Искатель написав:Дядя Саша, Царство ему Небесное, на выходных разрешал немного поофтопить. Подниму одну темку. Нам тут местный сказочник обещал снижение цен, в частности, на подсолнечное масло. А тут такое: https://hvylya.net/news/238393-podsolne ... podorozhat Как же так? Я запутан-перепутан...
За новими контрактами відправлять ще більш у штати, там має бути все добре. Старший брат як ніяк, треба підтримати. Та Єуропу не треба ображати як на весні щодо експорту насіння. Пересічний якось пропітляє він до штатів бойкотувати не поіде, гора у Польщу. Ціни на місцеву продукцію (молочка, м'ясо, олія, хліб) - ганьба.
п.с. Я так і не побачив відповіді - олія подешевшає, чи подорожчає від сьогоднішніх рівнів?
М-да, заботы успешных личностей они такие, как пару гривень на олие сэкономить. А с сахаром в кофе-чае завязываете, сахар никакой пользы не приносит, только вред. Достаточно его во фруктах потреблять. А то на подсолнечном масле миллионы наэкономите, а потом все на лечение уйдет.
М-да, заботы успешных личностей они такие, как пару гривень на олие сэкономить. А с сахаром в кофе-чае завязываете, сахар никакой пользы не приносит, только вред. Достаточно его во фруктах потреблять. А то на подсолнечном масле миллионы наэкономите, а потом все на лечение уйдет.
От що за люди?))) Їм хочеш донести, що ціни на харчі стали ДУРНУВАТІ а вони мені розказують, як я маю харчуватись
Ще раз - я хочу донести проблему про ШАЛЕНІ ЦІНИ НА ЖРАЧКУ а не хто/що/скільки і як має споживати
От що за люди?))) Їм хочеш донести, що ціни на харчі стали ДУРНУВАТІ а вони мені розказують, як я маю харчуватись
Ще раз - я хочу донести проблему про ШАЛЕНІ ЦІНИ НА ЖРАЧКУ а не хто/що/скільки і як має споживати
Та нормальные цены для свободного рынка. Мы ж хотим быть частью Европы, и этот процесс понемногу идёт.
Успіх написав:От що за люди?))) Їм хочеш донести, що ціни на харчі стали ДУРНУВАТІ а вони мені розказують, як я маю харчуватись
Так вам же добра желают, а вы сопротивляетесь. Ну и не вяжется такая забота о ценах на олию с образом успешного человека (а это постоянно подчеркивается). Успешные на цены на продукты не смотрят, а просто берут, что им нужно по той цене, которая есть. И никаких цен не помнят. На продукты. На новые машины помнят. Но, если это забота об остальном не успешном народе, тогда похвально. "Мажу маслом бутерброд, сразу мысль - а как народ?"
Ціла купа гумору сьогодні. Що головне - це здорова людина, здорова нація. Подорожав хліб, хліб не ймо - бо шкідливо, подорожчала олія - теж саме, далі цукор, я вам більше скажу багацько хто вже вершкове масло не бере - його теж до шкідливих (тільки для зору воно необхідно), так саме як і цукор з розумом він корисний. Перелічувати можна досить довго. Макарони твердих сортів зараз йдуть як шкідливі, тому звичайні хапають аж гай шумить. А головна вішенка - цукор не можна, а торти - це да, це крутяк. Ну так - вішенка і має бути на торті. І де во всему цьому логіка а головне правда? Йли все - а зараз стало шкідливо. Власне - «Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка!»
Прораб написав:Ціла купа гумору сьогодні. Що головне - це здорова людина, здорова нація. Подорожав хліб, хліб не ймо - бо шкідливо, подорожчала олія - теж саме, далі цукор, я вам більше скажу багацько хто вже вершкове масло не бере - його теж до шкідливих (тільки для зору воно необхідно), так саме як і цукор з розумом він корисний. Перелічувати можна досить довго. Макарони твердих сортів зараз йдуть як шкідливі, тому звичайні хапають аж гай шумить. А головна вішенка - цукор не можна, а торти - це да, це крутяк. Ну так - вішенка і має бути на торті. І де во всему цьому логіка а головне правда? Йли все - а зараз стало шкідливо. Власне - «Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка!»
Клас!👍 Отак просто-невимушено всім "втерли носа"!
п.с. Так можна з-часом далеко зайти)) Подорожчають фрукти - скажуть: та ну нах ті фрукти, вони не корисні - краще мівіну їсти - це збалансоване харчування!
Прораб написав:Ціла купа гумору сьогодні. Що головне - це здорова людина, здорова нація. Подорожав хліб, хліб не ймо - бо шкідливо, подорожчала олія - теж саме, далі цукор, я вам більше скажу багацько хто вже вершкове масло не бере - його теж до шкідливих (тільки для зору воно необхідно), так саме як і цукор з розумом він корисний. Перелічувати можна досить довго. Макарони твердих сортів зараз йдуть як шкідливі, тому звичайні хапають аж гай шумить. А головна вішенка - цукор не можна, а торти - це да, це крутяк. Ну так - вішенка і має бути на торті. І де во всему цьому логіка а головне правда? Йли все - а зараз стало шкідливо. Власне - «Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка!»
Клас!👍 Отак просто-невимушено всім "втерли носа"!
п.с. Так можна з-часом далеко зайти)) Подорожчають фрукти - скажуть: та ну нах ті фрукти, вони не корисні - краще мівіну їсти - це збалансоване харчування!
Сами выбрали, сами теперь кушайте И не говорите, что вас не предупреждали
п.с. Я так і не побачив відповіді - олія подешевшає, чи подорожчає від сьогоднішніх рівнів?
А знаєте чому цим я переймаюсь?(і цінами на комуналь - теж) А все просто)) >>> більше пересічні потратяться на жрачку і комуналь >>> менше залишиться у них коштів на інші речі >>> менше принесуть коштів мені за мій товар І, якщо ще не зрозуміло, то >>> навіщо підклеювати/ремонтувати, наприклад, взуття/одяг/швабру/сумку і інші речі, якщо/коли є гроші - "не у напряг/зайві/вільні" >>> то просто викидається(чи відставляється ці речі "на потім") >>> а йдуть пересічні собі легко і не вимушено купувати все це нове у умовного торгаша Успіха >>>>> А от коли атб і комуналь залізають в кишеню пересічному при сьогоднішніх цінах, то витрушують усе/майже все і тоді до умовного Успіха, приходять хіба що поодинокі пересічні, які вже вщент порвали/поламали ту, чи іншу річ! (і то ще добряче голову виморочуть, бо хочуть дешевше дешевшого, але щоб якість була, як у дорогого!)