Без самонавідної зброї нам буде дуже важко. Забагато напрямків ударів, не можливо все блокувати і часто немає чим знищити окупанта. А Донбас тримається, там техніки і війська вистачає.
до києва ще долетіти потрібно. і куди вони сідати збираються? в гостомелі ж наші артобстрілом полосу пошкодили. чи в борисполі сідати збираються чи відразу в жулянах, щоб далеко не йти? чи десант на парашутах скидати будуть? в темну пору доби це і так малореально, та ще погода не дуже , вітер.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Чет 24 лют, 2022 19:45, всього редагувалось 3 разів.
до києва ще долетіти потрібно. і куди вони сідати збираються? в гостомелі ж наші артобстрілом полосу пошкодили. чи в борисполі сідати збираються? чи десант на парашутах скидати будуть? в темну пору доби це нереально.
до києва ще долетіти потрібно. і куди вони сідати збираються? в гостомелі ж наші артобстрілом полосу пошкодили. чи в борисполі сідати збираються? чи десант на парашутах скидати будуть? в темну пору доби це нереально.
Десант, на парашутах
і на додачу, що, засоби ппо у нас уже зовсім відсутні? я розумію, що згідно свого плану вата намагалася подавити засоби ппо і аеродроми в першу чергу, але тим не менше.
wild.tomcat написав:і на додачу, що, засоби ппо у нас уже зовсім відсутні? я розумію, що згідно свого плану вата намагалася подавити засоби ппо і аеродроми в першу чергу, але тим не менше.
Для высадки воздушного десантка я так понимаю- должна снижаться транспортная авиация. Стингеры в помощь!
"При этом для нормальной эксплуатации комплекса достаточно одного человека. FIM-92B может производить обстрел летательных аппаратов, летящих на высоте от 180 до 3800 метров, зона поражения комплекса составляет до 4500 метров. " https://ru.wikipedia.org/wiki/FIM-92_St ... 0%B5%D0%B9.