|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 07 лис, 2021 02:33
budivelnik написав: ЛАД написав:Очень много слов, но я задал 2 конкретных вопроса, ни на один из которых Вы не ответили.
Я не винуватий що ви не змогли нічого взяти з моєї відповіді Напевно наші розумові здібності різко відрізняються і Або я настільки розумний що до вас не доходить Або ви настільки розумні-що мої пояснення для вас примітивні... Що краще - виберіть самостійно. ПС Хоча по тому, що ви не вмієте редагувати навіть свої повідомлення( навіть тоді коли я звернув вам на це увагу) і приписуєте мені цитування хотаба...добре говорить про ваш рівень. я ці речі робити вмію Чи говорить це про те що вірно мій перший варіант?
1. Ваше цитирование я исправил. Можете проверить. 2. Конкретные ответы Вы не дали ни мне, ни lapay. Взамен начинаете обсуждать "розумові здібності". Без хамства обойтись не можете практически ни в одном посте. Яркий образец: Що за еротичні фантазії...в лице...зглотне.... Тим більше я з мужиками цим не займаюсь.. Я розумію що в чоловічому колективі в Африці це нормально бо там і савченко жінка, або мавпочка подруга
в ответ на строитель нам в лицо врёт и думает это кто-то сглотнет.
Вы не знаете выражение "проглотить ложь"? Плохо с русским языком? Уже забыли? И у кого здесь "еротичні фантазії"? Да ещё и похабные.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 07 лис, 2021 02:37, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 лис, 2021 02:36
Hotab написав: budivelnik написав:ЩОБ РОЗПОЧАТИ КАМПАНІЮ ІСТЕРІЇ НАПРАВЛЕНУ НА ГРУПУ 60+... розпочали кампанію розмазану на 40 млн населення... Ясно що при одній і тій же напруженості тиск на групу з 40 млн був на особу в 4 рази менший ніж міг бути тиск на групу з 10 млн...
Ні, не ясно)) Якщо в ЗМІ кажуть ВСІМ, що ковід несе загрозу і треба вакцинуватись, то це не означає, що для 20 млн треба сказати двічі,а для 10 млн один раз)) Що ще завадило 60+ колотись, в світлі того, що кололись 0.-40?)) Я вважаю вони навіть для старих приклад показали)) а
Якщо по телебаченню і іншим засобам розсказувати що 90% не вакцинованих і 10% вакцинованих в лікарнях..а людина навколо себе буде бачити 99% без масок.... і всього щоденно госпіталізуватись буде 1 з 5000 осіб по Україні....то ніхто істерію серьозно сприймати не буде А якщо змінити напрям і показувати що в лікарні везуть тільки тих кому 60+... і кількість потрапивших вже не 1 до 5000 , а 1 до 1000...-це дасть певний психологічний ефект ,який не налякає дітей за свої життя..але налякає дітей за життя бабусь і дідусів..от тоді й вийде ЗМІ+Інтернет+ Баба Бабі Сказала + тиск дітей/внуків= пришвидшення вакцинації в групі з найбільшою летальністю.[quote="5329638:Hotab"]
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 лис, 2021 02:41
Цитрин написав: ЛАД написав:Таки "надо пустить всё на самотёк, кому суждено, тот умрёт. Естественный отбор."
Так оно и так все на самотёк пущено. После реформы медицины практически не осталось, так что других вариантов всеравно нет. Что можно сделать? Почти ничего. Ну можно было более организованно карантин организовывать, ношение масок, соблюдение дистанции и т.п. Но значительного эффекта это уже не даст.
Качество нашей медицины обсуждать не готов. К счастью, пока мало знаком. Но карантин, маски, вакцинация помогли бы заметно. В других странах подействовало, в основном, именно это, а не хорошее лечение.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 лис, 2021 02:48
budivelnik написав:Якщо по телебаченню і іншим засобам розсказувати що 90% не вакцинованих і 10% вакцинованих в лікарнях..а людина навколо себе буде бачити 99% без масок.... і всього щоденно госпіталізуватись буде 1 з 5000 осіб по Україні....то ніхто істерію серьозно сприймати не буде А якщо змінити напрям і показувати що в лікарні везуть тільки тих кому 60+
Це все не те, що я вас питаю. Ви вважаєте,що показували по ТБ не ту картинку що потрібна була?? Я не спец- медійник. То ви може крім вірусолога ще і медійний спеціаліст. Я - не впевнений ,яка потрібна була "Бергамо" по ТВ. Та ми ж про інше!))) На картинку по ТБ повелись молоді (бо розумніші, мають більше шляхів отримання інформації, багато знайомих за кордоном та інше) і пішли колотись. Яким чином вони зашкодили старим це робити?? Вони показали прикоад своїм батькам і дідусям!! В чому була їх шкода?? Чи була б користь,якби їм відмовили зі словами :"Геть!! Ми чекаємо старих, не заважайте нам тут!" Нагадаю,черг не було ))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 07 лис, 2021 03:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 лис, 2021 02:59
Hotab написав:На картинку по ТБ повелись молоді (бо розумніші, мають більше шляхів отримання інформації, багато знайомих за кордоном та інше) і пішли колотись
Не правда Пішли колотись тільки ті, кому це було потрібно ( ті хто мав бажання виїхати за кордон на роботу чи туристом) Потім пішли колотись ті кому не дали пересуватись між областями і виходити на роботу.... Але суть в тому , що тиску на групу в 60+ - не було від слова взагалі... Просто щераз подумайте Чому ви від Істрєбіна першу страшилку про групу в 60+ - прочитали тільки 3 листопада...адже Істребін кожного дня викладав десятки страшилок з графіками по всій Україні. Чому він реальну страшилку ( летальність в групі 60+) виклав тільки 3 листопада? Чому на цих сторінках з мене насміхались коли я викладав таблички..якими зараз починає користуватись Лад? Чи не тому що я все життя працюючи не для галочки а на результат - швидше від вас побачив реальну а не придуману проблему? А свої закидони про мене як медійника - залиште при собі ви вже сумнівались в мені як в статисті ( математику) і прогнозисті... ви встигли обісрати практично все що я писав...але чомусь проходить час і виявляється що те що ви обісрали рік тому - сьогодні є актуальним зрадіо підтримує поняття -середній вік смерті істребін - налбхідність першочергової вакцинації в групі 60+ лад - починає користуватись таблицями з яких я зробив практично всі свої таблички... Я розумію що виглядає рота не в ногу-один будівельник в ногу... але може це все таки істина? про батьків На жаль в мене тільки мама, і вона вакцинувалась на тиждень скорше від мене...при цьому в неї була інша мотивація( вона хоче поїхати на пару тижнів до дочки в Польщу) , я її бажання підтримав...хоча й дико ризикував..бо їй це протипоказано.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 лис, 2021 03:07
Hotab написав:Я вам показав, що ви збрехали, що начебто в Англії не враховано половину смертей від ковід.
бачите я використав ваш прийом привести вигідну для мене ссилку Ви ж не будете стверджувати що я це заявляв голослівно? ви ж підтвердите що для цього я використав дві ссилки з смаженими заголовками? чи промовчите?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 лис, 2021 03:28
budivelnik написав:Пішли колотись тільки ті, кому це було потрібно ( ті хто мав бажання виїхати за кордон на роботу чи туристом) Потім пішли колотись ті кому не дали пересуватись між областями і виходити на роботу..
Вони зашкодили колотись 60+?? budivelnik написав:Але суть в тому , що тиску на групу в 60+ - не було від слова взагалі...
Тиск був на всіх. Піддались тиску ті,на кого його можна застосувати. На 60+ він мало працює. Але ви хотіли зняти тиск з 0-50, але це означає взагалі його зняти?? Адже це був один на всіх тиск. budivelnik написав:Чому ви від Істрєбіна
І Істребін,і Ляшко, і хотаб, і Будівельник і Лад .. Всі казали про необхідність вакцинації 60+ в першу чергу. Саме це і робили,поки вони йшли. Може досить?? budivelnik написав:ви встигли обісрати практично все що я писав
Заслужено!! budivelnik написав:зрадіо підтримує поняття -середній вік смерті
Проте ні він,ні хто інший при здоровому розумі не каже "чим він більший у ковідників, тим більша тривалість життя". А ви своєю формулою це показували. То вона вірна?? budivelnik написав:істребін - налбхідність першочергової вакцинації в групі 60+
Це всі казали. А бо покажіть інше цитатою. Нічого нового. budivelnik написав:лад - починає користуватись таблицями з яких я зробив практично всі свої таблички...
Головне, щоб вашими не користувався. budivelnik написав:але я ніколи не починаю перший хамити...
Сьогодні на слово "зглотнуть (ложь)" що це було від вас у відповідь?? budivelnik написав:написав про мене якусь гидоту.
Сказав,що ви всюду обманюєте і підтасовуєте. Так і є, і це справді огидно. budivelnik написав:я використав ваш прийом привести вигідну для мене ссилку я використав дві ссилки з смаженими заголовками?
Мій прийом - це цифри. Глиба! Суть! Ваш - це смажений заголовок. Який не проходить факт-чекінг.І виявляється черговою брехнею і маніпуляцією. То чи заслужено вас Детройт в ній звинувачує?? А для чого вона була потрібна? Заради отих двох лайків ,які ви зібрали на брехливій інфо, ви готові обманювати своїх читачів (що в Англії смертність вдвічі більша,ніж заявлена) ? Справді??? Кому корисно, що ви їм набрехали?? Їм? А ви їх цінуєте взагалі?? Чому кормите ф̶е̶к̶а̶л̶и̶я̶м̶и смаженими заголовками?.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 лис, 2021 08:31
Про "на коленке" не понял. Сертификат генерится в Дие. Там нет подписи. Разче что она "вшита" в qr код. Я не знаю.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лис, 2021 09:21
budivelnik написав: Hotab написав:А теперь смотрите,как он переобулся, что он писал 5 февраля 2021 года:
А можна поточніше В чому суть мого переобування? З того що ти привів щось випливає? я змінив в чомусь свої погляди? Я й далі підтверджую свою тезу про ШКІДЛИВІСТЬ ТОТАЛЬНОЇ вакцинації , яка в майбутньому може привести до уразливості людської популяції І саме тому виступаю за вибіркову вакцинації , яку треба провести примусово на першому етапі тільки в групі 60+..а після того як побачимо результат -приймати рішення що робити далі...
Залишилося тільки почути конкретні фахові аргументи-підтвердження ймовірності оцієї можливості уразливості людської популяції. І головне -- розібратися з вашим когнитивним дисонансом, який полягає в одночасних ваших! пропозиціях про можливість навіть маніпулювати для досягнення мети і про першочерговість вакцінації похилих. Тобто, як ці похилі будуть масово вакцинуванитися при ваших піснях про аля Ковід той же грип, не доживають лише 3-6 місяців, вмирають ті, хто й повинен й тещо. Невже ви самі не бачите, що втопаєте в купі постійних своїх протиріч... Вже не кажучи про пряму неправду та припущення-висновки зі стелі.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лис, 2021 09:41
Будівельник *я спеціально сьогодні не зробив жодного прямого випаду в його сторону він же у 80% своїх сьогоднішніх повідомленя написав про мене якусь гидоту. Будете перевіряти? і якщо після перевірки виявиться що я правий? а якщо я заскрінив його хамство а ви промовчите?* (С) ___________________________________ Нарешті! Не соромтесь, а викладіть моє отакезне хамство, яке полягає в констатації мною фактів -- нагадування ваших постійних простіших демагогічних прийомів: підміну предмету обговорення, капітан очнвидності рівня Адмірала очнвидності, викривлення реального стану в дискусіях. Навів конкретні факти. Що опоненти не заперечували стосовно першочерговості вакцінації похилих, а навпаки наголошували на цьому; за що і чому ваші дописи є рівнем навіть не капітана очнвидності, а Адмірала. Ну і цитату, посилання прямої вашої брехні про незнання про Адмірала.
Все по темі... А от ваше "старий пердун" -- це виключно пуста недоречна образа. І все.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|