Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 171172173174175 ... 14810>
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:04

wild.tomcat написав:курт волкер про безпілотну зону
цікаво, це виключно приватна думка чи він виконує роль натякальшика кому треба від кого треба?

А мені от здається, що є дещо краще за ту "безпілотну зону".
Хоч петицію вже підписав...

Якби нам не пожаліли сучаснішу ППО (і багато-багато...) -- небо могло би стати нашим не лише над Україною, а й над прикордонням.
А далі -- найцікавіше -- сотня тисяч полонених займались би розчисткою завалів.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:11

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Разговаривал сейчас с Питером, поздравил хорошую знакомую с днём рождения.
Дочка(40+): "Если бы Вы знали, как нам хочется чтобы Путина уже убрали!"
(Не хочу сказать, что так думают все россияне. К сожалению.)

головне - "убрали", щоб це зробив хтось, поки вони будуть сидіти спокійно на дивані. і хто на її думку мав би це зробити? марсіани? американці? українці? чи може все ж вони в першу чергу?

Как раз эти не сидят. Выходили на митинги.
Ну и обратите внимание на то, что у меня в скобках.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:13

ЛАД написав:
  flyman написав:
  Олежан написав:парни, я в жесткой депрессии
это писец(

в мене 6й день, а ти тільки сьогодні

А вот это не надо.
"Будем жить!"

Тактична ініціатива і перевага поки що в РФ, і ще не видно признаків що видохлися, лізуть як саранча.
Зрозуміло, що вічно так тривати не буде, але поки що особливого оптимізму нема: південь України виявився не прикритий (там ЗС РФ туристами проїхалися аж до Каховки), Київ з півночі теж.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:15

ЛАД написав:Козак-характерник В Вашем анализе слишком большой упор на Донбасс.
Реально основные удары росс. армии совсем не там.

В мене немає наміру аналізувати події, а лише плани ворога, його тактику. А також проаналізувати бачення ворога на ті події, що відбулися.

Ще з цікавого. Як ворог бачить мету переговорів українців:

Заявления украинской стороны о готовности к переговорам были сделаны лишь с одной целью — выиграть время. Это та же уловка, которую использовали "террористы" :mrgreen: на Северном Кавказе: они во время боевых действий много раз предлагали переговоры, чтобы приостановить продвижение войск, выиграть время, перегруппироваться.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:19

Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:Козак-характерник В Вашем анализе слишком большой упор на Донбасс.
Реально основные удары росс. армии совсем не там.

В мене немає наміру аналізувати події, а лише плани ворога, його тактику. А також проаналізувати бачення ворога на ті події, що відбулися.

Ще з цікавого. Як ворог бачить мету переговорів українців:

Заявления украинской стороны о готовности к переговорам были сделаны лишь с одной целью — выиграть время. Это та же уловка, которую использовали "террористы" :mrgreen: на Северном Кавказе: они во время боевых действий много раз предлагали переговоры, чтобы приостановить продвижение войск, выиграть время, перегруппироваться.

Реальні переговори будуть, це коли сядуть за стіл, як мінімум представники Англії, США.
Поки що це взаємне висунення попередніх вимог, "маяки", на які далі можна орієнтуватися обом сторонам, хоча би щоб приблизно розуміти хто що хоче.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:20

ВАЖНО! (Романенко сообщает)
По имеющейся информации, российские оккупанты в ближайшее время готовятся реализовать масштабную ИПСО.
1. Сначала будут организованы перебои со связью.
2. Затем будет вброшена информация о том, что укранская власть якобы согласилась капитулировать
3. Одновременно будут актино распространяться фейковые "документы о капитуляции", якобы подписанные украинским военно-политическим руководством.
4. Одновременно будут запущены видеоролики с информацией о якобы "капитуляции".
Цель - демотивировать армию и народ, сломить сопротивление.
Всё это - враньё. Никаких капитуляций НЕ БУДЕТ.
Не ведитесь сами. Предупредите всех, кого сможете.
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:27

flyman написав:Тактична ініціатива і перевага поки що в РФ, і ще не видно признаків що видохлися, лізуть як саранча.
Зрозуміло, що вічно так тривати не буде, але поки що особливого оптимізму нема: південь України виявився не прикритий (там ЗС РФ туристами проїхалися аж до Каховки), Київ з півночі теж.

Повністю не згодний з таким аналізом. Ворог обісрався по повній. Це перемога. Ми вже перемогли. Перемогли як у військовому плані, так і духовно-моральному. Не говорячи вже про створення міжнародної коаліціі проти пуйла. Ворога іпашуть у всі щілини! :D Всі його тимчасові успіхи - лише тимчасові. Зараз головне - не впадати в ейфорію. У військовому плані - не допуситити так званих "котлів". Ресурс для супротиву в нас необмежений - допомога всього світу! Пуйло захотів воювати проти всього цивілізованого світу і буде замочений в сортирі бункера. :D
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Разговаривал сейчас с Питером, поздравил хорошую знакомую с днём рождения.
Дочка(40+): "Если бы Вы знали, как нам хочется чтобы Путина уже убрали!"
(Не хочу сказать, что так думают все россияне. К сожалению.)
Пітер - місто інтелегенції,тось вони і розуміють, що жо чого
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"
Отже, так чи інакше, для відновлення миру немає альтернативи усуненню путіна. На підвищення ймовірності сценарію «Бунт» впливає також низова соціальна активність в Росії (антивоєнні протести, відмови солдатів воювати, національні протести в «республіках» тощо): хоча вона через незначну чисельність та низький вплив сама не здатна щось змінити, але є важливим індикатором для «верхів».

Висновок: перемога для України виходить за рамки суто військової поразки РФ, а безумовно вимагає усунення путіна від влади.

https://site.ua/valerii.pekar/scenariyi ... 0_sMKcKva8
"
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 01 бер, 2022 22:46

За крок до перевороту думок!©

edvardd написав:Повний текст виступу Володимира Зеленського перед Європарламентом:

"Дуже дякую!
Шановні присутні, ви знаєте, я останні дні не знаю, як правильно всіх вітати. Тому що я не можу казати "Добрий ранок", чи "Доброго дня", чи "Добрий вечір". Не можу, і це абсолюта правда, тому що щоденно для когось цей день точно не добрий, щоденно для когось цей вечір – останній. Я говорю сьогодні і зараз про своїх громадян України, які захищають ціною свого життя наші стіни, свободу.
Я дуже радий, те що побачив тут – цей настрій, такий об'єднуючий. Я радий, що ми об'єднали сьогодні всіх вас – країн ЄС, але я не знав, що такою ціною. І це трагедія для мене, трагедія для кожного українця, трагедія для кожної держави.
Ви знаєте, я не говорю, не читаю папірці, тому що папірці в житті моєї держави закінчились. Все це реальне: і ці загиблі люди, все це справжнє життя. І ви знаєте, я вважаю, що ми віддаємо сьогодні за цінності, за права, за свободу, просто за бажання бути рідними, такими самими, як ви, як кожна людина, ми віддаємо наших найкращих людей: найміцніших, найсильніших, надзвичайних українців.
І ми дуже часто любимо говорити, що ми всі переможемо, і я дуже радий, що ви про це вже не тільки говорите, а й бачите. І ми точно всі переможемо, я впевнений у цьому. Є такий вираз: "Український вибір Європи". Те, чого ми прагнули, до чого йшли і йдем. І я дуже би хотів, щоби звучав у вас до нас "Вибір Європою вже України".
У мене є пару хвилин поспілкуватись з вами, тому що є невеликі обстріли та ракетні удари. Цей ранок був трагічним для всіх нас. Дві крилаті ракети – по Харкову. Місто, яке біля кордонів з РФ, там завжди було дуже багато росіян і завжди вони дружили, дуже теплі відносини були, там більше 20 "вузів", це був і є центр, де найбільша кількість університетів в нашій країні. Молодь – яскрава, розумна, яка завжди збирається і збиралась на всі свята на найбільшій площі в нашій державі. Площа Свободи. І це найбільша площа Європи. І це правда – площа Свободи. Уявіть собі – зранку, 2 крилі ракети у площу Свободи. Десятки жертв. Ось така ціна свободи.
Ми боремось просто за свою землю і свою свободу, і, повірте мені, незважаючи на те, що зараз заблоковані усі великі міста нашої держави, ніхто в нашу свободу і в державу не зайде. Повірте мені. Кожна площа сьогодення, як би вона не називалась, вона буде називатись площею Свободи. В кожному місті нашої держави. Ніхто не зламає нас, ми сильні, ми українці.
У нас є бажання, щоб наші діти жили. Мені здається, що це чесно. Вчора 16 дітей загинуло. і знов президент Путін скаже, що це якась операція, і ми б'ємо по військовій інфраструктурі. Де наші діти? На яких вони військових заводах вони працюють? На яких ракетах? Може вони в танках їздять? 16 дітей ти вбив!
У нас дуже вмотивований народ, дуже. ми боремось за наші права – свободу та життя. А зараз ми боремось за виживання. і це наша найголовніша мотивація, але ми боремося, щоб бути рівноправними членами європи. І я вважаю, що сьогодні ми всі показуємо, що ми такі є. З нами ЄС точно буде міцніший. Без вас україна буде самотньою. Ми довели свою силу, що ми, як мінімум, такі самі як ви. Доведіть, що ви разом з нами. Доведіть, що ви нас не відпускаєте, доведіть, що ви дійсно європейці, і тоді життя переможе смерть, а світ – темряву.
Слава Україні!"

За останні дні, коли йде війна - і ось ще після оцих☝️слів - кажуть, що навіть ярі порохоботи і то стали поважати ЗЕ-призидента!!!👍👍👍
Слава Україні!

п.с.
Виграєм війну - Зе залишаємо на другий термін!👍
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 171172173174175 ... 14810>