Mirax написав:Десь так воно в процесі й вийде, рівні позиції лонг і шорт. Але мікроставками, щоб маніпулю вистачило тільки на морозиво. Бо на Ламборджіні вже не стане, нема ціни ліквідації. Хитрий план.
І знов Ви не врубалися в стратегію козака... Мова не про усереднення позицій, а про динамічну торгівлю, щоб 0,1 відсотка на протилежні позиції було, коли виделка велика. Наприклад, кєшу я лонХую по 476.67 на 0,1% відсоток від депо. Якщо на момент поставлю шорт, то рахуйте виделку. Зараз кєша вище 606,56. Просто в процесі, точки входу можуть змінюватися в ході торгівлі, а також загальна сума шорту/лонХу (від 0.1% до 1%). Простіше кажучи я можу шукати точки входу мікроставками, щоб набрати 1% на позицію - десять разів (10*0,1). Постійно в коридорі торгуючи мікроставками, я заробляю на морозиво і маю хедж проти різких коливань. Зайву кількість шортів/лонХів одразу розпродаю коли є прибуток мінімальний, щоб не виходило усереднення і виходив на вихлопі той самий 0,1%. В цілому, я не збираюся пропагувати свою стратегію. Мені достатньо того, що я заробляю на морозиво! Хто врубався в стратегію козака, може теж ласувати зі мною морозивом! Користуйтеся на здоровя!
П. С. Зайвих комісій немає. Навіть якщо б в мене лонХ позиції не було, так як я закрив би її з профітом, то відкриваючи потім шорт, мені все одно б довелося платити комісію. Є угода - є коміс полюбасу. Просто профіт я фіксую не баксами, а шортами чи лонХами. Загальна сума депо при цьому зростає в баксах. Врубайтеся!
proftpd66 написав:сейчас пошортим и он улетит на 63к?
Роботи маніпульки налаштовані так, що якщо Ви не дотрималися ризик-менеджменту і зробили велику ставку, то маніпулька одразу веде на ліквідацію. Не можна більше 1% юзати від депо. Маніпулька повністю володіє нашими грошима. Він може крутанути колесо куди завгодно, щоб схавати депозит хомячка. І лише грамотна стратегія не дозволяє маніпульці дотягнутися до наших грошей. Тільки пожаднічав - ліквідація.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 08 жов, 2021 11:12, всього редагувалось 5 разів.
Zebra написав:Открываешь шорт, и сразу лонг - радуешься, что нагрел манипуля.
Больше всего биржа радуется нескончаемому потоку комиссионных. Главное, что все при деле
Так в этом случае только у биржи и может быть профит. У остальных - только хронические болячки и бедность. Больше ничего.
КХ, ну хотя бы рефералку для своих последователей оставил бы что ли.... Хоть какой то профит получался бы. И слова про "манипульку" не были б сотрясанием воздуха. А так по рефералке была бы скидка на комиссию. Судя по всему оленей, которые хотят спонсировать миллиардеров тут хватает...
я сюда выкладывал скриншоты
я взял это в первые 1-3 дня торговли, до этого НИКОГДА НЕ торговал.
собака стояла 0.35 и рипл 1.6, если будет такая цена, позиция принесем 750$-1500$ из ~300$ вложений.
там ШОРТ Соланы, если будет ликвидация, то 80$ убыток, это ничего страшного. Взял для эксперимента...
proftpd66 написав:сейчас пошортим и он улетит на 63к?
Роботи маніпульки налаштовані так, що якщо Ви не дотрималися ризик-менеджменту і зробили велику ставку, то маніпулька одразу веде на ліквідацію. Не можна більше 1% юзати від депо. Маніпулька повністю володіє нашими грошима. Він може крутанути колесо куди завгодно, щоб схавати депозит хомячка.
сейчас сессия азии, странно что в это время рост. Может быть сейчас рост обвал потом...
proftpd66 написав:сейчас сессия азии, странно что в это время рост. Может быть сейчас рост обвал потом...
Можете перевірити. Зробіть ставку бльше 1% від депо. Одразу проти Вас маніпулька почне грати. Вже перевірено неодноразово. Роботи маніпульки збуджуються коли жадібний хомячок зробив ставку, не дотримуючись ризик-менеджменту.