Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 39133914391539163917 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 22:36

1 Мені не потрібно порівнювати летальність у групі вакцинованих і невакцинованих.
2 Я й так знаю
В групі 60+ - летальність від ковіду серед вакцинованих буде меншою в 3-4 рази..., але не зменшить летальність від інших причин, тобто вакцина не робить людину безсмертною і не продовжує ні на годину життя
В групі 0-40 - різниці в летальності не буде видно взагалі
В групі 40-60 - летальність серед вакцинованих буде нижчою в 1,5-2 рази.

Тому в мене питання
Навіщо вакцинувати тих кому це не потрібно, особливо враховуючи що вакцинація не захищає від зараження
Хто більше всіх зацікавлений в тому щоб провакцинуватись? мій син чи лад?
Чому 35 млн населення повинні платити погіршенням свого життя заради тих в групі 60+ ..які чомусь не хочуть вакцинуватись( а на тих в групі 60+ хто провакцинувався - поведінка групи 0-40 - впливу не має)
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 16 жов, 2021 22:40, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 22:38

uaprofi написав:
  antey1969 написав:Врач, понимающий, что государство обеспечивает медпрепаратами ковидные отделения в стиле "абы подешевле", РЕКОМЕНДУЕТ!!!

все лекарства и методики лечения должны быть доступны и полностью бесплатны для каждого!

С плакатом под Кабмин велкам.
Со стороны медработников заранее большое одобрямс.

Обновление инфы: Александовская больница в Киеве сегодня закрыта для поступлений ковидных пациентов - все не ВИП места заполнены.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 22:39

budivelnik написав:1 Мені не потрібно порівнювати летальність у групі вакцинованих і невакцинованих.
2 Я й так знаю
В групі 60+ - летальність серед вакцинованих буде меншою в 3-4 рази...
В групі 0-40 - різниці в летальності не буде видно взагалі
В групі 40-60 - летальність серед вакцинованих буде нижчою в 1,5-2 рази.

Тому в мене питання
Навіщо вакцинувати тих кому це не потрібно, особливо враховуючи що вакцинація не захищає від зараження
Хто більше всіх зацікавлений в тому щоб провакцинуватись? мій син чи лад?
Чому 35 млн населення повинні платити погіршенням свого життя заради тих в групі 60+ ..які чомусь не хочуть вакцинуватись( а на тих в групі 60+ хто провакцинувався - поведінка групи 0-40 - впливу не має)

Что бы болезнь ковид была такой же редкостью как туберкулёз?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 22:45

stm написав:Что бы болезнь ковид была такой же редкостью как туберкулёз?
Це фантазія...
Для того щоб вона справдилась - потрібно вбити всіх збудників ковіду...а вакцинація не вбиває...вона дозволяє збудникам ковіду розповсюджуватись , шукаючи слабу ланку...
А вакцинувати років з 10 , кожних 3-6 місяців 7,5 млрд населення - ніхто не зможе.
ПС
Щоб досягнути мети - не достатньо бажання...потрібно щоб мета була досяжною..
Ви ж хочете щоб люди не хворіли? - а можете цього досягнути?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 22:58

budivelnik написав:
  zРадио написав:
  budivelnik написав:В розвинутих країнах є більше можливостей врятувати від одної хвороби, автоматично погіршивши інші системи функціонування організму...тому живуть в Європі довше...але мають при цьому більше пошкоджених органів(хоча ці пошкодження і не критичні при нормальній епідобстановці, але ці пошкодження є тригерами які збільшують летальність навіть від різновиду грипу під назвою ковід)
Еще одна выдумка в копилку лже-научного творчества ковид-диссидентов
Якщо Ви зможете показати приклади лікування наприклад гіпертонії без погіршення складу крові
Або приклад лікування раку без погіршення печінки/шлунку/згортування крові
Або ще простіше - лікування ковіду через швл без погіршення легенів...
А також доведете що антибіотики не впливають на організм....
Тоді я повірю що моя теорія антинаукова..
А поки ви в черговий раз промовчите - то я буду вважати вас балаболом...

Если промолчал, то только потому что не успел прочитать и ответить. Реально эта ветка полна (в том числе благодаря вам) городских легенд и доморощенных глупостей, на которые не всегда есть "час та натхнення" реагировать. В этом смысле большой респект ЛАД, Hotab, yanyura, detroytred и? простите другие активные борцы с мифами, кого не упомянул

Что касается упомянутого вами сабжа - сами подумайте, как может улучшение состояния больного органа ухудшать состояние других систем организма, если все они работают в связке?

Вы никогда не слышали о том, что больные легкие губят сердце, желудок - печень, а эндокринная система - сосуды?

Индукция и поддержание ремиссии хронических заболеваний всегда позитивно отражается на общем здоровье человека и каждом его органе и системе. Побочные эффекты лечения, о которых вы говорите, в большинстве случаев ограничены симптоматикой, в меньшинстве - временными обратимыми изменениями органов выделения.

С острыми заболеваниями, с которыми организм не справится самостоятельно, все еще понятней - будете беречь (точнее ошибочно думать, что бережете) печень и почки, отказываясь от необходимого лечения, получите хроническую патологию, которая, опять же, ударит по всем, или большинству систем организма.

А на раке, пож-ста, не спекулируйте. Прежде, чем просить "приклад лікування раку без погіршення печінки/шлунку/згортування крові", задайтесь вопросом, что произойдет с ними, если рак не лечить...
Востаннє редагувалось Радіо в Суб 16 жов, 2021 23:03, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:02

budivelnik написав:
  stm написав:Что бы болезнь ковид была такой же редкостью как туберкулёз?
Це фантазія...
Для того щоб вона справдилась - потрібно вбити всіх збудників ковіду...а вакцинація не вбиває...вона дозволяє збудникам ковіду розповсюджуватись , шукаючи слабу ланку...
А вакцинувати років з 10 , кожних 3-6 місяців 7,5 млрд населення - ніхто не зможе.
ПС
Щоб досягнути мети - не достатньо бажання...потрібно щоб мета була досяжною..
Ви ж хочете щоб люди не хворіли? - а можете цього досягнути?

Когда-то от туберкулёза тоже молодые и здоровые не очень умирали. И когда-то первая вакцина была принудительной, а от мала до велика рисовали и пересказывали байку что вырастут рога и хвост у вакцинированного.
Стахи присущи всем. У кого-то обоснованные, у кого-то необоснованные. Время расставляет всё на места.
Ковиду будет вот уж 2 года скоро, поэтому малоизученной болезнью он уже не является. Вакцинированных уже колоссальный объём информации, не менее чем по БЦЖ, поэтому малоизученная вакцина это для Флер, для остальных звучит уже не убедительно. Нехватки врачей, больниц, кислорода, лекарств, коек у перестрашенных стран Британия, Израиль, Германия и т.д. хватает. Украина мчит к братьям по неразуму. Киев мчит менее резво. Киев и Харьков, Днепр, Житомир, Одесса отличаются только процентом вакцинированных. Но разница регионов колоссальна.
РФ 1002 жмура и новое лекарство Мир-19 уже на последней стадии одобрения, испытали на хомяках очень удачно, остальные этапы можно и пропустить. Сюрреализм зашкаливает, что бы не отставать от США надо...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:05

zРадио написав:как может улучшение состояния больного органа ухудшать состояние других систем организма, если все они работают в связке?
Антибіотик вбиває мікроорганізми і..... разом з поганими лупить по корисним в шлунку
Хіміотерапія - бє по всіх органах...
Далі продовжувати..
Просто якщо не боротись з раком - то хворий помре через 3-6 місяців від раку
Якщо боротись з раком, буде вражена печінка, серцеводудинна,кровотворні , шлунок і так далі....але людина проживе ще 6-36 місців...
Але якщо в організм ,який розвалений хіміотерапією( чи антибіотиками ,чи гормональними засобами) ввалюється ще й ковід - то ймовірність летального кінця зростає кратно...
ПС
Не треба мені про спекуляції в боротьбі з раком....
РАК - 2 курси хіміотерапії-ТЕЛЛА ( згущення крові під дією хіміотерапії)-знову курси хіміотерапії.....
так що я знаю про що пишу, хоча описане відбувається не зі мною...

ППС
Покращення критичного стану до стану можна жити - при лікуванні відбувається...але цей стан можна жити - все одно гірший ніж був до початку лікування якогось конкретного захворювання...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:09

Re: Эпидемия коронавируса в мире

stm написав:РФ 1002 жмура

В РФ 31% в Україні 14%
Через який час в Україні буде 1000 плюс смертей?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:21

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ukrainian написав:Через який час в Україні буде 1000 плюс смертей?

В привязке к количеству населения - мы их в отдельные дни уже обошли и сильно. По средней за октябрь мы где-то рядом с ними и даже обошли тоже (у них 850-900 средняя, у нас под 250-270... наше население этак 35 лямов, у них 146).
Единственное в чем мы пока выигрываем, это то, что у нас "жара" только в октябре, а у них она уже держится несколько месяцев. Но мы можем ведь и тоже зайти на квартальчик с такой цифрой, никто не гарантирует, что нет. Это только Будивельнык с Флер вечно что-то гарантируют, но ошибаются. А так то мы пока не знаем будущего.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 17 жов, 2021 09:50, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2458 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2021 23:23

budivelnik написав:В 2 рази менше ніж в Англії....

То може не кількість тестів чи відмова від вакцинування дітей - причина?

хочете як в швеції? В справжній швеції, а не уявній

Швеция отменит большинство COVID-ограничений с 29 сентября

Организаторы всех типов мероприятий могут готовиться к возобновлению работы с 29 сентября. Никаких ограничений по количеству допускаемых участников не будет".

По словам чиновницы, от гостей также перестанут требовать прививочные сертификаты. Ресторанам не придется закрываться раньше времени с учетом комендантского часа.

В Англії таких обмежень або не було, або ще з літа прибрали. Так що реальна Англія більш схожа на Вашу уявну Швецію ніж реальна Швеція :D
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 39133914391539163917 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор