Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Vlad442 написав:Вчера спорили с Франтом, что под аренду в экономе не нужно делать ремонт. Попалось объявление. Как думаете, какой будет портрет арендаторов, которые согласятся жить в таком ремонте? А судя по тому, что там стоит стиралка в ремонте "из-под бабушки", то жили арендаторы. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prod ... NGhsR.html
Интересно, сколько бы такая чешка стоила на Оболони в 7 минутах от метро? Не забываем про агентские. Это АН по % не двигается, так что еще +5%.
Так, як моя племінниця ще недавно була ріелторкою, то скидала мені різні варіанти для обговорення)) Так от, отака☝️ квартира в спальнику Львова, і такому☝️ стані, але змішувач і бачок унітазу - вбиті(а тут, на фото - наче, ще не дуже вбиті) - 3кгрн + КП.
Успіх написав:Вщіпніть мене - це вже сам забудовник планує кухню БЕЗ вікна???! А в Києві - теж вже таке є?
В Киеве такое было еще до вашего рождения, лично видел, гетто из гостинок на Караваевых дачах, вагоноподобная комнатушка с кухонной зоной и одним окном в торце.
Успіх написав:Вщіпніть мене - це вже сам забудовник планує кухню БЕЗ вікна???! А в Києві - теж вже таке є?
В Киеве такое было еще до вашего рождения, лично видел, гетто из гостинок на Караваевых дачах, вагоноподобная комнатушка с кухонной зоной и одним окном в торце.
ліпше замість стіни поставити барну стойку, якщо більш-менш нормальна локація і ціна, то можна брати.
Це я планування кинув в новобудові!
Нормальне планування, для найуспішніших. Це ж не унифіковані совкові ГОСТовські п'ятиповерхівки! В чому проблема???
В Ірпені район Університетської - другу добу без світла: у чому причина Відучора, 10 січня, близько 25 будинків в районі парку Центрального залишилося без світла.
Як вдалося з’ясувати редакції «04597, причиною тому став різкий стрибок напруги на понижуючій підстанції по вулиці Північній в Ірпені, через що перегорів кабель по вулиці Українській в районі ЖК "Версаль".
ранку на місце події виїхала експертна лабораторія, яка виявила місце пошкодження кабелю. Зараз його розкопують та приступають до виконання робіт по усуненню пошкодження кабелю.
За інформацією ДТЕК ремонтні роботи мають завершитися вже сьогодні. Тим часом, у соцмережах ірпінчани обурюються, що такі відключення світла в місті відбуваються дедалі частіше.
kingkongovets написав:В Ірпені район Університетської - другу добу без світла: у чому причина Відучора, 10 січня, близько 25 будинків в районі парку Центрального залишилося без світла.
Як вдалося з’ясувати редакції «04597, причиною тому став різкий стрибок напруги на понижуючій підстанції по вулиці Північній в Ірпені, через що перегорів кабель по вулиці Українській в районі ЖК "Версаль".
ранку на місце події виїхала експертна лабораторія, яка виявила місце пошкодження кабелю. Зараз його розкопують та приступають до виконання робіт по усуненню пошкодження кабелю.
За інформацією ДТЕК ремонтні роботи мають завершитися вже сьогодні. Тим часом, у соцмережах ірпінчани обурюються, що такі відключення світла в місті відбуваються дедалі частіше.
kingkongovets написав:В Ірпені район Університетської - другу добу без світла: у чому причина Відучора, 10 січня, близько 25 будинків в районі парку Центрального залишилося без світла.