Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 474475476477478 ... 14797>
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 01:50

flyman написав:В Конституції написано, що Президент веде міжнародні переговори, а не його консультант.

Наивно было бы рассчитывать изучить конституционное право за 20 минут....
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 01:57

flyman написав:В Конституції написано, що Президент "веде переговори та укладає міжнародні договори України", але ніяк не його консультант.
Відповідає за зовнішню полтику. А на переговори можуть іздити ті кого він призначив. Нащо Ви спорите в чому не розбіраєтесь?
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 02:18

otg написав:
  ЛАД написав:Мне, кстати, нравится пропаганда "Азова". В Мариуполе сражаются несколько частей, но почему-то говорят всё время только об "Азове". Кроме того, откуда-то "Азов" в Харькове, потом слышу где-то ещё (не помню, где). Может сложиться впечатление, что воюет один "Азов". :)
Ну им же надо чем то оправдывать вторжение. Кстати посмотрите их ТВ. Они оказывается воюют не против ВСУ, а протв нацыков с Азова и Айдара. :)

Их - понятно.
Но я говорю о наших СМИ.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 02:26

flyman написав:
  otg написав:
  flyman написав:В Конституції написано, що Президент "веде переговори та укладає міжнародні договори України", але ніяк не його консультант.
Відповідає за зовнішню полтику. А на переговори можуть іздити ті кого він призначив. Нащо Ви спорите в чому не розбіраєтесь?

Ще один знаток.
Проводити консультації, узгоджувати позиції можуть консультанти, секретарша, клерк ОП, чи будь-хто кого він уповноважить, але не "вести переговори". Ми ж тут про точність юридичних формулювань, а не на хлопський розум і/або "па панятіям".
Але нащо їздити, коли є скайп/зум/е-мейл/факс/диппочта.
Якщо не знаєте як підготовлюються та укладаються угоди на міждержавному рівні, то краще мовчіть.
Їздити із непогодженим текстом, а смисл? Це ж не аудитори аудит проводити.

Так сейчас и не ездят, а пользуются "скайп/зум/е-мейл/", факс уже позавчерашний день, вряд ли используют.
А насёт "вести переговоры" Вы цепляетесь к мелочам и терминам. Но Вы же не юрист, не занимайтесь крючкотворством.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 02:50

ЛАД написав:В связи с этим интересно:
самолёты - 95/330,
вертолёты - 115/240,
танки - 466/1200 и т.д.

Похоже считали в целом, даже потери с фото подтверждениями у них больше 90% -
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a ... t.html?m=1
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 02:59

flyman написав:
  ЛАД написав:Так сейчас и не ездят, а пользуются "скайп/зум/е-мейл/", факс уже позавчерашний день, вряд ли используют.
А насёт "вести переговоры" Вы цепляетесь к мелочам и терминам. Но Вы же не юрист, не занимайтесь крючкотворством.

Якщо США визначило Путіна військовим злочинцем, чи може ОП вести з ним які перемовини і на яких підставах, тут мені так і не відповіли. При тому, що умови капітуляції на 95% залишилися як були.
Тому мені цікаво, чим і на якій підставі ОП гарантує що договір, який вимагає зміни Конституції, пройде через ВРУ і матиме силу.

Вопросов много. И вопросы очень сложные. Изменение Конституции и прохождение через ВР, по-моему, самые простые.
Сегодня, считаю, обсуждать нечего - абсолютно никакой информации.
Надо подождать.
Уже писал - в заключение какого-нибыдь договора практически не верю, шансы, на мой взгляд, очень низкие. Но вести переговоры надо - а вдруг удастся. Не хотелось бы разрушения Украины хотя бы на уровне сегодняшнего Харькова.
И не надо заниматься шапкозакидательством. До победы ещё очень далеко. Разговоры, что у России "заканчиваются силы" хороши, но сомневаюсь в их оправданности.
"Осталось неделя, ну две" это вряд ли. Если не удастся договориться, то это может затянуться надолго.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 03:07

ЛАД написав:
  flyman написав:
  ЛАД написав:Так сейчас и не ездят, а пользуются "скайп/зум/е-мейл/", факс уже позавчерашний день, вряд ли используют.

Якщо США визначило Путіна військовим злочинцем, чи може ОП вести з ним які перемовини і на яких підставах, тут мені так і не відповіли. При тому, що умови капітуляції на 95% залишилися як були.
Тому мені цікаво, чим і на якій підставі ОП гарантує що договір, який вимагає зміни Конституції, пройде через ВРУ і матиме силу.

Вопросов много. И вопросы очень сложные. Изменение Конституции и прохождение через ВР, по-моему, самые простые.
Сегодня, считаю, обсуждать нечего - абсолютно никакой информации.
Надо подождать.
Уже писал - в заключение какого-нибыдь договора практически не верю, шансы, на мой взгляд, очень низкие. Но вести переговоры надо - а вдруг удастся. Не хотелось бы разрушения Украины хотя бы на уровне сегодняшнего Харькова.
И не надо заниматься шапкозакидательством. До победы ещё очень далеко. Разговоры, что у России "заканчиваются силы" хороши, но сомневаюсь в их оправданности.
"Осталось неделя, ну две" это вряд ли. Если не удастся договориться, то это может затянуться надолго.

З РБ через свійжий понтон вже переправили техніку, і пишуть, що вона рухається до кордону з Україною. Так що є високі ризики відкриття ще одної ділянки фронту і посилення тиску ЗС РФ. Думаю, ще кульмінація не досягнута. Як досягнуть, тоді будуть дожимати на перемовинах. Ключова віха - взяття Маріуполя. Без цього, думаю в РФ перемога буде не така переможна. Моя думка, що зараз там вирішується доля війни (як колись під Царицином).
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 03:08

ЛАД написав:
  flyman написав:.......
Долярчик законопослушний громадянин, що сказала влада, те і зробив.
Добробатом він не був. Добровільно у лави ЗСУ не записувався.
Патріотами, думаю тут на форумі є всі, а от як поміряти, хто більше, хто менше, хз.

Добробатов сейчас нет. Или Вы имеете ввиду тероборону?
Добровольцем он не является, но и прятаться не стал, хотя, думаю, легко мог бы.
Тоже думаю, что патриоты здесь все, но некоторые почему-то считают возможным обвинять других в отсутствии патриотизма.

Я про 2014 рік. Тоді ж не пішов.
А так, законопослушний громадянин.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 03:11

vitaliian
Вы, конечно, можете отправить меня в ЧС, но всё же было бы интересно услышать, как Вы представляете себе конец войны.
Обещаю, я даже не буду критиковать или обвинять Вас в наивности.
Просто очень интересно, чем в Вашем представлении может закончиться война при Вашем абсолютном недоверии к договору с РФ.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 бер, 2022 03:16

flyman написав:
  ЛАД написав:
  flyman написав:.......
Долярчик законопослушний громадянин, що сказала влада, те і зробив.
Добробатом він не був. Добровільно у лави ЗСУ не записувався.
Патріотами, думаю тут на форумі є всі, а от як поміряти, хто більше, хто менше, хз.

Добробатов сейчас нет. Или Вы имеете ввиду тероборону?
Добровольцем он не является, но и прятаться не стал, хотя, думаю, легко мог бы.
Тоже думаю, что патриоты здесь все, но некоторые почему-то считают возможным обвинять других в отсутствии патриотизма.

Я про 2014 рік. Тоді ж не пішов.
А так, законопослушний громадянин.

Так, по-моему, в 14-м никто (или почти никто) из присутствующих в добробатах не был.
У меня, честно, мысль была, но Азов не устраивал, ПС тоже. Пошёл бы просто в армию, но меня бы туда не взяли (по возрасту). Но возможно, и хорошо.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 474475476477478 ... 14797>
Форум:
+ Додати
    тему