Hotab Це правда від москаликів..їм віри мало,але ссилаються вони на офіційні данні Англії
https://www.interfax.ru/world/744796 Рост смертности в Британии в 2020 году превысил показатели Второй мировой Рост смертности в Великобритании в 2020 году стал самым значительным за более чем 70 лет, сообщает "Би-би-си" со ссылкой на данные Национальной службы статистики страны.
В 2020 году было зарегистрировано около 697 тыс. смертей. В период с 2015 по 2019 год в год насчитывалось около 606 тыс. умерших.
Отмечается, что это самый значительный прирост смертности в Великобритании с 1940 года.
budivelnik написав:Ви впадаєте в емоційні оповідання хто куди і як біг... Я хіба привязував кількість смертей до швидкості бігу? Тим більше Якщо англічани швидше бігли...то кількість смертей на 1000 населення в них мало бути МЕНШИМ...а воно БІЛЬШЕ.
Ви зробили заміс з мух і котлет, не розділівши смерті, в Англії, до вакцинації і після, а потім, з ціє суміші, виліпили півників різного віку. В Індії теж багато молоді, як і в Африці, але Дельта зробила там пекло, як робить його в нас зараз. Індійці кинулись масово вакцинуватись, як ми зараз, а перед цим це пекло було в англійців, зі своїм щтамом. Знання - сила, але, виходить, що знання приходять тільки через дупу (масові смерті), нажаль...
budivelnik написав:Ви впадаєте в емоційні оповідання хто куди і як біг... Я хіба привязував кількість смертей до швидкості бігу? Тим більше Якщо англічани швидше бігли...то кількість смертей на 1000 населення в них мало бути МЕНШИМ...а воно БІЛЬШЕ.
Ви зробили заміс з мух і котлет, не розділівши смерті, в Англії, до вакцинації і після, а потім, з ціє суміші, виліпили півників різного віку. В Індії теж багато молоді, як і в Африці, але Дельта зробила там пекло, як робить його в нас зараз. Індійці кинулись масово вакцинуватись, як ми зараз, а перед цим це пекло було в англійців, зі своїм щтамом. Знання - сила, але, виходить, що знання приходять тільки через дупу (масові смерті), нажаль...
Як там в греків.. Зевс ти сердишся? - значить ти не правий.... 1 Я коректно з вам вів переписку? а якого милого ви мені про котлети і мухи? ми обговорюємо ваші кулінарні смаки? 2 Мені глибоко по барабану як розподілялись смерті від ковіду до вакцинації+під час вакцинації+після вакцинації.... Мені достатньо того що Після вакцинації в Англії на 0,6 особи на 1000 населення більше смертей ніж в Україні під час вакцинації, так на хвильку для наших 41 млн це приблизно 25000 смертей........
Так що зявиться бажання поговорити про дупу - поговоріть з дружиною або подружкою, більше толку буде, якщо вона в неї не морщиниста.
budivelnik написав:lapay Ви можете скільки завгодно жалітись на політику модерації на цих сторінках.... Але 1 Якщо є реальна небезпека - Зеленський має право вводити особливий стан 2 В нього монобільшість+Порошенко і ЄС підтримують вакцинацію
Висновок Якби знали що робити - то зробили б..
Інша справа полягає в тому що а - АНГЛІЯ провела вакцинацію...і має 2,2 смерті на 1000населення б - Україна провалила вакцинацію і має 1,6 смертей на 1000 населення в - Африка не починала вакцинацію і має ще менше смертей ніж в Україні...
На запитання чому -випливе цікава відповідь Кількість смертей прямо корелює з кількість людей старшого віку.. Чим менший середній вік мешканців Держави-тим менше смертей від корони....вакцинація, рівень медицини - мають менший вплив ніж вік. Саме тому влада й далі притримується тотальної істерії..бо так можна зробити козлами відпущення населення а провівши вакцинацію в старшій групі...і не отримавши падіння смертей менше ніж 50 в день( а так би й було) - владу б звинуватили в профнепригодності. Тому Зараз населення своїми смертями оплачує своюж не професійність і низький рівень аналітичних здібностей.
До чого порівняння країн?
Щоб оцінити вплив вакцінації треба порівнювати вплив хвороби ДО і ПІСЛЯ вакцінації. Графіки той же Британії з мінфіну показують позитивний суттєвий вплив за тією ж смертністю. Навіть за умов того, що дельта більш агресивна, а також вашої ж тези, що санітар лісу викосив самих найслабших раніше (у перші хвилі, до вакцінації).
Ви знов розвинуті ринкові країни у дурні шиєте з їх масовою вакцінацією. А тільки ви бачите.
Хто ще не зрозумів Що чим менший середній вік населення в країні- тим менше в цій країні буде смертей від ковіду При чому вплив віку - перевищує вплив вакцинації.
Як там в греків.. Зевс ти сердишся? - значить ти не правий.... 1 Я коректно з вам вів переписку? а якого милого ви мені про котлети і мухи? ми обговорюємо ваші кулінарні смаки? 2 Мені глибоко по барабану як розподілялись смерті від ковіду до вакцинації+під час вакцинації+після вакцинації.... Мені достатньо того що Після вакцинації в Англії на 0,6 особи на 1000 населення більше смертей ніж в Україні під час вакцинації, так на хвильку для наших 41 млн це приблизно 25000 смертей........
Так що зявиться бажання поговорити про дупу - поговоріть з дружиною або подружкою, більше толку буде, якщо вона в неї не морщиниста.
Так що додайте до територій Африка - ще й Індію..тим більше що Ви самі її знайшли.
Да вас знов тицнули у факт. Що треба порівнювати до і після вакцінації.
Я от все чекав вашої реакції на шах і мат стосовно того, що по факту нема примусу, а навіть навпаки -- в червоній зоні при карантинних обмеженнях надали змогу працювати ... вакцинованим. Тобто спростували фактом ваші вигадки про примус.
Хто хоче побавитись з середнім віком - йому сюди , я не привожу табличку з 200+ значень http://merkator.org.ua/dovidnyk/spysok-krajin-za-serednim-vikom-naselenna/ 1 __Монако 53,1 19 __Хорватія 43,0 20_Європейський Союз 42,9 50-51 Білорусь 40,0 99-101 Багамські Острови 32,0 138-139 Індія 27,9 150-151 Нікарагуа 25,7 200 Ємен 19,5 228 Нігер 15,4
То як - 1 якщо вакцинувати Ємен чи Нігер - це зменшить кількість смертей від корони? 2 Тепер розумієте що хвороба яка вбиває після 50 - 90% всіх смертей - не страшна для країн в яких до 50 і так доживають одиниці..або країни настільки молоді що там частка населення віком в 50+ становить не 30% як у нас, а 5%.