detroytred написав:Тобто, як ці похилі будуть масово вакцинуванитися при ваших піснях про аля Ковід той же грип, не доживають лише 3-6 місяців, вмирають ті, хто й повинен й тещо.
Саме так. Людина розповідає, що медійники показували не ту картинку (наче сам в цьому розуміється) , проте особисто сам всюди трубить фейкову інфу: "та вони не дожили кілька місяців, да і то,це ж не всі старі мруть, лише найслабші". Хіба хтось вважає себе найслабшим,якому залишилось 3 місяці?? Хіба вони підуть колотись?. То що це: чергова маніпуляція з боку будівельника?? 1. "Ви по ТВ показуєте не таке, треба жахливіше для старих, а ось я буду казати, що воно взагалі все звичайний грип". 2. З одного боку каже "ви залякали людей, тому вбили їх не від ковід,а від страху", з іншого
Але суть в тому , що тиску на групу в 60+ - не було від слова взагалі...
detroytred написав:Тобто, як ці похилі будуть масово вакцинуванитися при ваших піснях про аля Ковід той же грип, не доживають лише 3-6 місяців, вмирають ті, хто й повинен й тещо.
Саме так. Людина розповідає, що медійники показували не ту картинку (наче сам в цьому розуміється) , проте особисто сам всюди трубить фейкову інфу: "та вони не дожили кілька місяців, да і то,це ж не всі старі мруть, лише найслабші". Хіба хтось вважає себе найслабшим,якому залишилось 3 місяці?? Хіба вони підуть колотись?. То що це: чергова маніпуляція з боку будівельника?? 1. "Ви по ТВ показуєте не таке, треба жахливіше для старих, а ось я буду казати, що воно взагалі все звичайний грип". 2. З одного боку каже "ви залякали людей, тому вбили їх не від ковід,а від страху", з іншого
Але суть в тому , що тиску на групу в 60+ - не було від слова взагалі...
Це чергова демонстрація того, що Будівельник не розуміє суті речей. Навіть в своїх діях. Оперує на рівні дитини - частинками картини, які вихоплює на момент. Але які сприятливі для нього. І от в цьому він дійсно вправно діє))
График Истребина видели про смерти и как они заполняются (красная линия). Положение в стране - "Нам *изд*"... ну или резко за неделю у нас произошел перелом (для оптимистов на наркотиках).
Hotab написав:Кстати, все помнят стенания Строителя ,что организм имеет ограниченный иммунитет, и если ему вколоть что-то от Ковид, то на остальное у него ресурсов будет меньше. Строитель даже ждал эпидемии других болезней, так как все вместе вдруг ослабли и их накроет эпидемия.
Китай "слишком резко одномоментно сейчас привился", и потому грипп? Или к чему это ?
Ромасик написав:там уголовка и сложнее судовый процесс
И выхлоп для виновника посерьёзнее.
Ромасик написав:Я только админнарушения смотрю.
А читаешь? Или только смотришь?
Slx написав:ну или резко за неделю у нас произошел перелом
По смертям перелома пока точно нет. Скорее стабилизация (почти) на рекордных величинах. Госпитализации оценить трудно, возможно заполнили все, что могли и нет там роста. По крайней мере в некоторых областях.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 07 лис, 2021 10:36, всього редагувалось 1 раз.
Ромасик написав:уже писал о соседке 80+, приехавшей с дачи, которая боится идти вакцинироваться, поскольку там очереди
Внимательнее надо читать. Мы обсуждали стенания Будивельныка, что летом прививали молодых. Летом очередей не было.
[/quote] лето как бы уже пропели, но я помню, летом раздавали билеты на концерты и футбол. Кого этим стимулировали? Но с другой стороны меня любой подкуп в этом вопросе отталкивает. Как говорится, то, что хорошее, впаривания не требует.