Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 96669667966896699670 ... 12356>
Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2022 18:19

Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Ніт. Не може влаштуватись. Мови не знає. Мати знає мову, але не може доньку навчити. Замкнене коло якесь. Будуть подаватись на допомогу держави, або їхати далі.

Казав мови треба вчити.
Макс пробуйте Польщу якщо не маєте знань іноземних мов.
Німецька важка мова, якщо не знаєте це десь рік+ якщо не працювати і тільки мову вчити, якщо працювати то роки три.
Польща розвивається швидко і українці інтегруються без проблем.

Чабанчики вже грошей не приносять. Буду забивати вікна дошками :D
Нарешті все як я писав.

Дружина німецькою розмовляє без акценту. Але у доньки немає хисту до мов, нажаль. Якось влаштуються. Я їм сказав так: старе життя у минулому. Зараз нове починається - виживайте як можете. Поки що мені не дуже подобається як вони виживають. Кавалірку могли б і подешевше знайти.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2022 18:54

airmax78 написав:
  Олежан написав:доречі, Макс, за скільки зняли жило у Відні?

2900 баксів на місяць. Говорять що умови так собі. І це шалений оверпрайс. Якщо залишаться у Відні - наступного місяця з'їдуть у набагато дешевше житло. Можливо цоколь.

набагато дешевше може бути якщо орендувати від 1р+
якщо на короткий строк, то це буде сарай
прайс ок
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2022 18:59

airmax78 написав:
  Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Ніт. Не може влаштуватись. Мови не знає. Мати знає мову, але не може доньку навчити. Замкнене коло якесь. Будуть подаватись на допомогу держави, або їхати далі.

Казав мови треба вчити.
Макс пробуйте Польщу якщо не маєте знань іноземних мов.
Німецька важка мова, якщо не знаєте це десь рік+ якщо не працювати і тільки мову вчити, якщо працювати то роки три.
Польща розвивається швидко і українці інтегруються без проблем.

Чабанчики вже грошей не приносять. Буду забивати вікна дошками :D
Нарешті все як я писав.

Дружина німецькою розмовляє без акценту. Але у доньки немає хисту до мов, нажаль. Якось влаштуються. Я їм сказав так: старе життя у минулому. Зараз нове починається - виживайте як можете. Поки що мені не дуже подобається як вони виживають. Кавалірку могли б і подешевше знайти.

Для оплати кавалірки в Відні можу "подхватить упавшее знамя" (викупити квартиру в Львівській Брамі з незакінченим ремонтом)
Забю дошками квартиру в центрі. На цьому вже нарешті заспокоюсь.

П.С. якщо дійсно жінка говорить німецькою, хай їде в Швейцарію, там також можна оформити біженство. Для дитини оформити суперінтенсив по мовам, за місяць буде говорити.
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2022 19:09

Хомякоид написав:
Для оплати кавалірки в Відні можу "подхватить упавшее знамя" (викупити квартиру в Львівській Брамі з незакінченим ремонтом)
Забю дошками квартиру в центрі. На цьому вже нарешті заспокоюсь.

П.С. якщо дійсно жінка говорить німецькою, хай їде в Швейцарію, там також можна оформити біженство. Для дитини оформити суперінтенсив по мовам, за місяць буде говорити.

Ремонт завершений. Тільки штор нема. Вони зараз розглядають варіант із Швейцарією. Там прибиральницям набагато краще платять.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 14 бер, 2022 23:54

roberto dark написав:
  Negotive написав:
  Hotab написав:Вчера букинг во Львове показал только 3 варианта, от 2650 до 3500 грн за сутки. Это не лакшери, просто 2 спальни, 3 кровати.
И это все!!

Помню с Донбасса после 2014 года, те кто с деньгами - массово переезжали в Киев. Теперь массово переезжают в Львов. Только Львов это совсем не Киев и Харьков, многие кто приехал во Львов это скоро поймут. И сбережения, соответственно возможность платить по 1000-500 долл в месяц за аренду, - быстро уходят, если нет соответственной "подпитки". Воспринимаю Львов сейчас - как перевалочную базу на пути к Европе.

А эти киевские "мажоры", которые сейчас платят по 1000-1500$ в мес за аренду во Львове, поедут в ближайшем будущем в Европу МЫТЬ УНИТАЗЫ, НА СТРОЙКУ ИЛИ РАБОЧИМИ НА ФАБРИКАХ? Ну..Ну..Скорее вернутся обратно в Киев, или будут обосновываться на Западной Украине, если война не растянется на долгое время конечно.

Моя сім'я (жінка та неповнолітня дитина) останніми днями, незважаючи на труднощі, переїхала до Європи. Я вважаю, що їм там дешевше жити та платити оренду, ніж у Львові, де ціну загнали до гори чоловіки, яки відправили жінок, а сами лишилися жити поблизу західного кордону.
Востаннє редагувалось Vlad442 в Вів 15 бер, 2022 00:15, всього редагувалось 1 раз.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 бер, 2022 00:03

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Альтернативщик написав:Отдельно заметил по школе(куда ходит мой ребенок), в класс добавили несколько детей со Львова и просят нести им новую одежду обувь, ведь у них нет ничего(інфо от директора школы)

Це дуже прикро, і моя жінка буда дуже здивована, що більшість "біженців" їдуть з безпечних міст подорожувати Європою та отримати халяву. З валізами та манікюрами, на відміну від справжніх біженців, таких як вона, яких зразу видно. Через них відбувається надмірне навантаження інфраструктури - переходів, транспорту, житла. Що таке трапляється у Львові, наприклад, що треба бігти?
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 бер, 2022 00:12

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Дружина німецькою розмовляє без акценту. Але у доньки немає хисту до мов, нажаль. Якось влаштуються. Я їм сказав так: старе життя у минулому. Зараз нове починається - виживайте як можете. Поки що мені не дуже подобається як вони виживають. Кавалірку могли б і подешевше знайти.

Коли тут шуткували про індикатор Аірмаксу щодо цін на житло, ніхто не міг передбачити таке. Я не дуже слідкував за темою. Коли ви заселились та перевезли всі речі? 23.02?
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 бер, 2022 00:17

Vlad442 написав:
  airmax78 написав:Дружина німецькою розмовляє без акценту. Але у доньки немає хисту до мов, нажаль. Якось влаштуються. Я їм сказав так: старе життя у минулому. Зараз нове починається - виживайте як можете. Поки що мені не дуже подобається як вони виживають. Кавалірку могли б і подешевше знайти.

Коли тут шуткували про індикатор Аірмаксу щодо цін на житло ніхто не міг передбачити таке. Я не дуже слідкував за темою. Коли ви заселились та перевезли всі речі? 23.02?

Ніт. Не треба підгоняти під відповідь.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 бер, 2022 01:16

Vlad442 написав:Це дуже прикро, і моя жінка буда дуже здивована, що більшість "біженців" їдуть з безпечних міст подорожувати Європою та отримати халяву. З валізами та манікюрами, на відміну від справжніх біженців, таких як вона, яких зразу видно. Через них відбувається надмірне навантаження інфраструктури - переходів, транспорту, житла. Що таке трапляється у Львові, наприклад, що треба бігти?

Начитан про такое явление, но сомневаюсь про "большинство". И еще непонятен механизм "халявы". Насколько я понимаю перемещение на транспорте бесплатное, но жить и питаться придется там где дадут, а не там где хочется, а это не на каждом углу.
Размер пособия невелик.
Такая себе условная халява и без собственных вложений думаю не обойтись. Ну и не факт, что немного позже власти ЕС не обратят внимание на активно перемещающихся псевдобеженцев.
vladimir07

Подякував: 60 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 бер, 2022 07:50

Если такой звиздец продолжится то цены однозначно вверх ((

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль