Успіх написав:А якщо серйозно, то ти мене питав, яку воєнну спеціальність дали - то мені ще вчора на воєнніку написали, що..... Коротше, вони напевно, цей форум читають і знали, що найкраще я вмію Є варіанти, Флай?))))
шо - запчастинами до велосипедів торгувати чи відосики на форум викладати? в арміїї є такі посади?
airmax78 написав:Рыба-Сом меня не далее как 23.02 вечером поучал и деконструировал.
Рыба-Сом удивлялся, как - после 2014 года и всего сопутствующего - Эйрмакс сначала запускал ракету с прицелом на Берлин/Париж, а потом внезапно прозрел и понял, что Пу, оказывается, свою политику проводит не для того, чтоб ВВП РФ и РЖНМ росли. Надеюсь, пояснил, дальнейшие дискуссии сейчас считаю неуместными.
До речі, а чи часто бувають новини про обстріли греблі над Києвом? Я один раз зустрічав. Писали, що наші збили ракету.
Але таки страшно за Київ. Читав книги Яна Валетова ("нічия земля"). Там Московія підірвала греблю (машина на мосту і щось знизу...) Хвиля, радіоактивний мул, і чомусь навіть греблі вниз по Дніпру не витримали...
Чи спускають воду? Або, хоча би, чи перестали "гідроакумулювати"? (заливати воду нагору вночі).
Бо Московія ж може знищити місто навіть і назло... А ще -- списати туди всіх своїх вбитих. Увесь цей напад -- він же ж тупо аби нагадити. У них же ж було все. Неміряні км². ВВП на особу -- втричі більше за наше. Що ще треба було?? От це не вкладається в голову. Якесь безглузде, ірраціональне, сюрреалістичне зло...
Ну от ДумайТЕ, які є спеціальності пов'язані трохи з тим, що я тут залипаю? Мені здається, що є тільки одна воєнна спеціальність, трохи пов'язана з цим
Ну не льотчик же)) і не танкіст))) Та легко вгадати
Ти інвалід/пенсіонер/псих - ні? То чого втікаєш? Вивези дружину під кордон, а сам повертайся боронити нашу спільну землю!
У него паспорт Израиля. Кто его будет задерживать?
Могут не выпустить, как моего знакомого ( недавно на польской границе) у которого 2 паспорта- украинский и израильский. Если он вьехал в Украину по украинскому "заграну", соответственно по нему и ОБЯЗАН выезжать. Наверное лучше в Израильское посольство обратиться с помощью об эвакуации. Может израильтяне предложат какой то вариант..