|
Політичні дискусії |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:11
Puente написав:Kudrjavuy І як Ви це уявляєте ? Є така книжка - "Дефіляда в Москві" - читали ? Або у "Наших без Раші" свіженький ролик про вічну війну ... А реально ? Пропаганда на мене впливає дуже слабо - бо я дуже давно не вірю все одно нікому , та й все менше слухаю. Хоч з іншого боку розумію , що на всіх якось впливає - але не бачу авторитетів взагалі в цьому . Просто у мене категорії "країна" та "держава" з кожним роком розходяться між собою все далі і далі ...
Теж почекаю від Кudrjavuy конкретики. Колись вже запитував: місце збору, напрямок удару, інструменти боротьби з ворогом в студію! Що і кому конкретно робити треба? Будівельник хоч конкретно позначав вихід - треба працювати на себе...
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:20
Puente написав:Kudrjavuy І як Ви це уявляєте ? Є така книжка - "Дефіляда в Москві" - читали ? Або у "Наших без Раші" свіженький ролик про вічну війну ... А реально ? Пропаганда на мене впливає дуже слабо - бо я дуже давно не вірю все одно нікому , та й все менше слухаю. Хоч з іншого боку розумію , що на всіх якось впливає - але не бачу авторитетів взагалі в цьому . Просто у мене категорії "країна" та "держава" з кожним роком розходяться між собою все далі і далі ...
100% с Вами согласен. Просто,.... я уже пытался объяснить, так сложилось... Мне это высрать пришлось ещё при совке. "Украина" - это МЫ. Разные, большие и маленькие, взрослые и дети, лысые и лохматые, толстые и худые,.... - Это и есть "Украина". И каждый Враг пытается нас порвать, с своей целью. Наших интересов в этом нет, но у продажной твари, что выступает публично от нашего имени есть и по многим банкам, вне Законодательства Украины. Пора прекращать вестись на "Хто вище б,є - той кращє грає" Трезво смотреть на людей и процессы.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:22
GDV29 написав:Т.е. вы советуете начинать делать зброю/ или увеличивать расходы на армию только когда вiйна буде?
Я відповідаю не питання про військовий збір. Для деяких людей його не повинно бути, якщо немає бойових дій. От їм і опонуйте.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:23
detroytred написав:Будівельник хоч конкретно позначав вихід - треба працювати на себе...
Он на 100% прав. Но это возможно, только тогда, когда есть "Государство". Чёткий набор правовых инструментов с его полноценным существованием и развитием.
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:26
Puente написав: GDV29 написав: lapay написав:Акциз на пальне 10 млрд на рік, на дороги витратили 100 млрд. То не треба дороги лагодити? Так само і з пенсійним фондом, і з багатьма іншими статтями - сьогодні на актуальну проблему витрачається більше, завтра на іншу, і це правильно. Буде війна - замість доріг буде зброя, як це було при Порошенко.
Простите, не могу удержаться, но смешно читать глупые вещи. Т.е. вы советуете начинать делать зброю/ или увеличивать расходы на армию только когда вiйна буде? И когда война будет, танки под Киевом, то вас дороги не спасут, побежите в Польшу сразу или куда там еще. Как ваш Зе, сначала сдавал в ЦВК документы в 2014 г. кондидатом в През, а потом учуял запахло жаренным и сразу забрал их. Или когда 3-4 раза убегал от повесток в военкомат. "Хоть сы в глаза- все божья роса" Запомните и запишите: "Народ, который не хочет кормить свою армию, будет кормить чужую" (Наполеон Бонапарт)
Насправді це знають всі абсолютно . І що ? Почалася війна і країна перейшла на військові рейки ? Ага - 1.5 % плюс ... Хто ділить гроші ? І де вони , і де війна ? От і все ... Всі ці наші слуги і "слуги" думають тільки про тут і зараз . Тому так і є ...
Хе-хе. Племінник зараз збирається в чергове відрядження. В цей раз місце спокійне. Попередній командир роти набрав купу жінок... Прийшли хлопці до командира кажуть: що за хрінь -- нехай дами їдуть теж, бо посади займають, отримують також, а об'єм робіт, як на нормальний підрозділ з чоловіків. Тим паче, що коли їздимо туди ..., то хоч зрозуміло, а зараз-то місце спокійне (лише умови польові). Відповідь - ні. Просять -- ну хоч пара дам нехай поїде, щоб тільки їсти готували (щоб не відволікатися на це). - Фіг. І я нічого не знаю, я їх не набирав (набрав попередній комроти і здриснув... Гадаєте просто так понабирав?) І цей комроти досидить і піде... Всім пофігу... Всі временщеки. І все це йде згори. Виключно згори може змінитися. Бо вимоги формуються і контроль здійснюється -- виключно згори.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:33
Puente написав:Насправді це знають всі абсолютно . І що ? Почалася війна і країна перейшла на військові рейки ? Ага - 1.5 % плюс ... Хто ділить гроші ? І де вони , і де війна ? От і все ... Всі ці наші слуги і "слуги" думають тільки про тут і зараз . Тому так і є ...
Это ещё такие семочки,.... - Но уже достойные полного рассмотрения. О реальных "проблемах" и методах их впровадження Вы даже во сне не можете представить. Вам уже косвенно объясняли - Петух в косоворотке походил гоголем - ему доходчиво, в Омане объяснили, суть и бренность его потуг, перспективы и результат,.... Сейчас ГНИЛЬ И ЕЁ хозяева официально готовят Украину к Сирийскому сценарию - Армии нет(без своей экономики её существование невозможно), а петухи в косоворотках сделали всё, что бы её уничтожить,.....Подождите, но "Кризис" в Украине не имеет ничего общего с мировым! Кризис в Украине устроили ... та гниль, что Вы называете зелёной и её хозяева. Хочу отметить, что процесс только разворачивается и нет никакой перспективы к восстановлению(это визуально, что видно на местах). .......................................................................................... - Зацепили.... - читайте посты, что остаются...и считайте сами, правильно, но запомните одно: - Пока мы живы - Враг должен нас бояться.
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:35
Kudrjavuy написав: detroytred написав:Будівельник хоч конкретно позначав вихід - треба працювати на себе...
Он на 100% прав. Но это возможно, только тогда, когда есть "Государство". Чёткий набор правовых инструментов с его полноценным существованием и развитием.
Да що там 100 на 200% правий. Бо розтулмачує вам, що від влади (держінституцій) залежить не більше, не пригадую точно, здається 10%. А так цифра наче 5% фігурує. Тобто пофіг, що там вищі городять, напружися та компенсуєш легко. (що з судом, прокурором не зіштовхуєся). Так що працюйте... А не про якійсь перешкоди наголошуйте. 200%)) Кому там слуги-то заважають??? Мільйонер он обзавівся ще одним нулем!!! А вам хтось-щось заважає. Не знаєте як. То запитайте поради.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:40
Kudrjavuy написав: detroytred написав:Хе-хе. Племінник зараз збирається в чергове відрядження. В цей раз місце спокійне. Попередній командир роти набрав купу жінок... Прийшли хлопці до командира кажуть: що за хрінь -- нехай дами їдуть теж, бо посади займають, отримують також, а об'єм робіт, як на нормальний підрозділ з чоловіків. Тим паче, що коли їздимо туди ..., то хоч зрозуміло, а зараз-то місце спокійне (лише умови польові). Відповідь - ні. Просять -- ну хоч пара дам нехай поїде, щоб тільки їсти готували (щоб не відволікатися на це). - Фіг. І я нічого не знаю, я їх не набирав (набрав попередній комроти і здриснув... Гадаєте просто так понабирав?) І цей комроти досидить і піде... Всім пофігу... Всі временщеки. І все це йде згори. Виключно згори може змінитися. Бо вимоги формуються і контроль здійснюється -- виключно згори. Бинго!Когда Вам в 15м констатировал факт перехода ВСУ на Голштинскую систему - Вы блеяли.... - А теперь дошло? 
Ага! Я)) Чи може ті, хто про створення ПАПом нової армії наголошував?
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:42
detroytred написав: Kudrjavuy написав: detroytred написав:Хе-хе. Племінник зараз збирається в чергове відрядження. В цей раз місце спокійне. Попередній командир роти набрав купу жінок... Прийшли хлопці до командира кажуть: що за хрінь -- нехай дами їдуть теж, бо посади займають, отримують також, а об'єм робіт, як на нормальний підрозділ з чоловіків. Тим паче, що коли їздимо туди ..., то хоч зрозуміло, а зараз-то місце спокійне (лише умови польові). Відповідь - ні. Просять -- ну хоч пара дам нехай поїде, щоб тільки їсти готували (щоб не відволікатися на це). - Фіг. І я нічого не знаю, я їх не набирав (набрав попередній комроти і здриснув... Гадаєте просто так понабирав?) І цей комроти досидить і піде... Всім пофігу... Всі временщеки. І все це йде згори. Виключно згори може змінитися. Бо вимоги формуються і контроль здійснюється -- виключно згори. Бинго!Когда Вам в 15м констатировал факт перехода ВСУ на Голштинскую систему - Вы блеяли.... - А теперь дошло? 
Ага! Я)) Чи може ті, хто про створення ПАПом нової армії наголошував? viewtopic.php?p=5374777#p5374777
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 січ, 2022 16:46
Kudrjavuy написав: detroytred написав:Да що там 100 на 200% правий. Бо розтулмачує вам, що від влади (держінституцій) залежить не більше, не пригадую точно, здається 10%. А так цифра наче 5% фігурує. Тобто пофіг, що там вищі городять, напружися та компенсуєш легко. (що з судом, прокурором не зіштовхуєся). Так що працюйте... А не про якійсь перешкоди наголошуйте. 200%)) Кому там слуги-то заважають??? Мільйонер он обзавівся ще одним нулем!!! А вам хтось-щось заважає. Не знаєте як. То запитайте поради.
Вы, меня извините, но я вам не доктор.(Неправильно выразился, извините - не медик вашего профиля) Вернее Ваш случай уже клинический.
Так що не так-то??? Є ваша точка зору -- про заважає, що капець і " это возможно, только тогда, когда есть "Государство". Чёткий набор правовых инструментов с его полноценным существованием и развитием." Є іншого форумчанина -- що не заважає (цілком можна самому напрацювати...) і від влади залежить не більш 10% (чи навіть 5%). І він не про виключення (себе) веде мову, а про треба просто кожному!!! працювати на себе краще... (а не чекати, поки у владі щось змінеться). І це рішення проблеми розвитку країни та покращення життя народу! Ви кажете, що він правий на 100%. І кому тоді медпрацівник потрібен-то?
-
detroytred
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-