Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 921922923924925 ... 1612>
Повідомлення Додано: Пон 21 гру, 2009 23:35

elle написав:Уважаемый квестор, пожалуйста, расскажите о ситуации в банке "Золотые ворота" Харьков. В интернете как-то тихо о нем.
И, не сочтите за наглость, о банке "Диамант". Как долго они еще протянут?

..ну, я не знаю яка там у них ситуація ..це мабуть краще власників запитати п. Добкіна (Золоті ворота") ...і ще один колега внизу написав про "старих добрих тіньовиків" ....і п. Жванію(Діамант)....але з грошима (ліквідністю) у них явно легкий напряг...бо, обидва мають більше залучених від інших банків ресурсів ніж ліквідних активів( обидва отримали значні для своїх розмірів обсяги рефінансування від "хвельшера")...резервуються в 2-2,5 рази гірше ніж середня цифра по лазарету...ну і так далі...

...скільки протягнуть...ну це важко сказати...можуть недовго...а можуть і довго...але не це важливо..
...а навіщо ?.. :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 00:07

Шан. Квесторе. щось мені здається що "Форум" наближається до переведення у палату "В"
Чи протримається?
Pavel-Bilenko

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 00:18

Pavel-Bilenko написав:Шан. Квесторе. щось мені здається що "Форум" наближається до переведення у палату "В"
Чи протримається?

..до палати №В...слабенькі...даний пацієнт був наближений ще 1 грудня...і виглядає там дуже гармонійно... :wink:

...маю надію, що таки не впаде ...хроший актив розумні власники не гублять...а ні Комерц.. ні п.Юрушев явно не дурні...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 00:21

квестор
та отож. але заручниками їхного тривалого "междусобойчика" є вкладники. я також. і мені це не подобається
я сподівався, що у п'ятницю вони домовляться
Pavel-Bilenko

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 00:48

Re: "Шляхта" продовжує давати гроші...

квестор написав:
ПС....люди ...я вже втомився повторювати , що жодного дня у жодному банку не працював...
....а з цим форумом..взагалі бачу працювати розучусь ( партнери в легкій паніці)....просто ...хобі... :wink:

Квесторе, дуже цікаво, а чим Ви взагалі займаєтесь в офлайні?
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 00:49

Цікаве чтиво..

...http://www.investfunds.com.ua/news/29496..
...і щось мені таки подобається у цьому шаріатському банкінгу....відсутнісь спекулятивної складової..мабуть.... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 01:26

easy написав:
квестор написав:
ПС....люди ...я вже втомився повторювати , що жодного дня у жодному банку не працював...
....а з цим форумом..взагалі бачу працювати розучусь ( партнери в легкій паніці)....просто ...хобі... :wink:

Квесторе, дуже цікаво, а чим Ви взагалі займаєтесь в офлайні?

..ну , деколи...тим чим і мають займатись квестори :

Кве́стор (от лат. quaestor, от quaerere — букв. «расспрашивать», «расследовать») — один из римских ординарных магистратов.

Были первоначально лишь общими помощниками консулов без какой-либо специальной компетенции. Позже их положение сделалось более самостоятельным: они стали избираться в трибутных комициях и тогда они постепенно стали специализироваться в двух областях — уголовной юрисдикции и заведовании государственной казной и государственным архивом. Однако пока уголовная юрисдикция находилась в руках консулов, квесторы, как их помощники, производили предварительное следствие (quaestores parricidii).

Когда же примерно в середине Республики уголовный суд перешёл к народным собраниям, а затем к quaestiones perpetuae, роль квесторов в этой области закончилась и стала развиваться их функция заведования государственным казначейством. В их обязанности стали входить хранение казённой наличности («pecuniam publicam custodire»), ведение приходо-расходных книг («rationes referre») и т. д. После того, как квесторы сделались и хранителями госархива, присяга магистратов на верность законам стала совершаться перед квесторами.

Первоначально квесторов было двое, с 421 до н. э. — 4, причём к этой должности стали допускаться и плебеи. Позже это число удвоилось, в 82 до н. э. достигло 20, а при Цезаре из-за свойственного его периоду расширения бюрократии — 40. Из этого числа те, кто оставался в городе для заведования казной и архивом, были quaestores urbani (aerarii), другие прикомандировывались к военачальникам для ведения финансовых дел их армий (выдача сумм на содержание, уплата жалованья и т. д.), третьи для той же цели посылались в провинции к проконсулам и пропреторам, a четвёртые наблюдали в приморских городах и некоторых других местах за поступлением таможенных пошлин и другими хозяйственными делами государства. Один такой квестор находился в Галлии, другой — в Остии (quaestor Ostiensis) и следил за зерновым снабжением («res frumentaria»).

...але з великими перервами....бо,
"Служить бы рад, прислуживаться тошно."....
..тому після того як висловлюю ВСЕ що думаю про своє начальство цьому ж начальству у вічі ..доводилось звільнятись...але я на них не в обиді...дійсно , мабуть неприємно і незвично їм було таке чути....та й ще , деколи, інші серйозні і пузаті дядьки чули... :wink:
.. великі перерви у "квесторстві". дозволили створити з партнерами-друзями кілька невеликих але пристойних бізнесів....так і живемо.
..Вас розважаємо.... :lol:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 11:10

на профільній гілці Шведа має місце невеликий шкандаль.

людина, яка кличе себе працівником банку (це схоже на правду, бо я пам"ятаю його попередні дописи), повідомляє про плани хазяїв РІЗКО скоротити філіальну мережу аж до повного виходу з деяких регіонів.

квесторе, що чутно з цього приводу ? бо біля мене таки зникло одне його відділення зовсім нещодавно ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 11:30

убийца эфира написав:
квестор написав:Акціонери КРЕДОБАНКу ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 368 млн.грн.

18 грудня у м.Львові відбулися Позачергові Загальні збори акціонерів ВАТ “КРЕДОБАНК”, на яких прийнято рішення про збільшення розміру статутного капіталу товариства та розміщення акцій додаткової (двадцятої) емісії на суму 368 млн.гривень.

Збільшення статутного капіталу ВАТ “КРЕДОБАНК” здійснюється для створення умов подальшого розвитку банку в складних макроекономічних умовах та з метою безумовного дотримання економічних нормативів, встановлених Національним банком України.
Збільшення капіталу за рішенням акціонерів Банку буде здійснюватись шляхом збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків в рамках закритого (приватного) розміщення акцій банку. Таким чином розміщення акцій буде здійснюватись виключно серед акціонерів банку.
Розміщення акцій триватиме з 26 лютого 2010 року по 17 березня 2010р. (включно). Після завершення емісії та реєстрації додаткового випуску акцій статутний фонд ВАТ “КРЕДОБАНК” має скласти 1 918,97 млн.гривень.

...а хтось..сумнівався...скептики ..агов....Ви , де ?.... :wink:

ПС....третя заливка...капіталу за рік буде.....

вы там своим скажите что у них по условиям "зростаючого" пополнять можно не более чем на 20 000 баксов в месяц, дальше программа не пускает.... скажите чтоб кнопочку разблокировали а то мне уже в ВТБ и Форум носить не с руки как то.... а в ПИБе % снизили :(

А чем ВТБ не угодил?
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2009 11:38

[b]квестор[/b]
Вау, то Ви наче Дункан Маклаут, і діяльність Ваша почалася ще за часів Римської імперії!!! ;)

з.і. враховуючи знання історії Риму та Римського права, припускаю, що освіта (або принаймні одна з них) - юридична, чи я помиляюсь?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 921922923924925 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти