[quote="5405597:astі Я сьогодні був у воєнкоматі - то там по 30 можна купити Але треба мати з собою паспорт)) Тож - приїзджайте у найближчий воєнкомат!
якби це хоч якось призводило хоч до якихось протестних настроїв всередині раші. але буй там. ба більше, судячи по їх форумах і чатах, в масі своїй вони ще й вважають, що це хахли вінаватиє.
В привате курс 0,2 - 0,5. Обвалили почти в 2 раза. Было 0,36 до безглуздого самогубства.
Тут вчора побачив, що Київстар зробив таку фішку, що навіть, якщо 0 на рахунку - всеодно можна зателефонувати, принаймні на інші номери Київстару. Не знаю, як на інші номери?
Успіх написав:Тут вчора побачив, що Київстар зробив таку фішку, що навіть, якщо 0 на рахунку - всеодно можна зателефонувати, принаймні на інші номери Київстару. Не знаю, як на інші номери?
Хто знає, чи зараз можна і чи є комісія і яка, - переказати з картки Ідея банку на картку а-банки? Бо з а-банки, то наче всі перекази тепер без комісії! А в Ідеї як? Дякую. Хочу дружині перекинути
якби це хоч якось призводило хоч до якихось протестних настроїв всередині раші. але буй там. ба більше, судячи по їх форумах і чатах, в масі своїй вони ще й вважають, що це хахли вінаватиє.
В привате курс 0,2 - 0,5. Обвалили почти в 2 раза. Было 0,36 до безглуздого самогубства.
Успіх Якщо ви робите переказ зі сторонньої картки (у додатку АБАНК треба вводити не тільки номер, а і дату і CVV картки ІДЕЯ), то ІДЕЯ банк має прислати СМС чи повідомлення в додатку з кодом підтвердження і сумою. Якщо побачите що сума з комісією більша, то просто не вводите код підтвердження.
knoppixx написав:Вітаю шановне панство! Запоріжжя, Бабурка 27.00-36.00 Стометрівка анголенко 27.5-35.00 Де знайти адекватні курси? Потрібно на хліб сдати
dimazah30 написав:Успіх Якщо ви робите переказ зі сторонньої картки (у додатку АБАНК треба вводити не тільки номер, а і дату і CVV картки ІДЕЯ), то ІДЕЯ банк має прислати СМС чи повідомлення в додатку з кодом підтвердження і сумою. Якщо побачите що сума з комісією більша, то просто не вводите код підтвердження.
Дякую. Я думав для перевірки перекинути спочатку "пробних" 10грн