Тому я граюся тільки старими фішками. Нові й не дивлюся, навіть. Бо там постригуть так, що й мясо від костей зріжуть, не лише шерсть.
|
|
Тому я граюся тільки старими фішками. Нові й не дивлюся, навіть. Бо там постригуть так, що й мясо від костей зріжуть, не лише шерсть.
Реферальна програма Binance Реферал мій почав торгувати!
Хто хоче матеріально підтримати козака, отримати знижки на комісії, то реєструйтеся за моїми реферальними посиланнями. Буду вдячний! Фючерси Спот Приєднуйтеся до торгівлі! Багатійте! Ми будєм бахатиє! 100%. Золоті слова! Пересічному українцю лише тут можна реально примножити гроші. Крипта - це найктуальніша тема на сьогодні. Тема ризикова, але реальна. Підходьте до торгівлі з розумом і завжди матимете копійчину на морозиво! А тримати гроші в банку - це лише збитки. Там нема чого ловити. КурЯм на сміх ті жалюгідні відсотки. Банкстери абарзєлі. З банків геть! Всі на біржу торгувати! Куємо пенсійний капітал самостійно! Ніхто нам не гарантує заможну старість, крім нас самих! То ж, не гаймо часу! Примножаймо капітал!
Re: Криптовалюты , рынок криптовалютЯ вот вспомнил своё же мнение о старых и новых фишках.Новые фишки как бы интересней. энергичней.Но у них много недостатков.Самый плохой - неограниченная эмиссия.Даже там где кажется, что она ограничена, там в любой момент могут изменить токеномику и отчеканить ещё сколько нужно.Дефаи теже постоянно ломаются.Нфт и игры это вообще маразм.Но и старые монеты далеко не все интересны.думаю, что только топовые.Ну биток и эфир уже доказали всё и всем.А далее хрип, лайт, кеш.Дело в том, что именно эти монеты берутся платёжными системами для расчётов в крипте.Они ближе остальных к функции денег.На эту функцию не назначат какой нить современный хлам, т к от него никто не знает чего ждать. ПС обратите внимание на лайт.Его прошлый памп был за год до халвинга.Т е у него в отличие от битка ДО, а не ПОСЛЕ.В июне 2022 останется год. ПС2 это я к тому, что как говорят сурьёзные спецы - кто то как то должен заплатить за всё многообразие крипты.Я тут отвечал за ИДО...может кто то считает, что по несколько новых монет каждый день это нормально и так будет продолжаться вечно...И каждая будет пампится в иксы...и деньги на это на деревьях растут как бананы.Шлак это всё.И он держится на манипуляции богатых хозяев.И как известная пошоворка гласит - шлак этот(масса лишних альтов)служит для выманивания битка. Всё просто мысли вслух. ваше мнение может отличаться. Цікавіше завдяки суперволатильності. Точніше сказати, що не цікавіше, а суперризикованіше. Гру з цими фішками можна порівняти з перебуванням у йопанеказіно, де 95% вийдуть отчпоканими. Найгірше це те, що вони можуть скластися до 0 миттєво, як картковий будиночок. А якщо намагатися їх шортити, то затягнуть до такої ціни, щоб збрити увесь твій депозит. Як не стрибай - не вгадаєш. Це просто гра в напьорстки. Навіть і близько до трейдінгу немає жодного відношення. 100%. Беззаперечно. Прийняв рішення торгувати на фючах лише бітком і кефіром. Там найбільша ліквідність. Та й наймаксимальніше плече поміж інших монет. На бітку 125, а на кефірі 100. Для скальпінга - саме те, що треба. Крім того, менше можливостей маніпулювати, ніж шлаком. Торгувати іншими топмонетами на фючах не бачу сенсу. Невиправданий ризик. А от на споті можна. Лайт, кєша, еос - з цим можна мати справу. Купив на просадці лєсєнкою і продав також лєсєнкою. Ловити ікси не треба. Краще торгувати. 100% Із зацікавленням прочитав. Дякую! Згоден з думками.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||