Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 87998800880188028803 ... 12385>
Повідомлення Додано: Суб 30 жов, 2021 22:13

rjkz написав:
текст абсолютно адекватный, но первый кто его не понял - это Первый. :mrgreen:

Для первого оказалось слишком много букв. Ему проще понимать "новости с полей", наподобии : "купив хату за 30К, а потім продав за 50К.".

P S. Вопрос кредитования Libo грамотно расписали. Респект :wink:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 00:07

antey1969 написав:Двухкомнатная хрущевка, район бульвара Перова, 3\5 состояние "не убитая" 45м2.
Куплена относительно молодой семьей из трех человек за 43.5 куе.
Продали свою однокомнатную в Ирпене + доплата. Озвученные причины: достали тянучки в час пик, дорогие детсады и две комнаты лучше чем одна.

В переводе это означает: Молодая семья их трех человек, оxуела от стоимости и времени которое тратится на проезд + не потянули по деньгам частный "детский сад".
Почему "детский сад" в кавычках? Потому что по бумагам это детская студия вероятно расположенная в полуподвале.
Чтобы открыть именно детский сад нужно соответствовать санитарным требованиям.
А это отдельное помещение с правильной инсоляцией.
Осознали, напряглись + одолжили и сбежали.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2336 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 00:36

sergikkc007 написав:
  beee написав:Несмотря на рост цен, в этом году предновогоднего увеличения сделок мы не наблюдаем.
Психологически покупатели ещё не готовы к такому уровню цен

а мож. просто у покупанов деньги заканчиваются?

Не. Америка печатает.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2336 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 00:51

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Василий Хмельницкий, смотреть с 39 мин. "Строим по 1200, продаем по 2200"
BIGor

Подякував: 1448 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 07:57

rjkz написав:У него не только мортгидж, но еще и балун. Он платит высокий интерес банку, но не платит принципал до времени "Ч". потом надо или все разом выплатить или пиши письма мелким почерком. Но он эту премисес сдает и, похоже это и есть его доход, в том числе обеспечивший возможность покупки в Киеве. С наступлением времни "Ч" он этот объект или потеряет или рефинансирует. Так что эквити в его американской недвиге - ноль. Но она дает кэшфлоу.

Авжеж.
Но в гипотезе есть неточности. Во-первых, балуны со времен кризиса не дают. Во-вторых, платить высокий интерес банку это врядли - уже давно можно было рефинансировать свой моргидж под 2%. В-третьих, рефинансироваться надо не дожидаясь времени "Ч", а еще вчера. :!:
И самое главное. Зачем платить балун и высокий интерес банку под угрозой потерять жилье с наступлением времени "Ч", имея бабло, достаточное для покупки недвижимости в Киеве? :shock:
Гипотезу на помойку.
Думаем дальше. :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 07:57

UA написав:
  antey1969 написав:Двухкомнатная хрущевка, район бульвара Перова, 3\5 состояние "не убитая" 45м2.
Куплена относительно молодой семьей из трех человек за 43.5 куе.
Продали свою однокомнатную в Ирпене + доплата. Озвученные причины: достали тянучки в час пик, дорогие детсады и две комнаты лучше чем одна.

В переводе это означает: Молодая семья их трех человек, оxуела от стоимости и времени которое тратится на проезд + не потянули по деньгам частный "детский сад".
Почему "детский сад" в кавычках? Потому что по бумагам это детская студия вероятно расположенная в полуподвале.
Чтобы открыть именно детский сад нужно соответствовать санитарным требованиям.
А это отдельное помещение с правильной инсоляцией.
Осознали, напряглись + одолжили и сбежали.

Я теж чув про подібні випадки.

Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції?
Щоб молода сім'я, яка живе в масовому радянському малометражному житлі в Києві, не бог вєсть якому районі, продала квартиру і перебралась в Єпеня, з фонтанами і модними МОПами, за 20 км від роботи?
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2580 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 09:16

Frant написав:Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції?
Щоб молода сім'я, яка живе в масовому радянському малометражному житлі в Києві, не бог вєсть якому районі, продала квартиру і перебралась в Єпеня, з фонтанами і модними МОПами, за 20 км від роботи?

я є такий приклад. вибираюся в київ раз-два на місяць, зазвичай в вихідні коли менше заторів. все життя працюю віддалено, витрачати навіть півгодини на дорогу то для мене дуже багато. живу як ви кажете, в іпенях, мені подобається, немає цього безтолкового кіпішу, заторів, купи людей. 3-4 місяці на рік взагалі з України їдемо в інші країни...
висновок такий що в Києві окрім роботи нічого привабливого немає від слова взагалі. 90% районів то шлак і гето.
DmitryK

Подякував: 38 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 10:13

DmitryK написав: в Києві окрім роботи нічого привабливого немає від слова взагалі. 90% районів то шлак і гето.

Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. То мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.

І ще питання - чи може пан Dmitryk у цих інших країнах, де він так любить відпочивати, ДОЗВОЛИТИ собі жити на свою зарплатню віддаленого українського працівника ? Чи йому саме дешеві "єбеня", ПОРУЧ ІЗ КИЄВОМ, більше до вподоби, а головне ПО КИШЕНІ?
Востаннє редагувалось roberto dark в Нед 31 жов, 2021 11:11, всього редагувалось 1 раз.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 10:55

DmitryK написав:
  Frant написав:Цікаво, чи є приклади зворотньої міграції?

90% районів Києва - то шлак і гето.

Чому ж Ви не купили собі житло в 10% районів Києва, які не є шлаком і гето? Що заважає?)))
Сиділи би собі в історичному центрі столиці, в тиші, і звідти всіх би повчали, як треба жити (((

У Єпенів лише одне достоїнство: дешева ціна
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2580 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 жов, 2021 10:59

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

roberto dark написав:Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. Тому мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.

Як турист пожити це одне, а от жити і працювати - зовсім інше. Якщо задача витратити гроші - то Київ найкраще місто для цієї мети.
BIGor

Подякував: 1448 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 87998800880188028803 ... 12385>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 0 гостей