 5 лотов по 10 тыс. куб. м, условия оплаты – предоплата до 7 сентября
Кажуть (слухи) що вже з'являються прецеденти, де постачальники готові платити неустойку по договорах, щоб не постачати газ законтрактований по ціні нижче 12-14 грн/м3. Цукровикам зараз непозаздриш. Була надія на шикарний сезон, а газ з'їсть всі їхні прибутки. Як би там не було, але такі ціни на газ додадуть свою лепту до і так вже великої інфляції. НБУ не має варіантів, як піднімати облікову ставку і можливо навіть на 1%. Хоча якщо подивитись то цей фактор додаткової інфляції теж не є монетарного характеру. Тому все-таки схиляюсь більше до +0,5%
Ціна на газ скоріш за все виросте в Ойропі до 1000 ойро до листопада, що означає десь 32 тис в Україні... В Україні прогнозують вже сніг в жовтні, якщо буде холодна зима в нашій півкулі, то... - ціна на газ в Ойропі легко виросте до 1.5-2 тис ойро на деякий час, - газу в Україні недостатньо закачано, вугіля також недостатньо, можливі ексцеси... - ціна за пшоничку в 10 тис призведо до рісту внутрішних ціна на хліб, вироби з нього, вироби з м"яса, - ціна газу в 1-1.5 куе призведе до зривного росту цін на паливо... Висновки: - можуть скластисть всі обставини для вистрілу інфлеца на ще +4-5%, - можуть бути блекаути і опалення аути, - може бути Майдан... голодно / холодний... Ось і думайте, шо буде з курсом самої красивої в такому випадку...
Матриця - перезавантаження.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:15
Прошедшая неделя 30.08.-03.09.2021 порадовала нас интервенциями в обе стороны. Это всего четвертый раз с начала года. НБУ купил $159 млн, из них: - выбором лучшей цены - 15; - по единому курсу - 144. Продал $7 млн, все по единому курсу.
По дням: - понедельник - покупка - 149; - вторник - 0; - среда - продажа - 7; - четверг - покупка - 5; - пятница - покупка - 5.
Чистая покупка с начала года составила $1343.1 млн.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6467 раз.
- Подякували: 21603 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:16
somilitark написав: yuri_m написав: Разница только в том, что начнут её сворачивать в сентябре-октябре этого года или январе 2022. Но что начнут - это даже не обсуждается!
Ще сьогодні не було казок про тайперінг. Дякую, що нагадали По-перше одразу пригадую ДС, коли він казав, що дуже важко зубну пасту зібрати знову до тубуса, якщо вона вже знаходиться ззовні. Зрозумійте одну річ. США ніколи не злізе з голки друкарського верстата. Дороги назад немає. Це як злодій який вбив наробив багато горя, його змінить тільки могила. Дефіцит бюджета 10% і більше від ВВП, а збирають там приблизно податків 20% від ВВП. Тобто 50% бюджета треба "позичати". Частину цих грошей правдами і обманом позичають, частину банально друкують під вигладом усіляких куе. Не буде вже ніколи такого президента, який скаже "треба жити по власних грошах і доходах". Треба для вашого тайперингу підняти податки, скоротити дефіцит бюджета, а якщо ФРС підніме ставку, то вартість грошей збільшиться, їхньому уряду треба буде ще більше грошей витрачати на обслуговування боргів. Співвідношення држборг до ВВП там вже 120%. Якщо підняти ставку, то автоматично ВВП буде падати, а ось борги стануть ще дорожчими. Вибори в америці раз на 4 роки. Не встиг всістися президент до крісла, як треба вже думати про наступні вибори. Не сподобався виборцям, одразу йдеш гуляти вальсом і твоя партія теж. Як думаєте, якщо почати той тайперінг це сподобається виборцям? Це те саме що зробив наш минулий гетьман, пограбував курсом всіх в 4 рази, а потім дивувався, чому люди не вірять в казочки?((( Так що же раз перечитайте уважно що я написав. Ніколи вже не буде того закручування гайок, просто нема коли, нема умов, дійсно ситуация в тупіку, Америка живе не по власним грошам, це розумів ще Бен Бернанке, але вони гарно розповідають казочки малятам про міцний доллар, бо якщо світ перестане в нього вірити, буде тим економістам ще швидша опа. Дивіться на факти, а не на завивання солодких сирен, не буде в вас проколів ні з гривнею, ні з будь якою валютою 
але пасту з тубуса можна не вичавлювати, а вичавлена засохне, і так буде і долярами від ФЕДі.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:27
RTC12 написав:Бюро статистики опубликовало данные по занятости в США. Огромное разочарование по созданию рабочих мест. Даже хуже самых мрачных прогнозов. Всего 235К новых рабочих мест, вместо ожидаемых 750K. Банк Morgan Stanley сокращает свой прогноз по ВВП США в третьем квартале до чуть более 2%. Сокращение стимулов опять под угрозой. Доллар слабеет, евро и золото ползут вверх...
Вот, что значит overpromise  Не знаю, какие дураки могли прогнозировать 2 месяца подряд почти по миллиону новых рабочих мест (!!!), но даже 235 тыс - это +0,2 п.п. к занятости. Безработица за месяц уменьшилась с 5,4% до 5,2%, что является блестящим результатом. В условиях роста экономики для нас это не всегда достижимо даже за квартал PS: а доллар в течение часа отыграл уже все, что потерял после отчета
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:30
somilitark написав: viy написав:Как по мне ветка стала кислотной
Я вважаю, що дуже благодна риса справжнього чоловіка це можливість визнавати власні помилки, сказати привселюдно "так я був не правий". Що ви хочете від форуму, він наче і співав як ви бажали, зРадіо малював дуже страшні часи як завжди. Що тут поганого? Все було як ви вимагали. Що не так? Коли вам казали що багато валюти і курс не буде зростати, ви ці аргументии зневажали і говорили: не знаю як, але релігія будетількидороще не дає думати інакше, осінь прийде девальвацію принесе. На табло світять зараз не ті речі які ви бажали? Або приймайте реальність, або живіть у власних мріях. Так це життя. Воно не йде по рельсам які вимагає 73% валютних воротил, воно трохи інакше. Пора дорослішати, або життя ще буде довго бити по самолюбству 
Ну по перше, я бачу зростання від дна, по друге ще не "осінь" По трете, я не бачив коли вибачався справжний чоловік який нагоняв зраду минулого року;) Ну і якщо ви зовсім не розумієтє, то поясню, я гривнепатріот, я мрію щоб гривня була стабільною в рамках коридора. Щоб на нас ніхто не нападав. Щоб не боліла голова як зберегти свої кошти. В мене завжди є доля активів в гривні, а на весну 2019 я був на 80% в гривні. Але може нажаль, но я не в розових окулярах, і я бачу проблеми, і маю диверсифікувати ризики.
-
viy
-
-
- Подякував: 234 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:37
somilitark написав: RTC12 написав:Сокращение стимулов опять под угрозой. Доллар слабеет, евро и золото ползут вверх...
Що знову підманули вірян секти тількибудедороще. Як це так, казали у наступний четвер точно почнуть щось там зажимати, чи це було не про валюту?
На даний момент долар падає не тільки по відношенню до євро чи стерлінга, а практично до всього живого, і навіть до мертвого (золото, срібло, мідь ...) Сьогодні ринок на емоціях, а що завтра буде, поживемо - побачимо ...
-
RTC12
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:44
RTC12 написав: somilitark написав: RTC12 написав:Сокращение стимулов опять под угрозой. Доллар слабеет, евро и золото ползут вверх...
На даний момент долар падає не тільки по відношенню до євро чи стерлінга, а практично до всього живого, і навіть до мертвого (золото, срібло, мідь ...) Сьогодні ринок на емоціях, а що завтра буде, поживемо - побачимо ...
США отдалживает ежегодно эквивалент 300 млн автомобилей, или на каждого американца по 1 автомобилю. Беспрецедентная благодать, а все потому, что по доллару практически не было инфляции. Уже очень скоро инфляционная пружина стрельнет так, что мало не покажется - от доллара мокрого места не останется, впрочем от остальных валют тоже.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 03 вер, 2021 17:53
zРадио написав:Вот, что значит overpromise  Не знаю, какие дураки могли прогнозировать 2 месяца подряд почти по миллиону новых рабочих мест (!!!), но даже 235 тыс - это +0,2 п.п. к занятости. Безработица за месяц уменьшилась с 5,4% до 5,2%, что является блестящим результатом. В условиях роста экономики для нас это не всегда достижимо даже за квартал PS: а доллар в течение часа отыграл уже все, что потерял после отчета
Я уже не раз писал, что настоящего рынка уже нет, а есть только дирижеры. И главный дирижер это ФРС. Но так как ей постоянно вещать не гоже, то для этого есть подручные средства, в виде каких-то непонятных прогнозистов, или стратегических менеджеров из ТОП банков, которые ни за что в итоге не отвечают. Вот на них и заточены основные финансовые СМИ, типа Bloomberg и CNBC. И картинку для обывателя они сделают такую как надо....
-
RTC12
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
|