Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
kreuz Як ви висловилися "насипали" це за поповнення січня місяця, зараз наливання відбувається миттєво, а ось за грудневі чекаємо наливання в понеділок- 10 січня.
Flamingo написав:Та же поддержка не нашлась ничего лучшего как ответить на вопрос: "где деньги?" дебильной фразой: "Щас позвоню белочке спрошу когда будут орехи". Честно говоря от такого уровня поддержки я подофигел.
Даже не знаю, как реагировать. Наверное, если бы мне так написали, я бы поржал. Гораздо больше раздражает "тыкание" какого-то смартфонного приложения. Интересно даже, поддержку они тоже когда-нибудь научат "тыкать" клиенту?
kreuz написав: 1) або три дні платити по 4000+ грн (через добовий ліміт на ЕКО бонуси у 120 грн) з переведенням у лояльну розстрочку під 0% на 6 місяців,
120 грн то лимит бонусов на покупки в самом супермаркете ЭКО.
А є досвід отримання ЕКО бонусів за оплати зовні більше 6000 грн?
Ой+ написав:Ну так треба ж гасити також певну частину розстрочок зроблених в різний час, а тут прийшлось залазити в ексель і вираховувати, що і скільки гасити, а що ще ні. Тому і кажу, що якби нараховувалось автоматично і то все що треба, то був би дуже втішений якраз за Еко.
Да не нуна ничо заранее гасить из Рассрочек. Вот их часть после 20:00 в РД внесут в сумму для погашения и вы в течение +30дн гасите как вам хочется! Седня точно НИЧО гасить из Рассрочек не нуна
Вчора по 20-тій зиркнув, то алла всьо підгребла із внесеного мною на погашення розстрочок. Готовий десь перевірити по Вашій пораді, але маю досвід, що коли буквально декілька грн. аллі на погашення не додав, то заблочили картку еко. І є побоювання чи нема якоїсь додаткової комісії на такий випадок. Хоча зараз все в ексельці готове і тільки заливай.
Ой+ написав:Готовий десь перевірити по Вашій пораді, але маю досвід, що коли буквально декілька грн. аллі на погашення не додав, то заблочили картку еко.
Не погасите получите комиссию. Зачем банку блокировать карту? Може то так случайно совпало у вас Или может в старом приложении прочитали про блокировку? Альфа помнится так пугала клиентов за несколько дней до РД.
Aps написав:Не погасите получите комиссию. Зачем банку блокировать карту? Може то так случайно совпало у вас Или может в старом приложении прочитали про блокировку? Альфа помнится так пугала клиентов за несколько дней до РД.
Не знаю, розказую свій реальний випадок - недогасив-заблокували, але то був робочий день, я зразу загасив, комісії в підсумку не було. От зараз розстрочок цілий віник і власне не хотілось би залітати, а прорахувати тяжкувато. Тому і кажу, що порядно зі сторони банку добавити автоматичний розрахунок скільки гасити включно з розстрочками, щоб бути в грейсі.
Ой+ написав:Тому і кажу, що порядно зі сторони банку добавити автоматичний розрахунок скільки гасити включно з розстрочками, щоб бути в грейсі.
У банка есть такой расчет, но вы им не хотите пользоваться Вот после вчерашних ваших упражнений в экселе какая у вас Заборгованість розрахункового періоду на поточну дату? Ноль шоли? А должна быть порядка суммы отех 20 пар платежей (эт для Эко): Погашення щомісячного платежу по заборгованості по програмі «Моментальна розстрочка на картці» Погашення процентів, нарахованих на заборгованість по програмі «Моментальна розстрочка на картці» Иначе выходит, шо не вы свинорылите, а Алка