Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 772773774775776 ... 1053>
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 10:14

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

vitaliian написав:вместе взятые инвесторы конечно сила, могут кого угодно затоптать

Так в тому то й справа - нема єдності!

А про законні/незаконні методи то.... - скільки можна з людей знущатись?
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 10:20

Успіх написав:То тепер треба провести логічний ланцюжок - мене послали в такий спосіб нах, а я повинен за це ще й дякувати?)))))
Я просто пізно роздуплився, коли вже справді було пізно
всё равно вина ваша - безответственность, жениться женились а раздуплиться где жить, не смогли. А сейчас вы перекладываете ответственность за ваш провал на тёщу, которая (пользуясь вашей влюбленностью и неопытностью) приняла решение за вас. В прошлые века это было нормой, взрослых детей даже женили без их согласия. Сейчас детки уже в 15-16 хотят жить отдельно и полной самостоятельности. Вы же где то потерялись между эпохами.

Но ей вы должны быть благодарны не за это, а за опыт который вы получили живя по чужим правилам, пока до вас дошло что семья это не только муж - жена - дети но и территория где они живут и вы как мужчина должны эту территорию нарисовать.

А капанье на мозги это её право, потому что квартира её территория. В патриархальных семьях старейшие члены семьи капали на мозги даже 50-60 летним "детям". Я лично не застал, но очевидцы мне рассказывали как дед дал по лбу деревянной ложкой взрослому (50+) сыну, при всех, прямо за столом, уже не помню за что. В те времена когда в одной хате жили 3 поколения, все подчинялись "хозяину" и никто революций не устраивал.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:19

vitaliian написав:всё равно вина ваша - безответственность, жениться женились а раздуплиться где жить, не смогли. А сейчас вы перекладываете ответственность за ваш провал на тёщу

А я свою не відкидаю!
Моя вина на 70-80%(дурість по молодості/нема досвіду і т.п.)
Але 20-30% - вина тещі в тому, що прихвалювала/задобрювала/вводила в оману і т.п. - і як вишеньку на торт, поселили в найменшій кімнаті із трьох!(через 5р. і то в середню 12м2 переселили, але не у саму більшу)
А останніх 10міс жили в четверох(друга дитина народилась) на тих 12м2! Карл!!!
Добре, що я через місяць, після народження другої дитини отримав ключі від СВОЄЇ квіточки(хоч ще ремонт попереду мене чекав) - але, все одно, це вже психологічно було гуд, а так - то застрілитись можна було! І то двічі в голову!)))
  vitaliian написав:Но ей вы должны быть благодарны не за это, а за опыт который вы получили живя по чужим правилам, пока до вас дошло что семья это не только муж - жена - дети но и территория где они живут и вы должны эту территорию нарисовать

А оце, якраз МОЯ мама намагалась вкласти в мою голову - а я відмахувався/мол "якось буде", так як голова була забита коханням))
То тепер я вумний, і як, мінімум, спочатку я б заробив би на смарт, а тоді б вже - сім'я і розширення житлової площі.
  vitaliian написав:В те времена

Так вже, наче, в цивілізованому світі живемо, ні?))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:27

Успіх написав:Так вже, наче, в цивілізованому світі живемо, ні?))
лапочка дочка в 16 лет красит волосы в синий, губы в чёрный и живёт активной половой жизнью. Потому что детей воспитывают не родители а блогеры. Даже не знаю что хуже цивилизация или в 50 получить ложкой по лбу.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:41

Frant написав:не варто їй було панькатись

І я так кажу!
  Frant написав:Треба було відправити його в оренду

Саме так! Але зразу - ще до весілля, або, накрайняк, зразу після весілля! І я був би за це більш вдячний! Навіть, дуже/безмежно вдячний!!! :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:42

Успіх написав:Саме так! Але зразу - ще до весілля, або, накрайняк, зразу після весілля! І я був би за це більш вдячний! Навіть, дуже/безмежно вдячний!!!
добрыми делами дорога в ад. Не дурак это придумал.... Вам сделали добро а взамен получили обиду на всю жизнь. Никогда не делайте добро! Этого вам не простят.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:46

vitaliian написав:
  Успіх написав:Так вже, наче, в цивілізованому світі живемо, ні?))
лапочка дочка в 16 лет красит волосы в синий, губы в чёрный и живёт активной половой жизнью. Потому что детей воспитывают не родители а блогеры. Даже не знаю что хуже цивилизация или в 50 получить ложкой по лбу.

:mrgreen: має бути якась золота середина))
А то, навіть, трохи і держава винна - бо зараз кожний другокласник знає, що можна зателефонувати в поліцію і пожалітись на тата(чи маму) які дали ремня, чи хляпнули сочно по дупі :roll: :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:50

vitaliian написав:.... Вам сделали добро а взамен получили обиду на всю жизнь. Никогда не делайте добро

Ну яке добро?)))
Ми ж вже вияснили, що закрити в 9м2 клітку трьох і ще й покапувати на мізки роками(а це "дорогого варта") - садизм/цинізм ще той!)))))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:51

Успіх написав:А то, навіть, трохи і держава винна - бо зараз кожний другокласник знає, що можна зателефонувати в поліцію і пожалітись на тата(чи маму) які дали ремня, чи хляпнули сочно по дуп
в сша ещё с этим круче, не буду освещать подробности, но засудить родителя за то что он зашел в ванную где моется ребенок теперь пару пустяков. https://www.dw.com/uk/heroi-obkladynky- ... a-58983522

от такой цивилизации уже хочется бежать жить в лес.

Успіх написав:
  vitaliian написав:.... Вам сделали добро а взамен получили обиду на всю жизнь. Никогда не делайте добро

Ну яке добро?)))
Ми ж вже вияснили, що закрити в 9м2 клітку трьох і ще й покапувати на мізки роками(а це "дорогого варта") - садизм/цинізм ще той!)))))

в этом и фишка то что она считает "добром" для вас лютейшее зло. Но делала она добро, хотела бы выставить - выставила, видимо не хотела. Вариант что она вас держала чтобы издеваться не рассматриваю.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 вер, 2021 11:54, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 11:54

vitaliian написав:от такой цивилизации уже хочется бежать жить в лес

Отут на всі 200% погоджуюсь!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 772773774775776 ... 1053>
Форум: