yanyura написав:вам стоит посмотреть гидрографическую карту, в частности Каркинитского залива http://akvatoria.org.ua/sites/default/f ... ov_sea.jpg и подумать, а смогут ли корабли подойти на прямой обстрел с моря?
1 Я не вмію читати гідрографічні карти 2 З того що я бачу, то до Скадовська корабель підійде 3А тепер візьміть лінієчку і поміряйте відстань до місця де ви пропонували зробити ешелоновану оборону... Якраз прямою наводкою.. + я не знаю відстані по яким може вдарити головний калібрмокшанських кораблів..але навіть 20 км - цього достатньо щоб каменя на камені не залишити з будь-яких укріплень.
ПС Крейсер Москва- осадка 8,4 м... Гармата 130 мм - 23 км дальність пострілу Ще питання будуть?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 лют, 2022 00:22, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:я здивований. що це німців так зрушило? бюргери заочкували?
напевно їм сьогодні повернули назад ті 5к касок, які вони вчора типу нам надали в поміч. правда, перед ще туди попередньо насрали. ну а шо ще з такою "допомогою" робити?
osafly написав:Отличные новости...Сегодня после того,как наша арта "одвухсотила" колону чеченов с их бригадным генералом Магомедом Тушаевым(убит) в районе Гостомеля,Кадыров резко перехотел идти воевать в Украину
Встречал инфу, что этот ролик смонтирован.Думаю, что кадыр был и останется врагом.
zega написав:не знаю. может кто подскажет куда перенаправить сообщение. Или перенаправьте сами. Єто из тематического всеукраинского чата в вайбере:
"Крайне важно для Черниговцев!!! Сейчас в Тупичев стоит несколько колонн вражеской техники возле спиртзавода, ждут заправки! К ним едет колонна бензовозов, эта колонна сейчас едет по Городне! Срочно сообщите об этом куда только можно, нужно не дать им дозаправиться, иначе попрут на Чернигов! - інформація від місцевих жителів (перевірена)!"
Резніков — жителям сіл: Особливе прохання для мешканців українських сіл і невеликих містечок, а також усіх, хто матиме відповідну нагоду. Якщо повз вас пройшла колона російської бронетехніки, за нею через деякий час бути йти колона з паливом. Затримайте або спаліть її. Російські танки просто зупиняться, наші війська їх захоплять і використають проти ворога.
По ідеї можна захопити місцевим хлопцям. Декілька тон соляри - квартира в Києві або круте авто. Я б точно захопив.
Еее... А як це? Тонна -- це хай 40,000₴
Тобто -- сенс захоплювати таки є. Але інколи ж простіше буде таки не ризикувати життям, а палити здалеку...
Так, для мене це теж СУПЕРсенсація. А як же торгівля з москвою, без якої вони нібито не могли взагалі існувати? І почуття провини перед російським народом (про український вони вважали недоречним згадувати)? І як надалі одержувати золоті парашути у газпромах?
Так, для мене це теж СУПЕРсенсація. А як же торгівля з москвою, без якої вони нібито не могли взагалі існувати? І почуття провини перед російським народом (про український вони вважали недоречним згадувати)? І як надалі одержувати золоті парашути у газпромах?
ще й про бабцю якось забули, якій внучка переказ не зможе послати. як вони взагалі збираються жити далі???
думаю дотисли - сша, британці, французи. та і зрозуміли напевно, що на загальному фоні якось поодиноко вони виглядали трохи обісраними.
budivelnik написав:1 Чомусь ЗСУ не викопав траншеї по всій довжині (адже ви це пропонуєте?) ..а контролює тільки великі міста і мости через ріки... 2 Чомусь тактика пропустити ударний кулак і спалити матеріально-технічну підтримку - діє по всій Україні... 3 Чомусь ударні кулаки проходять сотні кілометрів по країні...і кудись зникають... напевно дематеріалізуються на Марс... 4 Чомусь Україна має в десятки разів менше загиблих ніж росія...
1.Напевно прорахунок(недбале ставлення) влади. Хоч я не експерт. 2.А по-моєму просто чудова тактика. Знищувати ворога на марші це просто вершина воєнного мистецтва. 3.Чому зникають? Воюють. Думаю багато саботують. Наприклад є факти злиття бензину, щоб не йти в атаку. 4.Думаю втрати приховують. Це логічно в умовах війни.
Тут вже очевидний прорахунок ворога - йти маршем до "точки завдання", ігноруючи міста - явно убога "тактика". Напевно це тактика 2014 року. Ситуація інша, але путінські генерали це явно не врахували. Як мінімум бліцкриг зірваний. Думаю резерви у путіна є, але логічно що кращі війська кинуті в бій. Резерви ще менш мотивовані і реально можуть тікати з поля бою.
osafly написав:Отличные новости...Сегодня после того,как наша арта "одвухсотила" колону чеченов с их бригадным генералом Магомедом Тушаевым(убит) в районе Гостомеля,Кадыров резко перехотел идти воевать в Украину ...ХЛО-фюрер скоро останется совсем одын в бункере,где надеюсь удавится в бессильной злобе по тихому. Видео-показатель настроений в расеянской армии
загуглите полную версию видео оно есть на Ютубе там речь о другом, все правильно сделал, выполним любой его приказ, ну и ТД.