Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 310311312313314 ... 1059>
Повідомлення Додано: Чет 30 вер, 2021 23:41

Понаехал написав:
  drevlyanin написав:А чи не остерігаєтесь, що з тими лебедями, обвалиться не стільки вартість житла, як вартість грошей-будь яких? По відчуттям (моїм та знайомих з США) з тих пір як почався ковід, реальна інфляція в долларі відсотків 15-20. Понаєх не дасть збрехати. До речі щось він давно не з'являвся.

Очень выборочно. На самом деле электроника в цене выборочно ростет.... бытовая техника в верх, комрьютеры в низ. Еда органик сильно подорожала. где-то 30%. Дома поднялись у нас на 35% за год... моя земля сделала 3х :) выживаем как можем.

Ну понятно, что не вырастет все и сразу, но если поднялась сильно себестоимость или доставка
(из Китая ахтунг как подорожал привоз контейнера), то и многое другое вполне может потянутся следом, когда запасы закончатся. И смотрю многие знакомые скидывают "бумагу", кто во что горазд, опасаясь еще большего инфлеца. Может зря а может и нет.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 вер, 2021 23:45

drevlyanin написав:И смотрю многие знакомые скидывают "бумагу", кто во что горазд, опасаясь еще большего инфлеца. Может зря а может и нет.

я буде участки под засройку в Lago Vista под Остином по мере возможности. :oops: уже 4 есть.... писал тут об этом
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 01:24

BIGor написав:Незнаю, як рахуєте реальну, але https://www.bls.gov/charts/consumer-pri ... egory.htm# пишуть про 5.3%. А кидатися зараз копитами на хаях в нерухомість - дуже не мудро.
Да і в Китаї кажуть, що на ті ж самі гроші вже можна купити на 25% більше нерухомості, ніж раніше. Отакий інфлєц...

Инфляцію рахую по товарах, які постійно купую, або хочу купити та слідкую за ціною, а статистика в цій справі дуже вже приваблива для причетних людей с точки зору маніпуляцій. Але якщо глянути на ріст цін виробників в США, так там уже біля 20% .
Так нерухомість зараз дуже дорога, але ще навесні я думав, що вище вже нікуди, а воно лізе та лізе. :cry: І не тільки нерухомість-зараза. Он десяток путніх яєць вже біля 40 грн в маркеті, а ще навіть не зима. Чи не марно Флаймен та інші сподіваються на ріст ставки від Феді? Як на мене, то ситуація вже занадто далеко зайшла, щоб ЇЇ можна було вирішити, без сильних потрясінь, методами з минулого.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 08:05

drevlyanin написав:
  BIGor написав:Незнаю, як рахуєте реальну, але https://www.bls.gov/charts/consumer-pri ... egory.htm# пишуть про 5.3%. А кидатися зараз копитами на хаях в нерухомість - дуже не мудро.
Да і в Китаї кажуть, що на ті ж самі гроші вже можна купити на 25% більше нерухомості, ніж раніше. Отакий інфлєц...

Инфляцію рахую по товарах, які постійно купую, або хочу купити та слідкую за ціною, а статистика в цій справі дуже вже приваблива для причетних людей с точки зору маніпуляцій. Але якщо глянути на ріст цін виробників в США, так там уже біля 20% .
Так нерухомість зараз дуже дорога, але ще навесні я думав, що вище вже нікуди, а воно лізе та лізе. :cry: І не тільки нерухомість-зараза. Он десяток путніх яєць вже біля 40 грн в маркеті, а ще навіть не зима. Чи не марно Флаймен та інші сподіваються на ріст ставки від Феді? Як на мене, то ситуація вже занадто далеко зайшла, щоб ЇЇ можна було вирішити, без сильних потрясінь, методами з минулого.

Щось я Вас не розумію, пишете про дорожчання товарів та інфляцію у США, і одразу тулите яйця в неньці по 40 грн. Запамятайте раз і назавжди: є показник інфляції в США (СРІ - для консюмерів) ось джерело https://www.bls.gov/charts/consumer-pri ... egory.htm#
І є показник споживчої інфляції в Україні - індекс споживчих цін. Джерело https://index.minfin.com.ua/ua/economy/index/inflation/.
Те що українскі яйця в Україні номіновані в грн. подорожчали - до долара США та СРІ США ніякого відношення не мають.

drevlyanin написав:Так нерухомість зараз дуже дорога, але ще навесні я думав, що вище вже нікуди, а воно лізе та лізе

Те ж саме по нерухомості, в Київі ріст на 26% в доларах, по Польщі (Варшава 6-7% в доларах). Якось виходить Ваша "інфляція долара США" в різних країнах - різна :D
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 09:31

drevlyanin написав:

по перше, яйця - товар сезонний, на літо дешевше, на зиму дорожче,
клас С1 був до трьох гривень, так і лишився, тільки на пару коп. дорожче став. А С0 трохи дорожче трьох грн. Крім того, я собі купив "про запас" зо три десятки. А потім по акції, був ще взяв олії за 43 грн. 0,85 л дві шт. і т.д.

А по друге, вам там нижче написали, що у В-ві якась одна інфляція долара, а в Києві інша. Мабуть долари різні.

І курс злотого був ПА3.85 а став ПА4, в той час грн була ПА28.3 стала ПА26.6

З.І.
від сьогодні е.е. 1.44 кВТ а не 1.68 кВт.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 09:51

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

flyman написав:від сьогодні е.е. 1.44 кВТ а не 1.68 кВт.

Не сказав би що дешево, бо в хаті +15, і замовив другий обігрівач.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 10:19

BIGor написав:

в мене +20.5 нічого не замовляв, гріюсь "природнім" теплом
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 10:25

flyman написав:
  BIGor написав:

в мене +20.5 нічого не замовляв, гріюсь "природнім" теплом

ТЕпловые насосы рулят
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 10:47

BIGor написав:
  drevlyanin написав:

Щось я Вас не розумію, пишете про дорожчання товарів та інфляцію у США, і одразу тулите яйця в неньці по 40 грн. Запамятайте раз і назавжди: є показник інфляції в США (СРІ - для консюмерів) ось джерело https://www.bls.gov/charts/consumer-pri ... egory.htm#
І є показник споживчої інфляції в Україні - індекс споживчих цін. Джерело https://index.minfin.com.ua/ua/economy/index/inflation/.
Те що українскі яйця в Україні номіновані в грн. подорожчали - до долара США та СРІ США ніякого відношення не мають.

drevlyanin написав:Так нерухомість зараз дуже дорога, але ще навесні я думав, що вище вже нікуди, а воно лізе та лізе

Те ж саме по нерухомості, в Київі ріст на 26% в доларах, по Польщі (Варшава 6-7% в доларах). Якось виходить Ваша "інфляція долара США" в різних країнах - різна :D

вишла "статистика" за 3й квартал
https://fi202x.blogspot.com/2021/10/3-2021.html
расходы:
За прошлый год. ($132 в месяц)
За 1й квартал 2021 ($97 в месяц)
За 2й квартал 2021 ($104 в месяц)
За 3й квартал 2021 ($102 в месяц)

Інфляція, сер!
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 жов, 2021 12:08

akurt написав:Я ж не помиляюся: Ви ж не вакциновані...

А вы, Акурт, вакцинированы?
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 310311312313314 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей