Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Что нынче с автопролонгацией в привате? Октрывал депозит - нигде про это ни слова. В свойствах уже открытого депозита - тоже нигде ни слова. Есть только ограниченый Період отримання (включно) - елси прозеваю то как раз и случится продление? или не случится?
Уже есть. Или я первый. На универсалке за кредитные средства кинули 5% за оплату в онлайне. Оставил жалобу в чате, оформили претензию. Позже перезвонили - признали, обещали доначислить в течение недели
Замовив гроші з "безподаткового" у зв'язку із закінченням цієї послуги, так вискочило повідомлення, що будьте готові надати підтверджуючі документи про кошти. Причому сума менше фонду і які ще кошти можуть бути на цій послузі. Чи це корезоїд перезбуджений загрозами, чи ще щось?
Ой+ написав:Замовив гроші з "безподаткового" у зв'язку із закінченням цієї послуги, так вискочило повідомлення, що будьте готові надати підтверджуючі документи про кошти. Причому сума менше фонду і які ще кошти можуть бути на цій послузі. Чи це корезоїд перезбуджений загрозами, чи ще щось?
ну если даже с безподатковим такие траблы (на него не попадет ни одна копеечка, если она не по зарплатному проекту этого банка, я пробовала в свое время регулярным платежом тянуть зарплату с другого банка - на безподатковый не взяли, там только заплата, которую "работодавець" выплачивал через приватбанк) , что тогда спросят о "принесенных с улицы коштах"?!
Ой+ написав:Замовив гроші з "безподаткового" у зв'язку із закінченням цієї послуги, так вискочило повідомлення, що будьте готові надати підтверджуючі документи про кошти. Причому сума менше фонду і які ще кошти можуть бути на цій послузі. Чи це корезоїд перезбуджений загрозами, чи ще щось?
А мне ничего не выскочило. "ожидайте подтверждения за день до..." (заказывал раньше). И всё. "За день до..." -- это сегодня. Рабочий день, как я понимаю, уже закончился. Посмотрим, что расскажут завтра.
И, кстати, в приват-24 не получается зайти. Сначала был "bad gateway", теперь просто зависло на "вход в п24".