budivelnik написав:а - 3000 хворих на короновірус у Львові б - 5% вакцинованих і 95% не вакцинованих... Так як виробники вакцини заявляли про гарантію захисту у 85% від важкого перебігу хвороби( тобо від госпіталізації)
Отдых не пошел на пользу. В первом предложении просто "хворых", во втором уже о госпитализации. Неисправим в своей лжи и манипуляциях!!
1 Так як виробники вакцини заявляли про гарантію захисту у 85% від важкого перебігу хвороби( тобо від госпіталізації) і в Україні 16% повністю вакцинованих..то напрошуються три висновки.. -або у Львові кількість вакцинованих у 6,666 рази менше ніж в середньому по Україні -або дієвість вакцини в 6,666 рази менша ніж заявляє виробник -або вакцинують не тих що треба...
Я притримуюсь останньої думки, про що напишу в наступному повідомленні.
Або, кількість куплених довідок вільнолюдьми дуже завелике.
3 Офіційно заявили про штраф директорки приватної школи на 34000 за те що вона не зупинила навчання в школі бо не провакциновано 80% персоналу... На суд директорка не прийшла, підозрюю що штраф буде скасовано у суді вищої інстанції ( десь же вчаться діти судді вищорї інстанції) .
Вы как всегда сделали мой день )))) в кассации коллегия из 5 судей и конечно они готовы себя подставить абы директор без штрафа была )))))))
yama написав: Все молодые по мерках этого форума 25-40 макс и все переносят легко 37 и обычные симптомы ОРЗ.
Что Вас удивляет? Всё время говорится о том, что молодежь чаще всего болеет легко. Да и 40+ в большинстве случаев не умирают и не болеют тяжело. Даже в подавляющем большинстве.
Тепер про те що дивує мене Є 4-ри групи 0-10 років - 5 млн осіб - вакцинування заборонене 10-40 років -15 млн осіб - навіть Лад розуміє що цій групі вакцинування потрібно так само як мертвому припарка 40-60 років -10 млн осіб - вакцинування потрібне вибірково 60+ - _______10 млн осіб - вакцинування необхідне....
Так от В мене питання Навіщо вакцинували 4 млн в групі 10-40 років = витратили 1,2 млрд грн з 2% ефектом 3 млн в групі 40-60 років = витратили 1 млрд грн з 16% ефектом 3 млн в групі 60+ років___= витратили 1 млрд грн з 82% ефектом....
Я наприклад не сумніваюсь що клоун Ви Ось моє повідомлення від 17 жовтня 2021
budivelnik написав:
IgA написав:
budivelnik написав:2 Дані приведені на цьому ресурсі показують що Англія просрала як мінімум 30000 життів своїх мешканців в порівнянні з Україною сьогодні. 3 Якщо якийсь неадекват заявляє що данні які Англія відправляє на приведений мною ресурс є фальсифіковані - то це його фантазія..
Щодо данних про померлих в Україні я вже вам приводив статтю де пояснено звідки береться надлишкова смертність, якої майже нема в Англії та 100 тис в Україні. З першого разу незрозуміло було чи гугл транслейт так і не освоїли?
Мене не цікавлять приватні фантазії навіть не людини а якогось ніка... Я оперую офіційними данними ,які надають українські та англійські офіційні джерела для публікації на французському ресурсі.... Це хоч зрозуміло...? А свої приватні фантазії і пояснення залишіть для членів секти страшного ковіду... Який в Англії вбив 2,5 осіб на 1000 , в Румунії 2,2 особи на 1000 , в Італії 2,19 особи на 1000 в США 2,16 особи на 1000 в Україні 1,69 осіб на 1000 , в Швеції 1,44 особи на 1000 , в Франції 1,34 особи на 1000 в Німеччині 1,14 особи на 1000 в Канаді 0,75 особи на 1000 в Норвегії 0,16 осіб на 1000 в Японії 0,14 особи на 1000 в Південній Кореї 0,04 на 1000
Мене не цікавлять ваші фантазії - їх мені чудово замінюють офіційні цифри
Які підтверджують слова Ляшка....
ПС не до цієї тами Мій син (старший) прохворів три дні (температура+ломота+втрата нюху) отримав скерування на ПЛР тест..який показав шо він здоровий На всяк випадок,син зайшов до комерціалів і за 600 грн здав таст там...який показав ковід... От вам і ймовірність правильного результату 50% аюо є , або немає....
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 25 жов, 2021 18:22, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Які підтверджують слова Ляшка....
Как взятые из одного (официального) источника цифры могут підтверджувать или не підтверджувать одна другую?? Это одна и та же цифра и не надо было а грудь одевать орден,что у вас совпало, как у Ляшка. Жаль, что эта официальная цифра от реальной почти вдвое отличается.
budivelnik написав:А будуть хамити і ваньку валяти...то зникну знову на тиждень
"Зникну" знову?? Я вам напомню, Вы были в бане, а не добровольно зныкалы. Не пугайте нас, а то мы расплачемся, что вас нет. Кстати, ещё один ваш прогноз не сбылся (сколько их уже?): без вас веиеа чудесно себя чувствовала и "пэрэсирашені" не "пэрэгрызлись, как вы фантазировали.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 25 жов, 2021 18:35, всього редагувалось 1 раз.
За час пандемії в Україні коронавірусну хворобу діагностували у 152 790 дітей. Вона забрала життя 42 неповнолітніх українців.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу МОЗ.
"Зараз на COVID-19 хворіють понад 29 000 дітей. З них на стаціонарному лікуванні перебуває 760 хворих на коронавірусну хворобу і 340 дітей з підозрою COVID-19. Джерело: https://censor.net/ua/n3295690
Отже Летальність серед дітей = 152790 перехворіло-42 померло =0,027% Госпіталізація серед дітей= 29000 хворих - 760+340 = 3,8% Вартість вакцинації - з цих сторінок = 3600 грн Вартість лікування - з цих сторінок =22000 грн Самі порахуєте витрати на вакцинацію 5 млн дітей і економічний ефект цієї безглуздої операції?
ЛАД написав:Чисто политические статьи. "И ты, Брут"?
Цезарь?! Можливо не тільки дітям немає сенсу вакцинуватись.
У доповіді RKI йдеться: «Серед 722 випадків смерті пацієнтів, які, попри щеплення від коронавірусу, захворіли на ковід і померли, 75% були старше 80 років». Це доводить ризик високої смертності від цього захворювання — незалежно від ефективності вакцини — серед зазначеної вікової групи. https://health.fakty.ua/387916-naskolko ... vye-dannye
budivelnik написав:Летальність серед дітей = 152790 перехворіло-42 померло =0,027% Госпіталізація серед дітей= 29000 хворих - 760+340 = 3,8% Вартість вакцинації - з цих сторінок = 3600 грн Вартість лікування - з цих сторінок =22000 грн Самі порахуєте витрати на вакцинацію 5 млн дітей і економічний ефект цієї безглуздої операції?
Отже, знову... Ви за своє.
Той факт, що діти які хворіють приносять Ковід в сім'ю, батькам, а також старшому поколінню що призводить до "сімейних" заражень і потрапляння баби з дідом до лікарні та реанімації, а тут вже вступає в дію додаткові витрати на лікування 22 000 / день. Рахуємо знову?