А может торговать "удалённо" ("на вынос") - повесить на двери номер телефона, и принимать-выдавать заказы.
В первом сезоне, когда позакрывали даже открытые продуктовые рынки, - так и делали
|
|
![]() А может торговать "удалённо" ("на вынос") - повесить на двери номер телефона, и принимать-выдавать заказы. В первом сезоне, когда позакрывали даже открытые продуктовые рынки, - так и делали
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреДурня і брехня. В Києві в приватеій клініці реанімація, потім окрема палата, з ліками, вийшло приблизно в 120кгрн за 10 днів. Які 200к за два уколи, тим паче, ніяких екпериментальних ліків в Україні в немає, тим паче в держклініках ![]()
Анализ на аллергию вполне стандартный. Не знаю, в каком Вы городе, но во всех крупных городах есть лаборатории, которые такой анализ делают. Возможно, там же знают, какие компоненты в вакцинах. Ваша проблема решается при желании достаточно просто. ![]()
Можно и "удалённо" ("на вынос"). А Вы не интересовались, на сколько при этом упали продажи? Это была торговля для поддержки штанов. И то не очень. Но работников при этом всё равно увольняли. ![]() Я бачу питання розумових здібностей вже підчистили...тому повернемось до табличок
1 Мені цікаво тут знаходитись бо Тільки в суперечці народжується істина... 2 На жаль , справжніх суперечок тут малувато , тому й якихось висновків з цих суперечок ще менше...але менше не дорівнює нуль Спробую перечислити висновки , до яких я прийшов під впливом тутешніх дебатів а - середній вік смерті б - мужчини помирають в 1,5 рази частіше від жінок( в розрізі ковіду) в - навіть поголовно проведена вакцинація може привести до гіршого результату ніж вакцинація зі скрипом( Англія=2,5 летальних випадки на 1000, Україна 1,9 летальних випадків на 1000) г - стратегія боротьби з ковідом...не привязана до кінцевого результату...наприклад Англія і Швеція обрали приблизно однакові стратегії і отримали різні кінцеві результати в розрізі смертей) 3 Пропоную розглянути наступний тип табличок А що якщо розглядати не середній вік смерті..а середній вік живих... При цьому розглянути в двох варіантах Перший - до ковіду Другий - станом на зараз Алгоритм простий як двері Є розбивка по віковим групам до ковіду- з неї отримуємо середній вік живих Є розбивка померлих від ковіду... Від першої віднімаємо другу і отримаємо середній вік після ковіду... Різниця між (середній вік до ковіду мінус середній вік після ковіду)*кількість населення = втрати від ковіду у людино роках для цілої Держави... Зновуж маючи Англію ,Францію,Німеччину і Україну з Румунією можна багато чого побачити...
![]()
Я "ЧІТКО" давал "КОНКРЕТНІ відповіді" "нанадцять разів". Уже надоело. Мне не так много лет осталось, чтобы по 200 раз объяснять элементарные вещи. Вам своего времени жалко? Мне тоже. Если Вам так жалко потратить своё время на поиски ответов на интересующие Вас вопросы, быстрее соглашайтесь на предложение Hotab"а. Потому что я возьму дороже. P.s. И скажите спасибо, что Вас "посилають в нанадцятий раз на... "останні 3-4 сторінки гілки", а не гораздо дальше. Вы пришли через 1,5 года эпидемии и ленитесь прочитать несколько страниц. + выдаёте какие-то фейки. "Распятых мальчиков" ещё нет? stm ответила на Ваш второй вопрос сегодня. Вы не поняли? ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреНе висновок, а спостереження. Що воно нам дає?? Воно може мати зовсім іншу причину, ніж вам здається. Я бачу причину цьому таку: Десь починаючи з 25..30 років чоловіки аналогічного з жінками віку мають (в загальній масі) гірше здоров'я. Тому чоловіча группа має більшу кількість хворих і "зношених". Незважаючи на те, що їх самих в популяції менше. А так як помирають старіші та хворіші, то маємо такий результат. Ніякої користі він нам не дає. РФ довела,що можна все одно мати мало чоловіків в популяції, але дуже багато смертей. Це найбільша та найфатальніша ваша помилка. Коректно порівнювати Англію до , і Англію після. В розрізі : одна і та ж группа (60+ наприклад) як помирають там вакси і невакси. Різні країни з різною мобільністю,з різним кліматом і соціальними звичками порівнювати в сенсі ефективності вакцинації - не доцільно та немудро. ![]() budivelnik
Пропоную почитать интервью Анчи Барановой. Сегодня ночью давал ссылку. Для Вас повторю - Может, хоть из него поймёте ошибочность своих выводов. P.s. Это же рекомендую Успіху и остальным антиваксам. Хотя вряд ли поможет. ![]() ЛАД
1 Я не користуюсь джерелами,які офіційно відрізала Україна...., мені достатньо джерел з Європи , США 2 Мене не цікавлять речі,які треба сприймати на віру....І цікавлять речі,які можна розглянути не під тими кутами зору що пропонує пропаганда.... Висновок самі зробите? Мої ж висновки наступні 1 В розвинутих країнах , летальність від короновірусу буде становити 2,5-3 особи на 1000 населення 2 В Україні , летальність буде становити 2-2,5 особи... 3 Різниця в 0,5 особи пояснюється тим , що в нас цих 0,5 померли не доживши до епідемії від інших хвороб. ПС Лікування не робить людину ні здоровшою ні довговічнішою Там де погана медицина не може покращити якусь відносно примітивну хворобу і людина вмирає швидше В розвинутих країнах є більше можливостей врятувати від одної хвороби, автоматично погіршивши інші системи функціонування організму...тому живуть в Європі довше...але мають при цьому більше пошкоджених органів(хоча ці пошкодження і не критичні при нормальній епідобстановці, але ці пошкодження є тригерами які збільшують летальність навіть від різновиду грипу під назвою ковід)
![]() Сегодня ночью уже давал цитату. Но до некоторых, возможно, с первого раза не доходит, поэтому повторю:
Это к утверждениям, что вакцинированные болеют так же часто, как и невакцинированные. Это при том, что в Израиле вакцинировано большинство населения. Точнее 64,80% двумя дозами + 5,73% одной.
|
|