Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 2829303132 ... 262>
Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 21:48

Целый ряд комментариев - снести одним файлом невозможно: Рекомендую. https://politics.segodnya.ua/politics/k ... 96300.html
(это чего, "Ну не в терпёж" - абы "не зацепило?")
А это "крик души": https://skeptik.com.ua/bondar-derzhavna ... -agresora/
Должно дойти даже для прапорщика.
А это карта онлайн Российские войска у границ Украины карта онлайн:
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 328125&z=6
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в П'ят 14 січ, 2022 22:34, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 21:59

Lapay
Ну це овсім некрасивий прийом -- наче я вигадую олігархів (можновладців). Вони не менш реальні, ніж ви.

І до чого тут подобається чи не подобається ринок?!
Мова йде про те, як він працює.

У вас вирішальну (головну) роль відіграють виборці, які, як ви самі й кажете не знають самі кого і що вони хотять (і це дійсно так! Бо колективна свідомість наявне ще недостатня для свідомого самостійного правильного вибору рішень).
В мене - можновладці, тобто олігархи різних рівнів та політики, чиновники. Які реально мають інструменти та важелі впливу на ... отой народ, виборців, пересічних.
І уж ніяк не є провідниками та втілювачами бажань пересічних, з яких і складається масовий виборець.

Закони на ринку приймаються ким і під кого?))
Виборцем та під виборця?))

З.и. Мортимер цілком реальний. І тому, що його пропозиції ну ніяк не задовольняють можновладців і не отримають підтримки з їх боку, знає, що нема ніякого сенсу з ними пертись у політику.
Можновладцям він не потрібний...

А пересічним? Являєте ті, хто чули його думки та знають хоча б і по форуму, хотіли б такого політика.
І що?))
Де реалізація їх хотелок у вигляді отримання Моотимера (Меркеля) у меню?
Ну нікому з можновладців не подобається його пропозиції реально жити за іншими, ніж за віконцем, правилами.

А навіть чудило Ляшко має!!! підтримку можновладців.

З.з.и. ви намагаєтеся ринок товарів-послуг натягнути на вельми спеціфічний ринок влади.
Ринок влади стане (доросте по рівню, розвинеться) ринком покупця (тобто попиту. Коли попит визначає пропозицію) в далекому майбутньому.
При комунізьмі)))
Бо відстає колективна свідомість народу та можливість реалізації умов нормального функціонування стосовно держуправління (тобто влади) від простого рівня ринку споживання товарів-послуг.

Простіше: якщо народ ще в стані й є можливість забезпечити умови, щоб він мав інфо та змогу купити штани, такі, як він дійсно сам хоче, то до того ж самого стосовно влади -- як до зірок.
Пиво, футбол-бейсбол, гарна праця за конвейєром або прилавком...

Не подобається дійсність - можна придумувати свідомого виборця з можливостями.
Ще й відповідальність на нього повісити = зняти з можновладців (управлінців, в ручонках яких ричаги та ресурси суспільства, країни. А також конкретне фактичне прийняття рішень!!!).
Краса))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 22:28

detroytred написав:Простіше: якщо народ ще в стані й є можливість забезпечити умови, щоб він мав інфо та змогу купити штани, такі, як він дійсно сам хоче, то до того ж самого стосовно влади -- як до зірок.

Ще й відповідальність на нього повісити = зняти з можновладців (управлінців, в ручонках яких ричаги та ресурси суспільства, країни. А також конкретне фактичне прийняття рішень!!!).
Краса))

Вы действительно... или Прикалываетесь?
https://skeptik.com.ua/yuzhanina-zagost ... arlamentu/
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 22:38

Kudrjavuy написав:
  detroytred написав:Простіше: якщо народ ще в стані й є можливість забезпечити умови, щоб він мав інфо та змогу купити штани, такі, як він дійсно сам хоче, то до того ж самого стосовно влади -- як до зірок.

Краса))

Вы действительно... или Прикалываетесь?
https://skeptik.com.ua/yuzhanina-zagost ... arlamentu/

Куди бігти?
Що робити?
Чекаю порад.

Доведіть мені кому і що я зобов'язаний. Чи може чим заважаю.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 22:52

detroytred написав:Доведіть мені кому і що я зобов'язаний. Чи може чим заважаю.

Таких в этой стране, на сегодня - 20 000 000 человек.
Публично огласите сами: Кому?
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 23:00

Kudrjavuy написав:
  detroytred написав:Доведіть мені кому і що я зобов'язаний. Чи може чим заважаю.

Таких в этой стране, на сегодня - 20 000 000 человек.
Публично огласите сами: Кому?

Та ні. Навіщо мені ваші ребуси розгадувати.
Яких таких поясніть. І до чого "Кому?".

Це у вас якісь вимоги, невдоволення чи побажання до мене виникли!!!
Не в мене до вас. Я вас не чіпав.
А у вас до мене. Мені цікаво які? Поясніть конкретно, раз вже маєте.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 січ, 2022 23:08

Партнери з нами й допоможуть

США и наши союзники и партнеры обеспокоены этой кибератакой, президента уже проинформировано. Мы контактируем с украинской стороной и предложили нашу поддержку во время расследования Украиной последствий и характера (кибератаки) и восстановления от инцидентов. Сейчас мы не можем назвать ответственных. Мы продолжаем оценку последствий вместе с украинской стороной, но похоже, что они имеют ограниченный характер, а работа сайтов восстанавливается. Мы будем консультироваться с союзниками и партнерами, включая Украину по этой ситуации", - заявили в Белом доме.

https://www.unn.com.ua/ru/news/1960100- ... sliduvanni
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 січ, 2022 00:28

Что нас ожидает в Информационном поле СМИ Украины (по крайней мере, в этом, этот источник заслуживает доверия):
https://patrioty.org.ua/politic/rosiisk ... 06589.html
"Процес блокування всього категорично-українського курують ті самі "медіа-менеджери", які недавно створювали холдинг для Медведчука і регіонала Столара", написав Дроздов.

Він повідомив пункти нової редакційної політики телеканалу "слуг":

1. Забути про термін велике крадівництво (ніякої аналітики про корупційну складову не може бути).

2. Забути про збагачення владної еліти.

3. Забути прізвище Єрмак.

4. Зеленський – всенародний лідер, тому критика або невинно-нейтральна, або ніяка.

5. Вагнерівці, офшорний скандал, Коломойський, антимонопольний комітет, конституційний суд – цих тем не існує.

6. Категоричне табу на колишніх слуг, які відкололися від зе-команди.

7. Обов'язкова присутність спікерів Слуг Народу в кожній груповій програмі.

8. Для російської мови – сприяння і лояльність.

9. Віднині патріотична риторика – це услишать Донбас (дослівно).

10. Заборонено утверджувати українську національну пам'ять, говорити про деколонізацію, декомунізацію, дерусифікацію та інші гуманітарні цінності, тому що вони рассаєдіняют.

11. Позиція щодо Росії: Путін ворог, але рускій народ – братній.

12. Систематичне мочилово політичних опонентів (у першу чергу П'ятий і Ахметов). Стосовно ОПЗЖ – хай будуть.

13. Усі тезові меседжі узгоджувати з куратором.

14. Розворот риторики здійснювати плавно й нерізко, аби не було явно помітно (про це подбають "праффесіонали").

Пожалуй единственный пункт трезвый - отметил выделением.
В восьмом пункте это лицо, правда не знает, что изъясняется не українською мовою, але то вже занадто - для нього це буде удар.
Остальные от лукавого.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Суб 15 січ, 2022 02:15, всього редагувалось 2 разів.
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 січ, 2022 00:31

Re: Політичні дискусії

Kudrjavuy написав:Пожалуй единственный пункт трезвый - отметил выделением.

Чего в нем трезвого? Это как раз самообман, и в принципе рашкованская политика, мол, изменить мнение о путе все равно не получится, но толкать протухший тезис про мышебратьев.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 15 січ, 2022 00:37

Faceless написав:
Kudrjavuy написав:Пожалуй единственный пункт трезвый - отметил выделением.

Чего в нем трезвого? Это как раз самообман, и в принципе рашкованская политика, мол, изменить мнение о путе все равно не получится, но толкать протухший тезис про мышебратьев.

Вы давно общались с "глубинкой РФ" -?
Вы имеете много родни, с которой тесно общаетесь имеете там?
Есть "вещи" - которые нельзя "трогать" кем бы ты не был.
Оттуда помогают... здесь - отсюда туда(выехали не от хорошей жизни, и уже 4е поколение)
Ни для кого не секрет, что уровень жизни наших там на порядок выше, чем здесь - но чувство Родины-Украины они ни когда не теряли.

При чём к происходящим событиям... - потерял там и брата, не смог даже быть на похоронах.
.....................................................................

В принципе лишнего нет, но пост лучше удалить...
Могу написать много, и острого - но это никому не интересно... вернее здесь не нужно. При чём, об уровне я молчу. Но вечно, такой бедлам, у нас(в Украине) не может продолжаться.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Суб 15 січ, 2022 01:36, всього редагувалось 3 разів.
Kudrjavuy

Профіль

#<1 ... 2829303132 ... 262>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор