Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 495496497498499 ... 14837>
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 18:27

fler написав:Українські захисники за 26 днів повномасштабної війни знищили три російських ударних армій та одну повітряну армію. Загалом 4 армії з 10, які є у Російській Федерації. :shock:
https://tsn.ua/ato/v-ukrayini-znischili ... 15431.html

Напевно, слід уточнити, що з 10, які рф задіяла увійні з Україною :roll:
А скільки ще не задіяних?

Очевидно що задіяні самі кращі. Напевно в незадіяних повний жах.
Я думаю за 26 дні можна привезти в Україну ще армій, якщо вони боєздатні. Я не чув що підвозились значні сили. Напевно немає що задіювати, якщо почались розмови про сірійців і інших.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 18:34

andrijk777 написав:Очевидно що задіяні самі кращі. Напевно в незадіяних повний жах.
Я думаю за 26 дні можна привезти в Україну ще армій, якщо вони боєздатні. Я не чув що підвозились значні сили. Напевно немає що задіювати, якщо почались розмови про сірійців і інших.
Підвозять. В Гомель йде техніка та підрозділи з всього оркістана. Але на скільки вони боєздатні, питання. Сирійські найомники не тому що в них не хватає військ. Це як би протипоставили тім хто приїхав воювати за Україну. Як що хочете, найдете це відео в інеті, де Путін Говорить з Шойгу на цю тему.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 18:46

vitaliian написав:
  Goodman написав:
  wadimk написав:Пил кофе и пытался понять, куда они целились?!

Есть видео, цепануло ПВО.
Целились за предели Киева, возьми две воронки за вчера и ранее в Подольском р-не и сопоставь "линию прицеливания"

Вот это видео?

Наверное специально дроны врага висели там где работают наши ПВО.

Целились именно в ТРЦ, не надоело корчить из себя эксперда?

Вот, что всплыло...
https://www.44.ua/news/3354984/u-socmer ... rc-v-kievi
wadimk

Подякував: 22 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:01

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 21 бер, 2022 19:46, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:02

Алексей Арестович
4 мин. ·
- Соберитесь.
Сейчас от вас понадобиться все ваше мужество.
Чернобаевка.
Седьмой раз. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:29

otg написав:1.Не зрозумів хто такі "контора" -ФСБ. Ви мабуть достатньо молодий, тому не знаєте.
2.Що значить "перестарались товарищи нарисовав более 80%"? -Вибори фальсифікують не так примітивно як Вам здається. Я розписав що це за товариши -місцева влада.
3.Хто "Они прекрасно справились с задачей"? Хто Они? -ФСБ, та інші структури які були задіяні в операції
4. Ні якої конспірології. Просто в житті не так все просто як Вам здається.

1. А, ФСБ. Ой як страшшшно. ФСБ. А що конкретно зробило ФСБ? Їх кандидат успішно сидить в тюрмі і не рипається. Що конкретно вони зробили/організували? Тільки будь ласка без фантазій.
Я прекрасно знаю як ФСБ травило Навального і їх рівень.
2. Мені нічого не здається. Я уважно за ними(виборами) слідкував і за Білоруссю загалом. Вибори там фальсифікувати не просто, а ЕЛЕМЕНТАРНО. Тупо малюєш в протоколі потрібну цифру і все.
4. А грім це просто? Колись люди не могли пояснити грім і придумали Бога. Релігія відігравала ключову роль в житті людей. Але з часом з'явились розумні люди(дуже розумні) і поясни чому гримить грім і значення релігії стало на сьогодні мізерне.
Але політичних подій дуже багато і не вистачає розумних людей для їх пояснення. А "пояснювальників" стало багато, тому що на цьому вже роблять гроші. Ось і з'являється конспірологія. Нікому не цікаво коли подія пояснена просто, набагато цікавіше якщо там гострий сюжет і купа нюансів.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:45

Подтвердилась ТиК ток версия с ТРЦ, тиктокера поймали, даёт показания, в сети есть видео, выкладывать эту мерзость не буду.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:54

otg написав:Сирійські найомники не тому що в них не хватає військ. Це як би протипоставили тім хто приїхав воювати за Україну. Як що хочете, найдете це відео в інеті, де Путін Говорить з Шойгу на цю тему.

Вірити тому що Путін чи Шойгу говорять публічно??? :D :D :D Ну ні. Я не настільки наївний.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 20:09

Bbc пишет

Пентагон: Россия пока не пыталась мешать поставкам оружия

В Пентагоне состоялся очередной анонимный брифинг о ходе войны в Украине. Вот наиболее заметные тезисы:

▪За неделю российские войска сколько-нибудь заметно не продвинулись ни в одном из направлений. В частности под Киевом они остаются в 15 км к северо-западу и в 30 км к востоку.
▪Неспособность военных продвинуться вперед лишает Россию потенциального рычага давления на переговорах
▪Никаких попыток атаковать поставки вооружений через западную границу Россия пока не предпринимала
▪Американские дроны-камикадзе Switchblade, обещанные Украине на прошлой неделе, пока не доставлены
▪В Пентагоне видят небольшое изменение обстановки на морском направлении - около 12 кораблей разных размеров находятся у берегов Украины и, возможно, принимали участие в обстрелах вокруг Одессы
▪По поводу утверждений России о том, что она применила гиперзвуковые ракеты, в Пентагоне недоумевают. Там говорят, что это в принципе возможно, но практический смысл этого неясен - допускают, что это делается либо для демонстрации своих возможностей Западу, либо потому, что запасы обычных высокоточных ракет (крылатых) постепенно иссякают.
▪По подсчетам Пентагона, с начала войны Россия выпустила по Украине более 1100 ракет.
▪США известно о том, что российские военные обсуждают возможность переброски дополнительных батальонных тактических групп на украинский театр боевых действий, но конкретных шагов в этом направлении пока не наблюдают.

@bbcrussian
https://t.me/bbcrussian/25287
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 20:15

edvardd написав:Алексей Арестович
4 мин. ·
- Соберитесь.
Сейчас от вас понадобиться все ваше мужество.
Чернобаевка.
Седьмой раз. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Жесть.:) Кто то объяснит????????
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 495496497498499 ... 14837>
Форум:
+ Додати
    тему