Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 332333334335336 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 09:18

juristkostya писал(а):Вот видите: значит, все перечисленное не делает страну комфортной для жизни. Даже беженцы туды не стремятся.

Флайман у нас молодец - настоящий романтик.
Из серии "В омут головой", или "Ввязаться в драку, а там посмотрим".
На мой колхозный взгляд: сделай простую вещь - попробуй прилететь в Болгарию хотя бы на неделю - прямых рейсов нет, но можно Польскими авиалиниями через Варшаву или Турецкими авиалиниями через Стамбул - только не в Бургас или Варну, где ты ничего не сможешь снять или купить, а вот в реальный болгарский городок или в Софию - осмотрись и принимай решение.
Точно так с Португалией... Туда хоть кажется есть прямые рейсы...
С Филиппинами чуток сложнее - авиаперелет дальний и очень дорогой...
Но надо же наконец решиться...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 10:14

Сім раз відмір - один раз відріж

akurt писал(а):
  juristkostya писал(а):Вот видите: значит, все перечисленное не делает страну комфортной для жизни. Даже беженцы туды не стремятся.

Флайман у нас молодец - настоящий романтик.
Из серии "В омут головой", или "Ввязаться в драку, а там посмотрим".
На мой колхозный взгляд: сделай простую вещь - попробуй прилететь в Болгарию хотя бы на неделю - прямых рейсов нет, но можно Польскими авиалиниями через Варшаву или Турецкими авиалиниями через Стамбул - только не в Бургас или Варну, где ты ничего не сможешь снять или купить, а вот в реальный болгарский городок или в Софию - осмотрись и принимай решение.
Точно так с Португалией... Туда хоть кажется есть прямые рейсы...
С Филиппинами чуток сложнее - авиаперелет дальний и очень дорогой...
Но надо же наконец решиться...

відповім в стилі change_pm, уклончіво:

а поки що в час турбулентності (як на мене, це більше схоже на 3ю світову війну) дочекаємся хоч завершення короної
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 10:22

Цікавий термін: "стиль change_pm". Якщо підсумовувати:
- стиль людини справи, а не пустого базікання;
- стиль, який передбачає "Безкорисливо поділитися цінною інформацією" в галузі нерухомості;
- реальні напрямки інвестицій, а не побудова "Замків на піску";
- стиль швидкого/бистрого прийняття рішення в галузі нерухомості;
- стиль життя в оточенні постійного - слава Богу - успіху за рахунок тверезого практичного розуму.

Ех, колись ціла юрба психічно незрівноважених писала, писала та писала що я - його клон, а він - мій клон...
Не повезло мені... Не збулося...

P.S. Для пана change_pm свіжі дані - гадаю, він зрозуміє:
оренда 700$ + застава 700$ + комісійні рієлтору 700$.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 10:51

flyman писал(а):відповім в стилі change_pm, уклончіво:
.....

а поки що в час турбулентності (як на мене, це більше схоже на 3ю світову війну) дочекаємся хоч завершення короної

:lol: мій стайл - уклончіво ))))

Я вже давно кажу, щчо ціль всього цього бєзобразія - швидке скорочення населення.

Планета і 10 млрд прогодує, але вихлоп від цієї годівлі дуже повітря спортіть "іліті" - причьому "іліта" - це не те, що ми бачимо на телеекранах і в радах...

ніц! справжню іліту бачили лише деякі))) причому прикол шчо іліта може бути навіть не з нашої планети...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 10:55

akurt писал(а):Цікавий термін: "стиль change_pm". Якщо підсумовувати:
- стиль людини справи, а не пустого базікання;
- стиль, який передбачає "Безкорисливо поділитися цінною інформацією" в галузі нерухомості;
- реальні напрямки інвестицій, а не побудова "Замків на піску";
- стиль швидкого/бистрого прийняття рішення в галузі нерухомості;
- стиль життя в оточенні постійного - слава Богу - успіху за рахунок тверезого практичного розуму.

Ех, колись ціла юрба психічно незрівноважених писала, писала та писала що я - його клон, а він - мій клон...
Не повезло мені... Не збулося...

Дженькі!!! :D
  akurt писал(а):P.S. Для пана change_pm свіжі дані - гадаю, він зрозуміє:
оренда 700$ + застава 700$ + комісійні рієлтору 700$.

Це 2+1, мені цікаво, чи таке швідко знімають?

Я слідкую за групами в фейсбуці, більшість понаїхавших "ніщебродів" хотять максимум платити 400$ - :roll:
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 11:09

2+1. Вірно.

Взагалі ціни дуже різні.
- зараз в мікрораойні Хурма - оптимальний мікрорайон за співідношенням ціна-якість - склалося так при оренді на 1 рік:
- 1+1 - 3 500 лір на місяць.
- 2+1 - 4 500 лір на місяць.
Якщо це мікрорайон престижних комплексів типу CasaBa - там приблизно 800-1000 доларів на місяць, і вже нічого немає - розгребли.

Дані за сьогодні на короткострокову оренду по інших мікрорайонах (зазвичай короткострокова - це 1 місяць):
- Хороша квартира в гарному районі - €500 на місяць. Теоретично можна знайти дешевше, але вже треба пошукати. Приятелі знайшли на Сахібінден оголошення на 2+1 за 2500 лір - так бігли швидко-швидко й зайняли в той же день. Це бульвар Богачай.
- на пляжі сіплкуюся з родиною киян - чоловік та жынка років по 30-35, з малолю дитиною - то орендували 1+1 - як сказали "дуже маленьку" -за 430 євро. Це на місяць, бо шукають собі під купівлю квратиру. "Пенсіонери" ж як тут хВахівці в закордонній нерухомості говорять...
- з 8 листопада пропонується приятелями квартира під оренду за 250 євро.
- 1+1, самий центр Анталії, 3 хвилини до старовиннної історичної частини Калеічи, 300 евро без комиссії (!!!) та депозиту (!!!), вільна з 12 листопада. Але там немає пляжів - треба їхати на трамваї до Археологічного музею та спускатися до моря.
І такі смаколики - за 250 євро - теж бувають...
Тиждень тому заїхали знайомі одесити - то орендували 1+1 в Хурмі - бульвар Богачай - за 850 доларів на місяць...
Ще ціка інфа: ті приятелі зазвичай приїжджають з Одеси (ну не дурні ж вони лізти у Чорне море в районі Одеси - живуть в 15 хвилинах від Дерібасівської, з вікон бачуть Чорне море) - 2 рази на рік і кожного разу на 1 місяць - так цього разу та квартира, що вони звикли - 1+1 - виявилася проданою.
Продав власник дуже - на мій погляд - непогано: за 72 000 євро. Гадаю, будинку не менше 5 років.
Гадаю, що брав він декілька років тому за 50 000 євро. Квартира здавалася завжди короткостроково по 850 доларів на місяць.
Дуже мудро: попрацювала квартира непогано - продали непогано.
Последний раз редактировалось akurt Ср 20 окт, 2021 11:32, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 11:31

Гадаю, будинку не менше 5 років. Гадаю, що брав ...

akurt писал(а):2+1. Вірно.

Взагалі ціни дуже різні.
- зараз в мікрораойні Хурма - оптимальний мікрорайон за співідношенням ціна-якість - склалося так при оренді на 1 рік:
- 1+1 - 3 500 лір на місяць.
- 2+1 - 4 500 лір на місяць.
Якщо це мікрорайон престижних комплексів типу CasaBa - там приблизно 800-1000 доларів на місяць, і вже нічого немає - розгребли.

Дані за сьогодні на короткострокову оренду по інших мікрорайонах (зазвичай короткострокова - це 1 місяць):
- Хороша квартира в гарному районі - €500 на місяць. Теоретично можна знайти дешевше, але вже треба пошукати. Приятелі знайшли на Сахібінден оголошення на 2+1 за 2500 лір - так бігли швидко-швидко й зайняли в той же день. Це бульвар Богачай.
- з 8 листопада пропонується приятелями квартира під оренду за 250 євро.
- 1+1, самий центр Анталії, 3 хвилини до старовиннної частини Калеічи, 300 евро без комиссії (!!!) та депозиту (!!!), вільна з 12 листопада. Але там немає пляжів - треба їхати на трамваї до Археологічного музею та спускатися до моря.
І такі смаколики- за 250 євро - бувають...
Тиждень тому заїхали знайомі одесити - то орендували 1+1 в Хурмі - бульвар Богачай - за 850 доларів на місяць...
Ще ціка інфа: ті приятелі зазвичай приїжджають з Одеси (ну не дурні ж вони лізти у Чорне море в районі Одеси - живуть в 15 хвилинах від Дерібасівської, з вікрн бачуть Чорне море) - 2 рази на рік і кожного разу на 1 місяць - так цього разу та квартира, що вони звикли - 1+1 - виявилася проданою.
Продав власник дуже - на мій погляд - непогано: за 72 000 євро. Гадаю, будинку не менше 5 років.
Гадаю, що брав він декілька років тому за 50 000 євро. Квартира здавалася завжди короткостроково по 850 доларів на місяць.
Дуже мудро: попрацювала квартира непогано - продали непогано.

flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 11:38

Той чудовий номер як раз для Вас і знято.
Дивіться та слухайте.
До речі цікавий факт, сам Жванецький в інтерв"ю сказав, ЩО НЕ ЗНАВ, ЧИМ ЗАКІНЧИТИ ТУ КОРОТЕНЬКУ ІСТОРІЮ. Зверніть увагу: там немає закінчення ніякого...
Так що добре, що ви розмістили на гілці про інвестиції в закордонну нерухомість черговий "відосик": у Вас - як ми всі розуміємо - незрозуміло чим все закінчиться.
Питаня відкрите: Португалія по 5, чи Філіппіни по 3...
Последний раз редактировалось akurt Ср 20 окт, 2021 11:39, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 11:39

change_pm писал(а):
.....

Я вже давно кажу, щчо ціль всього цього бєзобразія - швидке скорочення населення.

Планета і 10 млрд прогодує, але вихлоп від цієї годівлі дуже повітря спортіть "іліті" - причьому "іліта" - це не те, що ми бачимо на телеекранах і в радах...

ніц! справжню іліту бачили лише деякі))) причому прикол шчо іліта може бути навіть не з нашої планети...

рептилоїди люблять тепло... дивно що борються із глобальним потеплінням ... а в Анталії тепло ...

щось не клеїться в мене легенда
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 20 окт, 2021 11:54

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):
.....

рептилоїди люблять тепло... дивно що борються із глобальним потеплінням ... а в Анталії тепло ...

щось не клеїться в мене легенда

Ха! А ти добав в рівняння декілька невідомих - наприклад, такє - "рептілоїди" нот онлі ванз хієр...

Чи ти думаєш, що в бескінечному всісвіті тільки людє і рептілоїди :?:

Імхо, тут у нас як на східному базарі - дивись мен ін блек 8)
change_pm

Заблокирован

1
  #<1 ... 332333334335336 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор