Зара пасмурно,тижні дощить Сідней,замість голубів миру перекур разом з

|
|
![]()
флай на іншій гілці написав - знав би прикуп... так, якщо у людини були гроші, гріх було не взяти 1+1 на всяк випадок... я шкодую, що я не взяв дві чи трі ))) шкода, що ще грощі, на які я розраховув, як повернення від інвестіций в 2022 ще не зайшли (війна одна з причин затримки ((( ), і варіант дві чи три спричинив би проблеми з ліквідністю ))) ![]() до речі... некст крайзіс - це світовий голод, якщо хтось ще не в курсе...
так ось ціна на деякі добрива улетіла з 200 баксів до 1600 баксів за тону (((( питань декілька: - риторичне - яка частина фермерів по світу заб"є на добрива і отримає на ??% менше врожаю? яка буде ціна того врожаю? - якщо в Турції не буле улет цін на "жрачку" в порівнянні з іншими, то яка буде ціна на нерухомість? ![]() Ну то так здається... Частина ділянок є приватною власністю і вперто не продають. Наприклад, дідусь та бабуся мають "садок вишневий коло хати" - у турецькому виконанні "садок помаранчів, з яких ми живемо". Рік тому навіть було оголошення типу "оплатимо послуги того, хто дасть наводку на ділянку, яка реально продається під забудову". Ще є ділянки, але ними розпоряджається виключно мерія району - тобто то власність громади - а тут не так як в Україні - громадське то є саме громадське. І - крім того - періодично йдуть вибори і якщо раптом якась з партій дізналася б, що мер чи не мер пролобіював продаж ГРОМАДСЬКОГО - то все, хана тому меру. Без жартів. ![]() Цей чинник про харчі вірний - але як на мене, то Туреччина найбільше захищена від негараздів. По-перше, в Туреччину (ще в Єгипет, Ізраїль та в Саудівську АРАВІЮ) ВИВЕЗЛИ ВСЮ ВСЮ ВСЮ ПШЕНИЦЮ УКРАЇНСЬКУ - в мене приятель капітан на балкері - то за один візит в порти України під Одесою завантажували по 70 000 (сімдесят тисяч!!!!!!!!) тонн пшениці. По-друге, наші люди звикли мислити тільки по совєтські-українські і не розуміють, що є країни, де держава дбає про своїх (і - слава Богу - про чужих) - громадян. Я не буду наводити приклад Швеції чи Норвегії... Нариклад, місяць тому відмінили в Туреччині НДС на більшість харчових продуктів - а в Україні подивіться в чек: 20 (ДВАДЦЯТЬ) відсотків. Вчора ЗНИЖЕНО НДС на велику групу товарів типу миючих засобів, порошків і такого іншого: з 18% до 8 (вісім)%. Ідемо далі: РФ ставить на коліна всю Європу за допомогою газу. Що в цей час робить Туреччина: закуповує газ в Азербайджані та в Нігерії - в нас мало хто знає, що африканська Нігерія - майже світовий лідер з нафти та газу. Президент особисто літав в Африку та вів перемовини з лідерами п"яти країн. Куди будуть їхати німці, якщо в Німеччині 1 кв. м житла вартує вже 10 000 (десять тисяч) євро? Їхали та їхатимуть в Туречичну - авіаквиток прямо з Анталії в будь-яке місто Німеччини 38,90 (тридцять вісім цілих дев"ять десятих) євро в один бік. За ціною 10 стаканчиків по 200 мл пива в Дюссельдорфі. Востаннє редагувалось akurt в Вів 29 бер, 2022 16:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() не все так однозначно з Туреччиною
недавно підняв тему, але комусь не сподобалося: висока ціна на жрачку -> нова хвиля арабських/турецьких революцій. Тому тема РН в Туреччині не однозначна. сьогодні вверх, завтра вниз. ![]() я не понимаю, какой смысл считать доходность аренды жилья, в котором живешь, по временной пиковой арендной ставке.
change_pm, а что квартира готова к приему арендаторов? Насколько я помню, то нет. Какой смысл считать виртуальные доходы? Разве что переоценку жилья с 60 до 75-80 можно занести в актив. В конце концов пустить родственников\знакомых\друзей к себе, реально помочь своим, пострадавшим от войны, но нет, лучше виртуально профит считать. Противно читать ![]() Ну, если быть объективным, то...
можно было любому форумчанину взять в аренду НОВЕНЬКУЮ квартиру в НОВЕНЬКОМ престижном комплексе в очень хорошем месте Земного шара, как это не раз предлагалось на этом форуме. И что? Кто-то послушал? Кто -то воспользовался информацией? А если бы еще и купили, то точно и профит принесла бы покупка в 100% по валюте, и прибыль от сдачи в аренду. Так что считать вообще-то и можно, и нужно... ![]() akurt
Доброго дня. Я на форумі років з 10, необхідності не будо в реєстрації, ось нарешті з‘явилась. Я не говорю ж зі мною зустрічатися, можна в тел режимі. Зараз за 100км від Анталії, сутки в дорозі на авто. Реально необхідна консультація. Або тицніть де почитати те що ви скидали з аналітики. Вважайте це за допомогу українцям, бо я родину залишив в Болгарії, а сам примчав щось знайти Дякую
|
|