Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 42804281428242834284 ... 5004>
Повідомлення Додано: Нед 14 лис, 2021 23:22

Ukrainian написав:Раду с понедельника закроют для непривитых нардепов – Радуцкий
С 15 ноября на входе в здание Верховной Рады будут проверять сертификат о вакцинации в приложении "Дія", сообщает Деловая столица.

Об этом заявил глава Комитета ВР по вопросам здоровья нации Михаил Радуцкий.

Можно с отрицательным тестом.
Пенсионер

Подякував: 56 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 лис, 2021 23:41

Цитрин
Дополню свои 2 вопроса.
Вы поставили + за пост flyman, в котором говорится:
нє, не так, а так ...
все починалося з того, що не можна ходити по паркам, бо там бабай, тобто злий ковірус в кущах сидить і нападає на людей ... ще й ловили людей і намагалися штрафувати ...
і ці люди далі продовжують втирати другий рік чуйню ... замість визнати, що вакцинація не ефективна - колють бустер.

Здесь совершенно однозначно говорится о неэффективности вакцинации и ни слова о принуждении.
Так что Ваши попытки откреститься от гордого звания антивакс и объяснить свою агитацию против прививок принуждением или ещё чем-то - самая обычная ЛОЖЬ.
Поднять забрало мужества не хватает.
Как, впрочем, и у остальных антиваксов здесь. Кроме, пожалуй, Вкладчика. Он хотя бы не юлит.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 00:00

Вечером тут просто шабаш антиваксов.
Так это ещё несколько постов удалены модератором.
Сплошное балабольство и демагогия.
Я уже, как минимум, дважды задавал вопрос. Один раз ответил только yama.
Может. у вас, господа/панове плохое зрение?
Ладно, вы против вакцин.
Что вы предлагаете?
ЧТО НАДО ДЕЛАТЬ?
ИЛИ ПУСТИТЬ ВСЁ НА САМОТЁК?
КОМУ ПОЛОЖЕНО, УМРУТ; КОМУ НЕ СУДЬБА, ВЫЖИВУТ?

Жду ваших ответов. Сказать, что не заметили, вряд ли удастся. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 00:02

Re: Эпидемия коронавируса в мире

safonovstanislav написав:Вакцинированные от ковида не только им заражаются, но и умирают от него же. Причём это НЕ единичные случаи.

Ваш кэп.

safonovstanislav написав:Так от чего же защищает вакцина?

А вы читали но не поняли, или спали все это время и не читали ?
Запишите себе где-то:
Кратно уменьшает вероятность тяжёлого течения и смерти.
Дурно пахнет задавание одних и тех же вопросов, ответы на которые были даны глубоко и не раз. .
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 00:11

ЛАД написав:
  flyman написав:
  Hotab написав:А може давайте ви для початку закрите роти тим, хто тут займається "вакцина вбивця, і не допомагає", а тоді поговоримо про агітацію?? А то антиагітацію ви заохочуєте,а чекаєте від держави агітації. Труси з хрестиком уживаються?

Крім тебе цього тут ніхто не травить, ти сам бігаєш з вбивцею і шиєш білими нитками.
Хто власне так писав?

Тут 99% виступаю за "дьібільну вакцинацію" і пропонують робити "по розумному"
Але ти прикидаєшся шлангом.

А вот зачем так нагло врать?
ці люди далі продовжують втирати другий рік чуйню ... замість визнати, що вакцинація не ефективна - колють бустер.

viewtopic.php?p=5334507#p5334507
Это не Ваши слова? Всего на полчаса раньше.

вакцинація у тому варіанті, якому вона зараз проводиться є неефективна, що не так?
Я пропонував ефективний варіант (сфокусуватися на групі ризику, і ті що 60+), але ЛАД вирвав слова з контексту. Вийшло, що я пишу, що будь-яка вакцинація неефективна.
Маніпуляція зі сторони ЛАДа.
ЛАД, подумай сам, не закінчиться нормально перший і другий етап, як піде тема бустера. А ресурсу щоб колоти нема (банально не вистачає медперсоналу).
Я пропоную локалізувати фокус на самій вразливій групі, по принципу Парето, де 20% зусиль дають 80% результату, а Хотаб і ЛАД разом з владою та її посіпаками пропонують зосередити 80% зусиль і отримати ефект 20%.
Ось такий ньюанс.
Причому і я, і Хотаб, і ЛАД і ще 99% населення за вакцинацію, тільки за розумну вакцинацію, а не тупу.

Будівельник це саме пояснював довший час: працювати на результат, а не гарні цифри на папері (60% чи 80% вакцинованих двічі).
Востаннє редагувалось flyman в Пон 15 лис, 2021 00:18, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 00:43

Re: Эпидемия коронавируса в мире

flyman написав:Я пропоную локалізувати фокус на самій вразливій групі, по принципу Парето, де 20% зусиль дають 80% результату, а Хотаб і ЛАД разом з владою та її посіпаками пропонують зосередити 80% зусиль і отримати ефект 20%.
Ось такий ньюанс.

Ви говорите популістські очевидні речі : за все добре, проти всього поганого. Для того, щоб вакцинувати 60+, потрібно їх переконати (якщо вже ви заявили про недопустимість примусу, бо ж не армія). Проте ви особисто робити все, щоб вони не хотіли вакцинуватись. То ви брешете, чи втратили логіку власних поступків? І ваша ліва рука не знає,що робить права?))))

flyman написав:провал із ковідом влада потім спише або на антиваків (якщо не переколе достатню кількість, а я думаю що не переколе, бо не вистачить ресурсу)

Ресурсу вистачало все літо. Особисто ваша діяльність не сприяла руху 60+ в пункти вакцинації)).
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 15 лис, 2021 00:46, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 00:43

ЛАД написав:Вечером тут просто шабаш антиваксов.

А к Пастеру со всего мира ехали... И это с уровнем образования и логистикой 150-летней давности.

Современное антивакцинаторство - типичнейший пример эффекта Даннинга-Крюгера. Плебс настолько качественно обхожен наукой, что может позволить себе ничего о ней не знать. Что в свою очередь создает иллюзию благополучия по умолчанию. Не помогают ни предостережения, ни видео из больниц, ни статистика смертности. Пока не отхлебнут проблем лично - продолжат заниматься самолюбованием. Увы, с молоком матери информация о средней довакцинной продолжительности жизни <40 лет не передается, а научную литературу они не читают - только экспердов, подобных себе...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 01:03

ЛАД написав:Вы поставили + за пост flyman, в котором говорится:
Здесь совершенно однозначно говорится о неэффективности вакцинации и ни слова о принуждении.

Я Вам должен отчитываться почему я кому-то плюс поставил? :)

Но я отвечу, хоть и не обязан объясняться за плюсы. Поставил т.к. считаю, что отлавливать и штрафовать людей за прогулки в парке - это действительно был маразм.

По поводу вакцины тоже согласен. По публикуемым результатам вакцина дает более легкое течение болезни, но не предотвращает распространение инфекции.

Поэтому принуждение людей с помощью дискриминации сертификатами не только нарушает права но и не имеет смысла в плане общественной пользы. Финансовый смысл для тех, кто на этом наживается кося деньги миллиардами за сертификаты и вакцины конечно есть, но для населения от этого одни убытки.

Тут либо крестик надо снять, либо трусы одеть. Тоесть либо вообще карантин не вводить, либо вводить его для всех в равной степени, без дискриминации по расовому, имущественному, сертификатному или инному признаку. Как это положено.
Востаннє редагувалось Цитрин в Пон 15 лис, 2021 01:20, всього редагувалось 2 разів.
Цитрин

Подякував: 231 раз.
Подякували: 518 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 01:04

ЛАД написав:Вечером тут просто шабаш антиваксов.
Так это ещё несколько постов удалены модератором.
Сплошное балабольство и демагогия.
Я уже, как минимум, дважды задавал вопрос. Один раз ответил только yama.
Может. у вас, господа/панове плохое зрение?
Ладно, вы против вакцин.
Что вы предлагаете?
ЧТО НАДО ДЕЛАТЬ?
ИЛИ ПУСТИТЬ ВСЁ НА САМОТЁК?
КОМУ ПОЛОЖЕНО, УМРУТ; КОМУ НЕ СУДЬБА, ВЫЖИВУТ?

Жду ваших ответов. Сказать, что не заметили, вряд ли удастся. :)

Не против вакцин, а за разумное их применение. Вакцинацию надо было начинать в первую очередь с групп риска - 60+, диабетиков, сердечников... Что с того, что в Киеве сейчас вакцинировано под 50%, если это в первую очередь молодежь, которые укололись лишь ради сертификатов и которым эта вакцина была нужна, как зайцам стоп-сигналы. Растрата вакцин (и бюджетных денег) на переболевших с антителами – вообще вершина ковид сумасшествия.

Спросите, как заставить уколоться пенсионеров? Очень просто, например раздавать им по 1000 гривен в пунктах вакцинации. Где взять деньги? Не тратить вакцины на переболевших и сэкономленные деньги отдать пенсионерам.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лис, 2021 01:08

Hotab написав:
  flyman написав:Я пропоную локалізувати фокус на самій вразливій групі, по принципу Парето, де 20% зусиль дають 80% результату, а Хотаб і ЛАД разом з владою та її посіпаками пропонують зосередити 80% зусиль і отримати ефект 20%.
Ось такий ньюанс.

Ви говорите популістські очевидні речі : за все добре, проти всього поганого. Для того, щоб вакцинувати 60+, потрібно їх переконати (якщо вже ви заявили про недопустимість примусу, бо ж не армія). Проте ви особисто робити все, щоб вони не хотіли вакцинуватись. То ви брешете, чи втратили логіку власних поступків? І ваша ліва рука не знає,що робить права?))))

flyman написав:провал із ковідом влада потім спише або на антиваків (якщо не переколе достатню кількість, а я думаю що не переколе, бо не вистачить ресурсу)

Ресурсу вистачало все літо. Особисто ваша діяльність не сприяла руху 60+ в пункти вакцинації)).

а що я маю робити? я що клерк МОЗу чи ОП?
дивна постановка питання.
мій посильний внесок написати на форумі, може хто прочитає з можновладців та подумає, що в цьому є сенс.

Так літом ніхто особливо не і не агітував, ну прийшла раз СМС і все.
Агітація пішла вже коли смажений півень клюнув, тобто під кінець жовтня, в розпал епідемії згадали, що тре вакцинація (хоча по правилам вацинацію під час епідемії не проводять, безглузда і шкідлива затія)
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 42804281428242834284 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему