Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Yourфак зара на дистанційні, як і цілий універ, причому на невизначений термін, тож там зара повний Голяк, а туристы на таку віддаль від Ринку не відходять.
Коротше, "переформатував" я свою мрію (трошки її змінив) Думаю, що таки десь вже через ~ 2 міс буду виставляти свого 27-метрового смарта на продаж/переуступку!
Успіх написав:Хоч і перед здачею - місяць попробую її продати!
Продавати пробуйте після заселення квартиранта, - як готовий бізнес...
Квартирант будет счастлив что его продают и потенциальные покупатели приходят в гости, глянуть на его личные вещи, белье в стиралке и продукты в холодильнике.
Доречі, я тут цю тему колись декілька разів піднімав! Що ця ніша забудовниками, майже, зовсім незаповнена!
От наприклад, збудував забудовник 2 будинки - то один би продавав з мінімальним/дешевим ремонтом(для невибагливих, або кому для здачі в оренду), а інший - без. Думаю, попит був би нормальний на квартири з ремонтом!
Успіх написав:От наприклад, збудував забудовник 2 будинки - то один би продавав з мінімальним/дешевим ремонтом(для невибагливих, або кому для здачі в оренду),
я сталкивался с таким вариантом. Даже если не обсуждать дизайн (дело вкуса) и адекватность цены, там проблема в массе непрактичных решений. Например, делают барную стойку на кухне смарта. Выглядит на первый взгляд неплохо, но в реальной жизни только мешает. И поменять нельзя, застройщик от типового проекта не отклоняется.
Успіх написав:Ну що ж - треба потренуватись вибирати "правильні" об'єкти комерції для здачі в оренду. Тож, панове - коментуйте, пишіть, вказуйте на помилки...
По першому об'єкту, місце ніби прохідне, але прохідне згрубша студіками Львівської політехніки які ходять там до гуртожитків, зразу поруч Близенько та дві аптеки. Парковки немає.