для того щоб заробити на валютно-обмінних операціях
Это как пример той %ерни кторую вы обычно гоните на форуме.
Для справки - люди спасали сбережения
Отже люди які зберігали свої заощадження з допомогою нерухомості - второсортні покидьки , а ті хто з допомогою покупки валюти - герої і патріоти
а їх ціна вбудь якому разі все одно вернеться до ринкового рівня .....
Точно по - Фрейду, "budivelnik" подсознательно написал правду
При чому тут Фрейд

Прочитайте мій підпис

Просто в мене з Вами різні абсолютні цифри ринкових цін . Наприклад я вважаю нормальними слідуючі діапазони :
Київ - _________7 000 - 20 000 грн
Топ-5 - ________6 000 - 18 000
Обласні центри 5 000 - 15 000
Районні центри 4 000 - 12 000
Села_________3 000 - 10 000
На мій погляд в цих діапазонах буде проходити 95 % всіх угод купівлі-продажу
Вказую на неточність: 100 млрд. грн.....
Я на відміну від Вас навчився відсікати будь які проміжні результати . щоб не запутатись в трьох соснах.
1 Яка мені різниця якими сумами , в яких періодах і на які обєми купленного житла люди оперували всередині цих періодів , якщо в мене є всього три на 100 % достовірних цифри
Перша - на 2003 рік практично не було видано кредитів в розмірах які могли вплинути на сьогоднішню суму в 100 млрд грн більше ніж на 5-10 %
Друга - за період з 2003 по 2009 було побудовано приблизно 60 млн кв м
Третя - На сьогодні люди винні за купівлю- ремонт житла - 12,5 млрд доларів
Не 200, а 350 дол., і ви берете лише населення, а скільки було залучено кредитів безпосередньо самими будівельними компаніями у банків і безпосередньо на зовнішніх ринках.
1 Яка різниця скільки 200 чи 350 на квадрат , якщо загальна сума боргу однакова
Для мене все одно 12,5 млрд / 200 = 60 млн кв м
Чи 12,5 млрд / 350 = 36 млн кв м
2 Вам яка різниця позичаю я гроші для створення продукту який Вам продаю , чи використовую свої

І в першому і в другому випадку ціна кінцева для Вас все одно не зміниться, тому якщо я створив продукт і Ви в мене його купили , мені все одно заплатили Ви своїми грошима , чи позиченними , я все одно спочатку погашу з виручених сум свої борги і тільки потім буду рахувати величину прибутку . Я веду до того що якщо населення для покупки продукту позичило 12,5 млр доларів , то я ці гроші отримав і віддав продукт , а якщо продукт створений і переданий власнику , то автоматично я також провів всі розрахунки за це житло з всіма кредиторами і постачальниками.
устраивает: 20% после выборов, еще 10-15% через полгодика.
глядишь и выйдем на реальную цену
Вже добре , рік тому розглядалось тільки два рівні опору 350 за квадрат і 150 за квадрат в Києві .
Пройшов рік і вже влаштовує -35 % , тобто 1700-35 % = 1105
Якщо події 2010 позволять ще в 1105 / 350 = 3,15 раза підняти рівень до 1105 х 3,15 = 3400

[/quote]