Кто-то может подтвердить ? Батальйон это минимум 500 чел. Может их там 30 человек было. Как то не вериться.
Будем мониторить дальше инфо. Госпомель стратегический объект- для воздушного десанта пидо_раш_ки. Рядом с Киевом. Важно отбить его у окупантов, все это понимают. Слышал на пидо_рашских канал, что вроде 2 шт байрактара подбито. Ничего среди наших не слышал о таком
Дело в том, что российские бойцы не обстреляны. Поэтому при виде первых убитых и подбитых, сразу же накладывают в штаны и убегают обратно. Но сколько времени уходит на первый шок? Назад они могут вернуться уже более психологически стойкими с подкреплением... в любом случае я думаю, что Гитлер 21 века уже определен.
якщо так, то думаю, що якщо людина до цього не підготовлена, то за день-два-три таку психологічну травму приборкати неможливо. на це піде явно більше часу, тижні-місяці, і це якщо людина з цим справиться, що не кожен зможе. так шо якщо там насправді так і там багато зелених строковиків, то це нам на руку - якщо ми витримаємо ці перші дні-тиждень, там в орків можуть початися погані для них процеси. і вони це напевно розуміють і тому вони будуть всіма силами пришвидшувати процес.
Волонтери розшукували 120 фур для ЗСУ. За лічені години знайшлося втроє більше Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні Волонтери розшукували 120 фур для ЗСУ. За лічені години знайшлося втроє більше Замість потрібних 120 фур для потреб Збройних сил України, які сьогодні розшукували волонтери, аби перевозити допомогу з-за кордону, за 4 години знайшли понад 300.
Про це повідомляє заступниця голови правління у Центру Оборонних Стратегій Аліна Фролова, передає Цензор.НЕТ.
"Україна непереможна. За кілька годин більше 200 контактів і підозрюю 300-400 машин напоготові", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, волонтери розшукували великі вантажні машини, які б могли курсувати через кордон перевозити технічну допомогу від партнерів. Джерело: https://censor.net/ua/n3318894
Дело в том, что российские бойцы не обстреляны. Поэтому при виде первых убитых и подбитых, сразу же накладывают в штаны и убегают обратно. Но сколько времени уходит на первый шок? Назад они могут вернуться уже более психологически стойкими с подкреплением... в любом случае я думаю, что Гитлер 21 века уже определен.
Головне, що перший вал витримали, єдине що прикро, що таки дніпровсько-кримський канал не під контролем.
Далі країна перейде на воєнні рейки, а РФ вв"яжеться у виснажливу війну, яку вона не витримає в ізоляції, хіба Китай там буде підпихати в спину.