Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Зрада написав:Я зверталась на гарячу лінію Укргазбанку з вимогою припинити незаконне втручання в моє життя і видалити мої дані, які вони отримали, зберігають і використовують незаконно. Ніт, не допомогло - продовжують дзвонити.
Ми тут Вам нічим не допоможемо. Вам потрібно звернутися сюди або сюди nbu@bank.gov.ua НБУ тепер займається наглядом і за банками, і за колекторами.
klug написав:Ми тут Вам нічим не допоможемо. Вам потрібно звернутися сюди або сюди nbu@bank.gov.ua НБУ тепер займається наглядом і за банками, і за колекторами.
Дякую, я написала скаргу через форму. Я вважаю, що оприлюднення фактів незаконної діяльності банку також не завадить - те, що банк вочевидь видав кредит асоціальній платонеспроможній людині, а потім використовує незаконні методи тиску на законослухняних людей, які не мають жодного стосунку до боржника, таки про щось каже. Я тепер свої гроші до них точно не принесу - якщо вони можуть вкрасти мій телефон і набридати мені навіженими дзвінками тільки тому, що у мене родич-наркоман, ніщо не завадить їм вкрасти і мої гроші.