fler написав:Українські захисники за 26 днів повномасштабної війни знищили три російських ударних армій та одну повітряну армію. Загалом 4 армії з 10, які є у Російській Федерації. https://tsn.ua/ato/v-ukrayini-znischili ... 15431.html
Напевно, слід уточнити, що з 10, які рф задіяла увійні з Україною А скільки ще не задіяних?
Очевидно що задіяні самі кращі. Напевно в незадіяних повний жах. Я думаю за 26 дні можна привезти в Україну ще армій, якщо вони боєздатні. Я не чув що підвозились значні сили. Напевно немає що задіювати, якщо почались розмови про сірійців і інших.
andrijk777 написав:Очевидно що задіяні самі кращі. Напевно в незадіяних повний жах. Я думаю за 26 дні можна привезти в Україну ще армій, якщо вони боєздатні. Я не чув що підвозились значні сили. Напевно немає що задіювати, якщо почались розмови про сірійців і інших.
Підвозять. В Гомель йде техніка та підрозділи з всього оркістана. Але на скільки вони боєздатні, питання. Сирійські найомники не тому що в них не хватає військ. Це як би протипоставили тім хто приїхав воювати за Україну. Як що хочете, найдете це відео в інеті, де Путін Говорить з Шойгу на цю тему.
otg написав:1.Не зрозумів хто такі "контора" -ФСБ. Ви мабуть достатньо молодий, тому не знаєте. 2.Що значить "перестарались товарищи нарисовав более 80%"? -Вибори фальсифікують не так примітивно як Вам здається. Я розписав що це за товариши -місцева влада. 3.Хто "Они прекрасно справились с задачей"? Хто Они? -ФСБ, та інші структури які були задіяні в операції 4. Ні якої конспірології. Просто в житті не так все просто як Вам здається.
1. А, ФСБ. Ой як страшшшно. ФСБ. А що конкретно зробило ФСБ? Їх кандидат успішно сидить в тюрмі і не рипається. Що конкретно вони зробили/організували? Тільки будь ласка без фантазій. Я прекрасно знаю як ФСБ травило Навального і їх рівень. 2. Мені нічого не здається. Я уважно за ними(виборами) слідкував і за Білоруссю загалом. Вибори там фальсифікувати не просто, а ЕЛЕМЕНТАРНО. Тупо малюєш в протоколі потрібну цифру і все. 4. А грім це просто? Колись люди не могли пояснити грім і придумали Бога. Релігія відігравала ключову роль в житті людей. Але з часом з'явились розумні люди(дуже розумні) і поясни чому гримить грім і значення релігії стало на сьогодні мізерне. Але політичних подій дуже багато і не вистачає розумних людей для їх пояснення. А "пояснювальників" стало багато, тому що на цьому вже роблять гроші. Ось і з'являється конспірологія. Нікому не цікаво коли подія пояснена просто, набагато цікавіше якщо там гострий сюжет і купа нюансів.
otg написав:Сирійські найомники не тому що в них не хватає військ. Це як би протипоставили тім хто приїхав воювати за Україну. Як що хочете, найдете це відео в інеті, де Путін Говорить з Шойгу на цю тему.
Вірити тому що Путін чи Шойгу говорять публічно??? Ну ні. Я не настільки наївний.
Пентагон: Россия пока не пыталась мешать поставкам оружия
В Пентагоне состоялся очередной анонимный брифинг о ходе войны в Украине. Вот наиболее заметные тезисы:
▪За неделю российские войска сколько-нибудь заметно не продвинулись ни в одном из направлений. В частности под Киевом они остаются в 15 км к северо-западу и в 30 км к востоку. ▪Неспособность военных продвинуться вперед лишает Россию потенциального рычага давления на переговорах ▪Никаких попыток атаковать поставки вооружений через западную границу Россия пока не предпринимала ▪Американские дроны-камикадзе Switchblade, обещанные Украине на прошлой неделе, пока не доставлены ▪В Пентагоне видят небольшое изменение обстановки на морском направлении - около 12 кораблей разных размеров находятся у берегов Украины и, возможно, принимали участие в обстрелах вокруг Одессы ▪По поводу утверждений России о том, что она применила гиперзвуковые ракеты, в Пентагоне недоумевают. Там говорят, что это в принципе возможно, но практический смысл этого неясен - допускают, что это делается либо для демонстрации своих возможностей Западу, либо потому, что запасы обычных высокоточных ракет (крылатых) постепенно иссякают. ▪По подсчетам Пентагона, с начала войны Россия выпустила по Украине более 1100 ракет. ▪США известно о том, что российские военные обсуждают возможность переброски дополнительных батальонных тактических групп на украинский театр боевых действий, но конкретных шагов в этом направлении пока не наблюдают.