де Голль в «Мемуарах надежды» пишет: «18 июня 1940 года, отвечая на призыв своей родины, лишённый какой-либо другой помощи для спасения своей души и чести, де Голль, один, никому неизвестный, должен был взять на себя ответственность за Францию»
Отлично. Блиц-криг накрылся у Путлера, пытается маленькими отрядами по большинству областей пройтись для нагнетания паники (не в счет Харьков, Киев, Чернигов, Сумы, Херсон - там ад конечно)
Мабуть, так. На Одещинi вчора теж було бiля Вiлкуло пару-тройка вертушек з Придністров"я
Вивчи географію.... Від Тирасполя до Івано Франківська - 531 км... Ти багато знаєш вертольотів, які без дозаправки пролетять 1060 км...+ ще й повоюють? Мі8-600км Мі24 - 450 км Мі26 - 800 км... Тому тільки з цих цифр можна зробити висновок А козачок то - засланий....
В мене сестра (двоюрідна) в Тирасполі... Придністровці мовчать і не рипаються..там і військ то - щоб склади охороняти, і живуть виключно за рахунок транзиту з/через Україну або Молдавію.. То чи буде собака кусати руку з якої годується?
budivelnik написав:Вивчи географію.... Від Тирасполя до Івано Франківська - 531 км... Ти багато знаєш вертольотів, які без дозаправки пролетять 1060 км...+ ще й повоюють? Мі8-600км Мі24 - 450 км Мі26 - 800 км... Тому тільки з цих цифр можна зробити висновок А козачок то - засланий....
В мене сестра (двоюрідна) в Тирасполі... Придністровці мовчать і не рипаються..там і військ то - щоб склади охороняти, і живуть виключно за рахунок транзиту з/через Україну або Молдавію.. То чи буде собака кусати руку з якої годується?
ваши версии? откуда вертушки окупрантские. На карту посмотрите Украины. с Беларусии что ли, где еще дальше, чем от приднестровья?
Востаннє редагувалось GDV29 в П'ят 25 лют, 2022 20:56, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Вивчи географію.... Від Тирасполя до Івано Франківська - 531 км... Ти багато знаєш вертольотів, які без дозаправки пролетять 1060 км...+ ще й повоюють? Мі8-600км Мі24 - 450 км Мі26 - 800 км... Тому тільки з цих цифр можна зробити висновок А козачок то - засланий....