Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 207208209210211 ... 14727>
Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 18:38

Друзі,поки не намагайтеся залишити Ірпінь, Бучу - там навколо куча дрг по лісам ховаються. Наша тероборона полює зараз на них.
Не залишайте свої домівки . Бережить себе.
Все буде 🇺🇦
Щойно мої сусіди незважаючи на мої попередження виїхали с Ірпіня, двома машинами. По дорозі десь поблизу Горенки виповзли два закривавлених тіла та відкрили вогонь по ним. Встигли звалити . Одного частково переїхали .
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 18:54

lapay написав:Визріло в мене одне питання, яке торкається цієї війни, аж накіпіло.
Скільки в Києві виловили глибоких диверсантів, які сиділи тут по кілька місяців, в інших містах теж були. Зараз з'являються документи, що підготовка до вторгнення велась з літа.
Ну невже СБУ чи ГРУ не могла отримати інформацію, що готується реальний наступ? Якщо була, то чому замість гранатометів на прикордонні області, вирішили імпортувати смартафони? :evil:

Потому как патриотизм власти никак не коррелирует с ее профессионализмом. Зе безусловно профнепригоден, просто, сейчас не время в эту тему углубляться
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 18:57

juristkostya написав:
  lapay написав:Визріло в мене одне питання, яке торкається цієї війни, аж накіпіло.
Скільки в Києві виловили глибоких диверсантів, які сиділи тут по кілька місяців, в інших містах теж були. Зараз з'являються документи, що підготовка до вторгнення велась з літа.
Ну невже СБУ чи ГРУ не могла отримати інформацію, що готується реальний наступ? Якщо була, то чому замість гранатометів на прикордонні області, вирішили імпортувати смартафони? :evil:

Потому как патриотизм власти никак не коррелирует с ее профессионализмом. Зе безусловно профнепригоден, просто, сейчас не время в эту тему углубляться

Зараз він все робить правильно.

Питання в тому, що слід було розпочинати мобілізацію і військовий стан три тижня назад
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 18:59

Frant написав:
  juristkostya написав:

Питання в тому, що слід було розпочинати мобілізацію і військовий стан три тижня назад
правильное решение, принятое с опозданием, не является правильным(с)
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Frant написав:Зараз він все робить правильно

Згоден.
ЮристКостя, я давно не погоджувався з Будівельником, але в вашому спорі він в рази ближче до істини. Те, що пропонуєте ви, то радянська армія зразка літо 41-го. В прикордонних котлах залишилась би вся армія.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:08

Вполне допускаю.
Но глобально мы профукали минимум месяц на подготовку. Слушали про первое мая и шашлыки.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:10

juristkostya написав:Вполне допускаю.
Но глобально мы профукали минимум месяц на подготовку. Слушали про первое мая и шашлыки.

И про борьбу с целофановыми кулёчками.
zxzx777

Подякував: 49 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:11

Frant написав:
  juristkostya написав:

Сам Хуйло ще не був твердо впевнений що почне та коли.
Згадайте його постійні переноси.
Ну змобілізували, а орки не нападуть.
Куди потім цю всю ораву дівати.

Серйозний пройоп, це те що пустили біля Криму.
Там вузький перешийок. Ну можна було все замінувати, та повністю перекрити рух перед нападом.
Я думаю відносно цього випадку треба зробити серйозні висновки на майбутнє.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:18

Хомякоид написав:
  Frant написав:
  juristkostya написав:Потому как патриотизм власти никак не коррелирует с ее профессионализмом. Зе безусловно профнепригоден, просто, сейчас не время в эту тему углубляться

Сам Хуйло ще не був твердо впевнений що почне та коли.
Згадайте його постійні переноси.
Ну змобілізували, а орки не нападуть.
Куди потім цю всю ораву дівати.

Серйозний пройоп, це те що пустили біля Криму.
Там вузький перешийок. Ну можна було все замінувати, та повністю перекрити рух перед нападом.
Я думаю відносно цього випадку треба зробити серйозні висновки на майбутнє.

Як і не прикритий Київ з півночі, недавно КХ писав про укріпрайон ще часів ВВВ по річці Ірпінь.

Вікі пише
Перша лінія оборони проходила від Дніпра по річці Ірпінь до Білогородки і далі — через населені пункти Віту-Поштову, Лісники, Мриги і доходила лівим флангом до р. Дніпро, по древнім природним рубежам оборони Київщини, про що, зокрема, свідчать Ходосівське городище та Змієві вали. Тут проходив кордон між Московським царством і Річчю Посполитою, встановлений укладенням 26 квітня 1686 року «Вічного миру». Загальна протяжність між флангами, з півночі на південь — близько 85 км, глибина оборонної смуги від 1 до 6 км. На 5—10 км усередину від цієї лінії оборони було вирито близько 30 км протитанкових ровів, споруджено 750 дзотів, закладено близько 15 км мінних полів.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 03 бер, 2022 19:22, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 03 бер, 2022 19:19

Хомякоид написав:Серйозний пройоп, це те що пустили біля Криму.
Там вузький перешийок. Ну можна було все замінувати, та повністю перекрити рух перед нападом

Такі питання вирішуються висадкою десанту "за спину". Це не панацея. Просто ще більше сил було б оточено біля перешийка.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 207208209210211 ... 14727>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти