Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 39143915391639173918 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:24

budivelnik написав:Антибіотик вбиває мікроорганізми і..... разом з поганими лупить по корисним в шлунку

Ни один антибиотик не убьет все 50 трлн бактерий вашего желудочно-кишечного тракта. Это временное обратимое явление - вниманительно прочитайте, выше я об этом написал.

А вот если отказаться от приема антибиотика при банальной ангине, можно заработать миокардит, последствия которого, возможно, пройдут бесследно через несколько лет, а, возможно, и останутся с человеком навсегда. Это самый безобидный пример, который только можно привести.

Правда, я бы больше беспокоился не об отказах от антибиотика в пользу т.н. здоровья микрофлоры - понятия, которое бессовестно эксплуатируют маркетологи фармы, а о необоснованных самоназначениях антибиотиков при первом же чихе. Но это уже другая проблема

budivelnik написав:Хіміотерапія - бє по всіх органах...

Химиотерапия - очень общее понятие, которым вы разбрасываетесь, не до конца его понимая. Лечение ковида ремдесивиром, например - тоже химиотерапия. Лечение бронхита азитромицином - туда же

budivelnik написав:Далі продовжувати..

Хватит, прошу :)
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:28

IgA написав:Так що реальна Англія більш схожа на Вашу уявну Швецію ніж реальна Швеція
Вам відома приказка
З брехнею світ пройдеш - а назад не повернешся....
Знаєте які страшні локдауни вводила Швеція?
Тоді коли в нас вже третій місяць були закриті всі кафе/ресторани і так далі...
Шведи ввели страшне обмеження...дозволили ресторанам працювати тільки в тому випадку коли за столом замість 4-х осіб -сиділо 2....

Так що не треба брехати по питанням які тут освітлювались всього рік тому...

І море тут присутніх сьогодні ковідзашуганих махали пальчиком і казали
ага , почекайте коли Швецію трупами завалить
потім
Ага, подивіться в навколишніх країнах летальність менша
сьогодні
ага..там шведи самостійно тримали дистанцію в 6 метрів...

То як
Не набридло ще боятись?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:34

Re: Эпидемия коронавируса в мире

zРадио написав:Хватит, прошу
Тобто ти й далі переконаний що лікування хронічних хвороб жодним чином не погіршує функціонування інших органів?
Тобі за нобелівкою...з такою заявкою тебе будь-яка фармацептична компанія в штат візьме...якщо реально доведеш її істиність..
А то чогось друкують інструкції в яких опис побічних впливів в рази більший від опису на що діє той чи інший препарат.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:39

budivelnik написав:Ага, подивіться в навколишніх країнах летальність менша
сьогодні

шведи себе порівнюють не з Англією а з Фінляндією та Норвегією і визнають що їх стратегія була помилкова. це тільки Ви з табличками завжди правий, а якщо неправий то приготуєте нову табличку

budivelnik написав:Не набридло ще боятись?

Так в Англії ніхто і не боїться, все роблять як Ви писали, ніяких масок і паспортів вакцинації, як тут -

Протесты против COVID-пропусков во Франции собрали более 40 тысяч человек

А як Вас послухати, то треба було зберігати обмеження :D
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:43

Hotab написав:3. Из-за ложащейся медсистемы вводятся зоны, из-за которых ограничиваются права ваксов.

Можно пример, пожалуйста?
Volos

Подякував: 489 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:44

IgA написав:
  budivelnik написав:Ага, подивіться в навколишніх країнах летальність менша
сьогодні

шведи себе порівнюють не з Англією а з Фінляндією та Норвегією і визнають що їх стратегія була помилкова. це тільки Ви з табличками завжди правий, а якщо неправий то приготуєте нову табличку
Давайте по порядку
1 Таблички не мої а
https://dc-covid.site.ined.fr/en/data/
2 Дані приведені на цьому ресурсі показують що Англія просрала як мінімум 30000 життів своїх мешканців в порівнянні з Україною сьогодні.
3 Якщо якийсь неадекват заявляє що данні які Англія відправляє на приведений мною ресурс є фальсифіковані - то це його фантазія..

Таким чином
Поки що викрики про правильність тотальної вакцинації на прикладі Англії - є брехнею і маніпуляціями.

Якщо хтось з цим не згоден - нехай пише в ті організації Англії які надають данні в наведений мною ресурс+нехай забороняють французам публікувати фальсифіковані на їх думку данні...

Я тут при чому?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:44

budivelnik написав:1 Мені не потрібно порівнювати летальність у групі вакцинованих і невакцинованих.
2 Я й так знаю
В групі 60+ - летальність від ковіду серед вакцинованих буде меншою в 3-4 рази..., але не зменшить летальність від інших причин, тобто вакцина не робить людину безсмертною і не продовжує ні на годину життя
В групі 0-40 - різниці в летальності не буде видно взагалі
В групі 40-60 - летальність серед вакцинованих буде нижчою в 1,5-2 рази.

Тому в мене питання
Навіщо вакцинувати тих кому це не потрібно, особливо враховуючи що вакцинація не захищає від зараження
Хто більше всіх зацікавлений в тому щоб провакцинуватись? мій син чи лад?
Чому 35 млн населення повинні платити погіршенням свого життя заради тих в групі 60+ ..які чомусь не хочуть вакцинуватись( а на тих в групі 60+ хто провакцинувався - поведінка групи 0-40 - впливу не має)

1)
https://yesylevskyy.medium.com/%D0%B2-% ... 5cf22f163d

2)
Nataliia Bushkovska
Чому в жодних протоколах ви не побачите рекомендацію: зваріть відвар з верби. Ні, вам скажуть, випийте стільки то аспірину. Хоча і там, і там є ацетилсаліцилова кислота.
Вам жодні офіційні медичні організації не скажуть, що бабусине молочко з ринку краще за молочку з супермаркету. Ні, навіть у тої чистенької бабусі наполегливо не будуть рекомендувати купляти молочку. Так, а от «перехімічене» з крамниці - будуть.
А знаєте чому? Тому що коли йдеться про громадське здоров’я, іншими словами здоров’я великої кількості населення, державі потрібна прогнозованість.
Держава не може контролювати оту чистеньку бабусю. Як вона миє руки, вим’я корови та відро. Чи нормально в неї працює холодильник, і чи не купила вона довідку у ветеринара. А великого виробника молока контролювати може. І навіть якщо на виробництві щось піде не так, і певна кількість людей отримає сальмонелу, це легше виявити та усунути.
Те саме з аспірином. Той аптечний аспірин, так, той "поганий і хімічний", він очищений та чітко дозований. Саме на вашу вагу. Саме для вашого випадку. Скільки у відварі он з тої верби - ніхто не знає. А ще там крім ацетилсаліцилової кислоти - купа інших речовин. І як вони на вас подіють теж ніхто не знає.
Системі охороні здоров'я потрібна прогнозованість. Хоч якась. Навіть не 100%. Але прогнозованість.
І коли ми кажемо про вакцини від коронавірусу, то саме вони цю прогнозованість дають. А природний імунітет (я наразі саме про коронавірус) не дає. У когось він буде триматись рік. У когось два тижні. А у когось взагалі не сформується. Тому жодний притомний лікар, жодна притомна організація не будуть закликати вас НЕ вакцинуватись, якщо ви перехворіли. Звичайно, ви маєте право обирати для себе.
Якщо ви впевнені, скільки там чого у вербі - ок, пийте. Якщо ви точно знаєте, що ваша корова здорова, скільки молоко може зберігатись без холодильника і яка температура у холодильнику має бути - смачного.
Якщо ви впевнені у міцності свого імунітету, що ж. Але не треба, будь ласка, вимагати, щоб це транслювалось на маси. Бо якщо ви у своїх розрахунках та прогнозах помилились і кисню не вистачить, то нагадайте собі, що це ваш вибір. Ви ж були впевнені.
P.S. За вакцинальні срачі - баню. Цей пост не має на меті закликати вас щепитись. Всі дорослі люди, робіть вибір для себе, інформації купа, відсотки можна порахувати на калькуляторі. Цей пост спроба пояснити, чому все так, як є, а не так, як хочеться.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:48

stm написав:испытали на хомяках очень удачно

Вы хотели сказать, про финальное испытание вакцин, которое проводится глобально в данный момент?
Volos

Подякував: 489 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:48

IMPRINTER написав:вакцинальні срачі - баню
А що сказати то хотів?Просто пофлудити? чи пробував розібратись про що я пишу?
Ти сам собі дай відповіді на примітивні питання
1 Чи потрібно вакцинуватись групі 60+? - я вважаю що так
2 Якщо всі в групі 60+ вакцинуються - чи зменшить це смерті в цій групі? - я скажу так
3 Якщо вакцинуються в групі 0-60..чи зменшить це смерті в групі 60+? - я скажу ні.

А тепер ти дай відповіді і побачиш чи співпадають наші думки.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:52

budivelnik написав:2 Дані приведені на цьому ресурсі показують що Англія просрала як мінімум 30000 життів своїх мешканців в порівнянні з Україною сьогодні.
3 Якщо якийсь неадекват заявляє що данні які Англія відправляє на приведений мною ресурс є фальсифіковані - то це його фантазія..

Щодо данних про померлих в Україні я вже вам приводив статтю де пояснено звідки береться надлишкова смертність, якої майже нема в Англії та 100 тис в Україні. З першого разу незрозуміло було чи гугл транслейт так і не освоїли?
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 39143915391639173918 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор