|
Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 10 жов, 2021 20:58
Яша написав:холява правильнее тогда писать,что пану холяве для обновления гардероба нужны трусы да носки. За всех мужчин расписываться не надо.
Простите меня пожалуйста ! Я не хотел травмировать Вашу психику . Все остальные вещи я стараюсь покупать или в Черногории, Австрии , или еще где то . В Днепре мужские, хорошие вещи , неоправданно дорогие .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:39
Успіх написав:В продовження теми... Я(та й мої знайомі/колеги торгаші) - вже по третьому колу перебиваємо ціни Деякі позиції піднялись на 40-50% від кінця весни цього року І я(як і мої колеги) робимо так - приходять деякі позиції по "нових цінах", то ми і старі запаси перебиваємо по-новому і ще інші "ходові" речі - теж піднімаємо на +/- такий же відсоток)) А що? - ми ж то знаєм/відчуваєм, що як завтра замовити той ходовий товар, якого у нас ще є запаси на пару тижнів (може місяць), то віт теж буде швидше за все - теж дорожчи. Тому - "б'ємо на випередження!" Хоч торгівля копає "друге дно"  - але що робитЬ, якщо і при старих цінах, пересічні не поспішали купувати! Тож - "згоріла хата - гори й сарай!" 
А потім продавці кліпають очима такі: а чого це вони зношують все до останніх дир, ремонтують і далі користують, замість купити нове. От тому! Нема дурних. 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:47
Mirax написав: Успіх написав:В продовження теми... Я(та й мої знайомі/колеги торгаші) - вже по третьому колу перебиваємо ціни Деякі позиції піднялись на 40-50% від кінця весни цього року І я(як і мої колеги) робимо так - приходять деякі позиції по "нових цінах", то ми і старі запаси перебиваємо по-новому і ще інші "ходові" речі - теж піднімаємо на +/- такий же відсоток)) А що? - ми ж то знаєм/відчуваєм, що як завтра замовити той ходовий товар, якого у нас ще є запаси на пару тижнів (може місяць), то віт теж буде швидше за все - теж дорожчи. Тому - "б'ємо на випередження!" Хоч торгівля копає "друге дно"  - але що робитЬ, якщо і при старих цінах, пересічні не поспішали купувати! Тож - "згоріла хата - гори й сарай!" :mrgreen
А потім продавці кліпають очима такі: а чого це вони зношують все до останніх дир, ремонтують і далі користують, замість купити нове. От тому! Нема дурних.  ґ
А вони і раніше (при стабільних/не високих цінах) не бігли скуплятись! Тож, яка різниця їм - при яких ціна НЕ бігти і НЕ скуплятись?! 
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 10 жов, 2021 21:52, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:48
Ukrainian написав: BIGor написав:Если бы добавили
Якщо купити по пів кг моркви, цибулі, буряку, кг картоплі, капусти, курячих гомілок, пів кг оселедців чи хек, десяток яєць, по пів кг ячмінної вівсяної круп та горох з рисом то вийде не більше 500 грн і легко вистачить на дві особи на тиждень.
Набор для выживания? Даже нормативная минимальная потребительская корзина - это 2300 грн в мес. На одного, не на двоих! Да, чисто формально в ней не только еда, но с учетом того, что норма расходов, например, на зимнюю обувь - 1 пара на 5 лет, то непродовольственными составляющими в ней можно пренебречь
Востаннє редагувалось Радіо в Нед 10 жов, 2021 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:48
Прораб написав:Сир кисломолочний - 14-20 грн/100 г Где тебе * реформ не хватает? (c)
На ринку 55 грн/кг, хоч жирний, хоч нежирний. Чого кому бракує? В Україні ніколи не буде голоду. При умові, що сюди голодрань запоребрикова не запхається.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:51
Трясця!))) Половина пересічних - в інеті закупляються, друга половина - за кордоном.... - а який Термінатор  буде купляти на ринках і в магазинах???(не в супермаркетах)
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 10 жов, 2021 21:59
холява написав: Яша написав:холява правильнее тогда писать,что пану холяве для обновления гардероба нужны трусы да носки. За всех мужчин расписываться не надо.
Простите меня пожалуйста ! Я не хотел травмировать Вашу психику . Все остальные вещи я стараюсь покупать или в Черногории, Австрии , или еще где то . В Днепре мужские, хорошие вещи , неоправданно дорогие .
vitaliian написав: Investor_K написав:Смысл ради трусов и носков ездить в Харьков?
Я трусы в Турции покупаю (почтой) определенного производителя, нужную мне модель, нужную мне ткань и рисунок. Оптом на 5 лет. Ни в Харькове ни в Одессе этой модели приемлимых расцветок и нужного размера может не быть, по крайней мере количества , а тратить полдня на покупку 2х трусов не рационально. Поэтому поездка в Днепр из Запорожья за одеждой не выглядит так уж нелепо.
Просто слушаю Caro Emerald под хороший коньяк, видно не настолько умудрен жизнью, чтобы с таким должным упоением относиться к трусам и носкам, входя в противоречие с тем, что не имеет цены. На 5 лет...это какие железные яйца нужно иметь во всех отношениях...в век гиперлупов.
Востаннє редагувалось ruvex в Нед 10 жов, 2021 22:09, всього редагувалось 1 раз.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Нед 10 жов, 2021 22:02
ruvex Вы что, никогда Мивины не едите?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 жов, 2021 22:05
Investor_K написав:ruvex Вы что, никогда Мивины не едите?
отчего же, всегда закусываю ею КС коньяк  и когда читаю форум - так и тянет переслушать 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 жов, 2021 22:25
Investor_K написав:ruvex Вы что, никогда Мивины не едите?
Of course, была мысль, как на этом возглавить форбс.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1