Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 979899100101 ... 115>
Повідомлення Додано: Вів 09 лис, 2021 11:08

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

vitaliian написав:Успіх Сколько по вашим расчетам он уже прибавил в цене?

Думаю, що 4-5К РЕАЛЬНО можна зняти чистяком.

п.с.
От через рік я напишу:
- купив смарт-квартиру на котловані за 16К
- почекав 1,5р.
- зробив ремонт за 8К(з кухонними меблями включно)
- продав за 34(чистими)
- профіт = 10К за 2 роки!

Бачите, тут навіть, без фантазій)) - тому що смарт-квартиру з ремонтом в НОВОМУ ЖК за 36К(тут я ще додав податки і інші витратити) - заберуть в перший же день, коли я виставлю на продаж - ще й битись під порогом смарту будуть клієнти))

Але я щось думаю, що смарти з ремонтом в цьому ЖК будуть пропонувати за 40-46К! ;)

Тож, пожевем-побачимо! :D
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 09 лис, 2021 20:04

Успіх почему риел их так дёшево продаёт? х3 проффит не зажирно для инвестора? Где то подвох, адекватная доходность 12-13% годовых остальное - премия за риск. Видать риск там огромен. Только не пишите что риел обожает долярчиков и работает ради вашего семейно денежного счастья.

В Ирпене сейчас на этапе котлована некоторые застройщики лупят 1200уе/м2 не смотря на то что на олх есть па 1200уе/м2 уже готовое с ремонтом и техникой. То ли намекают на космический дорожай, то ли намекают что инвесторы им нафиг не нужны.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 лис, 2021 20:12

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Успіх написав:От через рік я напишу:
- почекав 1,5р.
- продав за 34(чистими)

Цікаво, як знайдете людей, що куплять у Вас за 34 куе, а не в забудовника за 16 куе?
Ці люди повинні бути достатнью розумні, щоб заробити 34 куе, і достатньо тупі щоб не купити по 16 куе.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 лис, 2021 20:16

BIGor ну я такой, мне пофиг сколько стоит материал из которого я покупаю куртку, может в 5 раз дешевле, но из него можно такого нашить, что даже собака откажется от такой подстилки.

пусть застройщики их хоть по 100 уе/м2 раздают я им патологически не верю и даже 100уе в оп не занесу. Только готовое, подключенные и заселенное хотя бы на 50%.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 09 лис, 2021 21:28

vitaliian написав:почему риел их так дёшево продаёт? х3 проффит не зажирно для инвестора?

Де ви побачили профіт х3?
Там вище - то я ціни вказував з ремонтом!
Тобто, якщо наступної осені можна легко буде заробити 10К(за 2р. інвестування) на продажі смарта разом З РЕМОНТОМ, а без ремонту - нехай 7-8К профіт буде - то це всього лиш буде 50% за 2р! - тобто 25% річних!
  BIGor написав:Цікаво, як знайдете людей, що куплять у Вас за 34 куе, а не в забудовника за 16 куе?
Ці люди повинні бути достатнью розумні, щоб заробити 34 куе, і достатньо тупі щоб не купити по 16 куе

По-перше: 34К - це вже з ремонтом (+кухонні меблі)
По-друге: 16К було рік тому, а на наступну осінь, то вже буде рахуватись, наче, 2р.тому!
А де ви наступної осені знайдете смарта в цьому ЖК за 16К? Навіть, за 20К - НЕ знайдете!

п.с.
Дивно, от зараз чомусь смарти пощезали/зняли з продажу, що на сайті забудовника, а що на лун :shock:
Лише на олх є!
#многоходовочка©®™ :?:
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2021 08:57

Успіх написав:де ви наступної осені знайдете смарта в цьому ЖК за 16К? Навіть, за 20К - НЕ знайдете!
здесь ваша ошибка, вы верите в то что всем нужен бетон и у всех есть на него деньги. То есть в вечный дорожай. Это справедливо к растущим экономикам (люди улучшают жил условия) и к беби бумами (население растет всех их надо куда то селить). Пока что спрос держится на мигрантах понаехавших 5-10 лет назад во льв и скопивших за это время деньги на котлован. И на заробитчанах.

Но их активно подстригает риел и прочие застройщики, и уже через год-два рынок будет близко к насыщению. Другими словами население Львова падает а предложение квартир растет . Можно по другому посчитать, сколько в год строится квартир и сколько зарабатывает за год тот кому нужна квартира? Если квартира строится 2-3 года и стоит 34куе тот кому нужна квартира должен накопить 10 куе в год (без учёта еды, комуналки, аренды, авто и тд) то есть ЦА риела человек с доходами 2куе в месяц который за 2-3 года нашкребет 34 куе на смарт квартиру. Вам ещё не смешно? Ценник 16куе вполне реальный для львовских доходов а 34 куе уже сильно надут.

"Дорожай" от котлована к готовому год два и закончится, и на котловане цена будет 16 а в готовом виде 20.

Для справки можно глянуть какие цены на перенасыщенном рынке. Вот например https://www.olx.ua/d/obyavlenie/tsena-s ... IqeVr.html, шара не сказать ничего, квартира по цене ремонта. И это не село а обл.центр
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 10 лис, 2021 09:34, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2021 09:25

BIGor написав:
  Успіх написав:От через рік я напишу:
- почекав 1,5р.
- продав за 34(чистими)

Цікаво, як знайдете людей, що куплять у Вас за 34 куе, а не в забудовника за 16 куе?
Ці люди повинні бути достатнью розумні, щоб заробити 34 куе, і достатньо тупі щоб не купити по 16 куе.

Базове протиріччя софістичної логіки Долярчика))) яке він не розуміє.

Долярчиків багато, а працювати важко і багато - вони не бажають. Зате хочуть жити по буржуйські, а не по селянські, як жили їх предки з діда-прадіда.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2021 12:11

vitaliian написав:Для справки можно глянуть какие цены на перенасыщенном рынке. Вот например https://www.olx.ua/d/obyavlenie/tsena-s ... IqeVr.html, шара не сказать ничего, квартира по цене ремонта. И это не село а обл.центр

Це ми все знаємо))
Аргументи приймаються виключно по ВЕЛИКИХ містах, таких, як Київ, Харків, Одеса, Львів))
Може цей власник квартири, що вище☝️ - хоче продати свою за 55К і в'їхати в невелику однуху з ремонтом, наприклад, в місто Лева на Підголоско, чи на Левандівку))
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2021 15:19

Успіх Процессы о которых я говорю уже вовсю бушуют в маленьких городках, а до больших они доберутся папизже, нет никаких предпосылок разницы в недвижимости 3:1 в Киеве/Кропивницком, рождаемость ниже смертности везде, и зарплаты если не брать чиновников отличаются не более чем в 1,5-2 раза, так что туча надвигается, а вы не хотите её видеть :D

То что много выезжают это факт, но что выехавшим зайдет львов не факт, мне например не зашёл, нечего там делать понаеху таксовать или торговать, если уже выезжать то в Польшу.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 10 лис, 2021 15:43

А по теме будут новости? Кто уже взял в ипотеку и оплачивает ее арендой полностью? :)
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

#<1 ... 979899100101 ... 115>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор