Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 39203921392239233924 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:14

zРадио написав:
  flyman написав:чому ваки беруть на себе право диктувати правила іншим ?
ми ж не в КНДР, чи уже?

вколовся, радуйся, вірус тебе на візьме, а якщо візме, то не сильно,
а антиваки будуть викошені ковідом

профіт!

Потому что коллективная защита - коллективная и ответственность. ПДД обязаны соблюдать все, нарушителей наказывают, в том числе уголовно. Так что поражение антиваксов в некоторых правах - очень либеральный подход. Ты предпочел бы платить штрафы за отказ вакцинироваться и в тюрьму за факт заражения другого человека?

PS: ковид-антиваксеры, свободно гуляющие по закрытым помещениям с другими людьми - такие же гифтгиверы, как и носители ВИЧа, не предупреждающие своих партнеров по сексу

перестань несту пропаганду вакцинації незрозуміло чим, незрозуміло від чого.
хочеш бути піддослідним кроликом - будь ласка.
але навіщо інших примушувати "колоти" не зрозуміло що, не зрозуміло від чого, з невідомими наслідками для здоров"я.

З.і.
колись, як працював в Польщі прийняв щеплення від грипу,
того сезону два разу ззорів на ГРВЗ,
та що користі від вакцинації не зрозумів,
і це була не нашвидкоруч "винайдена" вакцина.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:19

budivelnik написав:то можу припустити наступне

А чому не порахувати як Ви це робили зі швидкістю вакцинації, лінійна регресія все просто. Не хочете рахувати - не треба, мені з українською статистикою після статті в JAMA все ясно, це тільки Ви робите вигляд що нічого не розумієте.

budivelnik написав:Сьогодні я вакцинувався і змусив вакцинуватись дружину..а також порадив вакцинуватись своїм працівникам

Штраф за не привитого працівника...має платити підприємець...

"Ибо вера их слаба и жаждут злато они. Аминь."
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:25

Hotab написав:
  Успіх написав:Але мене бісить сам факт примушення до цього!

Там недалеко от вас, на ровенщине, дети без прививки полимиелита умирать начали. Тоже не надо заставлять вакцинироваться?

IgA написав:тут ще має значення коли та як вводили обмеження

Эпидемия коронавируса в мире

Будивельнык и Вкладчик , заявляя по сути открыто фейки, что вакцинация заражает,вы ходите по очень тонкому льду.
Я так понял администрации форума надоело то, что творится в стране: из-за темных и глупых,которые не желают вакцинироваться,по стране всюду ограничения, локдауны и т.д. , и детские игры с напрочь отбитыми дисидентами закончились. Вас абсолютно обоснованно,как вредителей,выпиливают с форума.

до чого тут "полимиелита",
якщо мова наразі йде про нашвидкоруч склепану вакцину, яка не зрозуміло від чого, для чого з неясними наслідками.

При чому "вакцина" до швидкомутуючого патогена, це тепер тре колотися щопівроку, чи щомісяця?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:38

stm написав:
  Striker написав:Работодатель грозится уволить жену за невакцинацию. С понедельника уже в красной зоне и работать в торговом центре могут только вакцинированные. Работодатель говорит, что есть статья, по которой он может уволить работника без вакцинации. Ничего такого не нашел. Думаем, что делать. Предлагает ещё вариант написать заявления по собственному, а когда закончится красная зона, то оформит обратно.

Вот такие "права" у населения. Что говорить, если в остальном казалось бы цивилизованном мире происходит всё то же самое и без вакцинации ты ничего не можешь.

Чего ж вы все такие немощные и кроме ныть на сайте не обращаетесь в суд о своих правах бесценных. Выиграйте и мы наконец откроем двери любому с открытой формой туберкулёза учить ваших детей. Не стесняйтесь. Туберкулёза нет не потому что те кто вакцинированны не болеют, а потому что на 3 день после рождения ребенку делают БЦЖ без соплей что мы то не знаем а вдруг у ребенка аллергия на компоненты вакцины, не разрешено ни в общепите, ни в школах. А вот разрешим и заживём, способ передачи ковида и туберкулёза один и тот же ;) будет пол страны с тубиком и красота, ещё можно возмущаться а почему в другом мире нас видеть не хотят )))))

знову невірний приклад,
туберкульоз від палочки Коха (бактерія),
короновірус від не зрозумілого короновіруса, від якого забацали нашвидкоруч "вакцину",
чому від СНІД не змогли забацати вакцину за рік?
не дивно?
і взагалі, бактерію від віруса відрізняєте?
повноцінний живий організм, від не зрозуміло чого, що не відносять ні до організмів ні до не живої природи.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 17 жов, 2021 21:40, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:38

економіка вакцинування

В принципі є дві групи людей
а - та яка створює і споживає
б - та яка споживає і вже нічого не створює....
Є Держава,яка як арбітр перерозподіляє від тих хто створює на користь тих хто тільки споживає, при чому Держава(якщо говорити про Україну на сьогодні) забирає від тих хто створює не більше 1/3 того що створено.
Тепер подивимось на поведінку тих хто споживає
1 Вони чомусь вважають , що їм мало
2 Вони чомусь вважають , що чим більше відкусиш - тим краще буде
3 Вони чомусь вважають , що така штука як курс вакцинування в 32 долара на особу,який Держава проводить безкоштовно...не відібється на їх статках(адже Держава забирає не в них).
І от тут і сама головна їх помилка...

Давайте по ланцюжку
1 Для того щоб Держава забрала 1 одиницю...треба щоб було створено 3 одиниці
2 Три одиниці будуть вважатись створеними тільки в тому випадку,якщо хтось створене купить(Держава отримує податки не від створеного, а від проданого)
3 Для того щоб Держава могла виділити на безкоштовне вакцинування 20 млн неефективних ( група 0-40) , то потрібно щоб Держава витратила неефективно 640 млн доларів=15 млрд грн ..і цих 15 млрд грн вже ніколи не побачать споживачі...але при цьому за все що їм треба заплатять так само як і платили...

От і виходить
Поки деякі неадеквати вважають що можна витрачати 15 млрд в рік не отримавши зиску..до того часу вони будуть ставати на...15 млрд біднішими.
В той час коли 5% швидше за все стануть багатшими , адже вони як віддавали 1 з 3 так і віддають..
Тобто у виробників як було 2 з 2 так і залишилось
А у споживачів було 1 а стало 1 - 15 млрд...

Так хоч зрозуміло?
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 21:53

budivelnik написав:В принципі є дві групи людей
а - та яка створює і споживає
б - та яка споживає і вже нічого не створює....
Є Держава,яка як арбітр перерозподіляє від тих хто створює на користь тих хто тільки споживає, при чому Держава(якщо говорити про Україну на сьогодні) забирає від тих хто створює не більше 1/3 того що створено.
Тепер подивимось на поведінку тих хто споживає
1 Вони чомусь вважають , що їм мало
2 Вони чомусь вважають , що чим більше відкусиш - тим краще буде
3 Вони чомусь вважають , що така штука як курс вакцинування в 32 долара на особу,який Держава проводить безкоштовно...не відібється на їх статках(адже Держава забирає не в них).
І от тут і сама головна їх помилка...

Давайте по ланцюжку
1 Для того щоб Держава забрала 1 одиницю...треба щоб було створено 3 одиниці
2 Три одиниці будуть вважатись створеними тільки в тому випадку,якщо хтось створене купить(Держава отримує податки не від створеного, а від проданого)
3 Для того щоб Держава могла виділити на безкоштовне вакцинування 20 млн неефективних ( група 0-40) , то потрібно щоб Держава витратила неефективно 640 млн доларів=15 млрд грн ..і цих 15 млрд грн вже ніколи не побачать споживачі...але при цьому за все що їм треба заплатять так само як і платили...

От і виходить
Поки деякі неадеквати вважають що можна витрачати 15 млрд в рік не отримавши зиску..до того часу вони будуть ставати на...15 млрд біднішими.
В той час коли 5% швидше за все стануть багатшими , адже вони як віддавали 1 з 3 так і віддають..
Тобто у виробників як було 2 з 2 так і залишилось
А у споживачів було 1 а стало 1 - 15 млрд...

Так хоч зрозуміло?

Це отак в єралашику.
Тобто в обмеженій картинці.
*але при цьому за все що їм треба заплатять так само як і платили..." -- для саме товарів, які є саме необхідними.

"Треба", "заплатять так само" -- ))))))
Капець ... економічна освіта))

От навіщо стільки букофф демагогії?
Щоб забовтати аля вечный двигатель -- збільшення витрат-збагатчення.

І до речі, вам вже багато разів пояснювали цілі вакцінації групи 0-40 для них же самих і для витрат на лікування.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:12

zРадио написав:Оперативная статистика Минюста вновь показывает рост общей смертности, несмотря на неполноту входных данных. И вновь этот рост никак не связан с ковидом, правда, господа реакционеры?

Зображення

Конечно, нет!
Это ж самоубийц больше стало.

Ой, я ошибся, не прочитал сразу. Это ж из-за насильственной вакцинации!
Таки вакцины убивают! Пусть не прямо и в них даже нет чипов, но из-за принуждения люди умирают.
Спасибо великому математику, открыл мне глаза!
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:14

budivelnik написав:1 Я керівник колективу, а тому змушувати когось робити те що не робив сам - не маю морального права ( совку який йшов по трупам за зірочками цього не зрозуміти)
2 Для збільшення варіантів відпочинку - бажано бути вакцинованим( хоча поки не було п1 - я обходився ПЛЦ тестами для усієї сімї, поїздка в Хорватію по тестам обійшлась мені в +/-6000 грн) - але знову ж пенсіонеру який рахує крихти хліба на столі - це також не доступно для розуміння, бо він останній раз відпочивав на дачі під тмьтараканью...

Бу-га-га)))

Знов демагогічно підминив.
Пропозиція необхідності вакцінації для подальшого роботи робітникам йде від кого???
Я ж кажу, що недоречно так *глупо* виправдовуватися.

Ще й відпочинок притулив саме тепер. Шмурдяк вколов для цього.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 17 жов, 2021 22:18, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:17

budivelnik написав:
  flyman написав:природній відбір,
а ЛАД і Хотаб пропонує штучний - ативаків фтопку
Вони навіть штучний пропонують неефективний...
Вони хочуть витратити 15 млрд на вакцинування групи яка не помирає...і при цьому переживають про те що їм тарифи піднімають на 1 грн....
А все тому що ніколи не заробляли і звикли не залежати від кінцевого результату..
Як той хлопчик в казці,якому мама гроші давала а тато в пічку викидав і так продовжувалось до моменту поки хлопчик сам не заробив..
А от вже зароблені він голими руками з вогню вицарапав..
Так от я заробляю і знаю грошам ціну...але мене дивує , коли я показую
вакцинатори -ви палите в пічці СВОЇ гроші, бо вас мають як лохів...мої ж гроші ви не отримаєте...але на жаль до них це не доходить...

щодо тарифів... опалення вже центральне включили у Львові/Києві/Одесі, чи економлять і ... вакцина зігріє?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2021 22:18

Re: Эпидемия коронавируса в мире

flyman написав:
  budivelnik написав:
  flyman написав:природній відбір,
а ЛАД і Хотаб пропонує штучний - ативаків фтопку
Вони навіть штучний пропонують неефективний...
Вони хочуть витратити 15 млрд на вакцинування групи яка не помирає...і при цьому переживають про те що їм тарифи піднімають на 1 грн....
А все тому що ніколи не заробляли і звикли не залежати від кінцевого результату..
Як той хлопчик в казці,якому мама гроші давала а тато в пічку викидав і так продовжувалось до моменту поки хлопчик сам не заробив..
А от вже зароблені він голими руками з вогню вицарапав..
Так от я заробляю і знаю грошам ціну...але мене дивує , коли я показую
вакцинатори -ви палите в пічці СВОЇ гроші, бо вас мають як лохів...мої ж гроші ви не отримаєте...але на жаль до них це не доходить...

щодо тарифів... опалення вже центральне включили у Львові/Києві/Одесі, чи економлять і ... вакцина зігріє?
А хіба холодно? Нащо зараз включати?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 39203921392239233924 ... 5004>
Форум:
+ Додати