budivelnik написав:3 Будівельник зявляв про а - шкідливість вакцинації в групі 0-40
аби ще було щось що це підтверджує З одного боку купа наукових статей що здоровья у перехворілих вже не те, навіть якщо вони залишилися живими, і кількість побочок якраз залежить від того як протікало захворювання. Також відомо що вакциновані заражаються менше і хворіють легше. А з іншого боку - заяви та кухонна філософія про роботу імунітету.
Я уточню..може тоді Ви зміните свою думку 1 Я завжди вихожу з тих обставин які є на данний момент На данний момент а - 20 млн вакцинаці ми робили приблизно 200 днів б - з цих 20 млн ми 16 млн зробили в групі 15-60 років..якщо припустити що вакцинації в цій групі ми робили пропорційно кількості населення в кожній віковій групі - це приблизно 24 млн осіб - то можна вивести ефективність використання вакцини в розрізі збереження життя і зменшення госпіталізацій Якщо хочете - я можу порахувати точно , якщо ж для вас точність не принципова то я тоді напишу спрощену формулу (16 млн *0,1 + 4 млн)/20 млн=28% ефективності .... 2 Якщо ж обставини зміняться і менше ніж за наступних 160 днів буде проведена тотальна вакцинація( 16 млн доз=8 млн осіб + 2 млн вже провакцинованих=100%) То по результатам першого етапу - я можливо зміню свою думку в ту чи іншу сторону. А станом на зараз я розумію наступне Якби в групі 60+ вкололи 6 млн доз=3 млн осіб( замість сьогоднішніх 2 млн осіб) - то навіть при повній відсутності вакцинування в групі0-60 - як летальність так і госпіталізації від короновірусу були б на 15% нижчими від сьогоднішніх рівнів.
Полемика на греческом телеканале по поводу «аферы века». Стоп-кадр: Megatv.com
В Греции расследуют аферу века. Полиция выяснила, что десятки тысяч антиваксеров давали взятки медикам, чтобы их вакцинировали «неро» (вода по-гречески). Однако врачи, опасаясь уголовного преследования, кололи им настоящую вакцину от Covid-19, не забывая при этом брать вознаграждение.
По данным греческого телеканала Megatv.com, в афере было задействовано около 100 тыс. антиваксеров, которые платили медикам за псевдопрививку 400 евро.
Портал Tovima.gr констатирует: «Ситуация патовая: теперь у самых ярых антиваксеров есть антитела, а у докторов — деньги. Но первые не могут обвинить вторых в оказании медицинских процедур без согласия пациента, поскольку тогда им придётся признать, что они давали взятку за совершение незаконных действий».
По данным ВОЗ, на сегодня, 7 ноября, в Греции от коронавирусной инфекции вакцинирован 61% населения.
Будівельник Звиняй, але після безлічі нагадувань тобі про першочерговість вакцінації похилих, про яку тулмачили тут твої опоненти, твоя чергова! спроба приписати опонентам дурнувате негативне поняття тотальної вакцінації (тобто без урахування першочерговісті) є брехнею.
Ну не можна так... Да ще зазіхаючи на сприймання себе розумним. Якийсь дітсадочок.
Уже писал, спорить со строителями бесполезно. Это приводит только к пустой трате времени и засорению ветки. Лучше просто не реагировать, если уж не совсем вредное. Каюсь, сам иногда нарушаю. Постараюсь не делать.
budivelnik написав:Якби в групі 60+ вкололи 6 млн доз=3 млн осіб( замість сьогоднішніх 2 млн осіб) - то навіть при повній відсутності вакцинування в групі0-60 - як летальність так і госпіталізації від короновірусу були б на 15% нижчими від сьогоднішніх рівнів.
Про це Вам теж вже не раз писали і не тільки я. В Україні проблеми не з кількістю вакцин а з бажанням вакцинуватися. І кухоння філософія про
budivelnik написав:шкідливість вакцинації в групі 0-40
ЛАД написав:Уже писал, спорить со строителями бесполезно. Это приводит только к пустой трате времени и засорению ветки. Лучше просто не реагировать, если уж не совсем вредное. Каюсь, сам иногда нарушаю. Постараюсь не делать.
Не согласна, иначе картинки про нобелевский лауреат ниже будивельника не было ))) причём будивельник тоже согласен, а повод (какое-то условие) найдётся всегда )))
stm написав:Не согласна, иначе картинки про нобелевский лауреат ниже будивельника не было ))) причём будивельник тоже согласен, а повод (какое-то условие) найдётся всегда )))
Я еще думал - ставить выше Будивельника Чака Норриса, или не ставить. Решил не ставить. Чак силен, но в теме ковида едва ли сильнее
ЛАД написав:Ну и куда ж без "совка". "загробили мільйони життів у війнах", надо было в 41 быстренько сдаться, как французы. Зато Париж целый остался. Наверно, в ковиде тоже "совок" виноват.
там інші плани були на слов"ян, все ж франки вважалися більш близькими до арійців, так що аналогія натягнута як сова на глобус
budivelnik написав:Якби в групі 60+ вкололи 6 млн доз=3 млн осіб( замість сьогоднішніх 2 млн осіб) - то навіть при повній відсутності вакцинування в групі0-60 - як летальність так і госпіталізації від короновірусу були б на 15% нижчими від сьогоднішніх рівнів.
Про це Вам теж вже не раз писали і не тільки я. В Україні проблеми не з кількістю вакцин а з бажанням вакцинуватися. І кухоння філософія про
budivelnik написав:шкідливість вакцинації в групі 0-40
не сприяє появі бажання і в старших категоріях.
А може утримаєтесь від кухонних філософій..
Мене не цікавить що буде у вашій голові.. мене завжди цікавив кінцевий результат отриманий з мінімальними затратами Ви не хочете зрозуміти сьогоднішній коефіцієнт корисної дії вакцинування=28% я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%.. ви можете й далі настоювати що алгоритм при якому ККД=28% кращий..але в мене по цьому питанню своя думка Можна я приній залишусь?
budivelnik написав:3 Будівельник зявляв про а - шкідливість вакцинації в групі 0-40
Но, несмотря на это, ̶з̶а̶с̶т̶а̶в̶и̶л̶ уговорил своего 35-летнего продавца вакцинироваться! Интересно, каким был решающий довод, чтобы продавец согласился, хотя слышал из уст своего работодателя, что это принесет только вред его здоровью? Или вы ему/ей про вред его/ее здоровью от вакцинации не сказали?
Интересно узнать мнение Igneus по этому поводу, что говорят Законы Украины (да и его личное мнение) по "умышленное утаивание информации от подчиненного о событии, которое принесет явный вред его здоровью" или "принуждение подчиненного к вакцинации, которая принесет явный вред его здоровью"? Хотя он, как всегда в подобных случаях, отмолчится?
Востаннє редагувалось yanyura в Пон 08 лис, 2021 01:22, всього редагувалось 1 раз.