ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 5556575859 ... 502>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 84
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
15%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 10:30

Shaman написав:
  WallNutPen написав:
  wtf написав:в марте по уни были сделаны траты на условные 1000 грн. и 31 марта еще на 100 но видимо провелось как 01,04 поскольку задолженность за март показывает ровно 1000. подскажите сколько банк насчитает процентов на 1000 потраченную в марте если не погасить долг до 25.04. насчитают 1.7% на потраченную тысячу после 25го числа или 0,0001% ?

Вообще при вылете с грейса банк насчитывает проценты 1,7% на всю сумму задолженности и не с 25го апреля а с того числа марта когда она возникла. И на 100 грн. которые провелась 1.04 тоже проценты д.б. начислить. По крайней мере в мирное время было так, но думаю вряд ли что поменялось с методикой начисления процентов в связи с военным положением

поменялось то, что раньше не было 2 разных ставок %.

ИМХО, расчет будет след - при вылете из грейса на долг марта насчитают 0,0000%, а на долг апреля 1,7% - так логично, остальное все от лукавого :D

Да согласен с вами - так как вы пишете будет логично - я не учел факт что в марте ставка была 0,0001. Но от банка можно любых фортелей ожидать. Так что лучше наверное таки загасить долг
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 448 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 13:28

Найгірший банк!!! Змінив модель телефону, номер залишився старий. Тепер зайти в приват 24 не реально! Видає помилку на новому телефоні і на компютері! Служба підтримки нічого зрозумілого сказати не може. Дав їм всі дані, вони мені пишуть ви вводите невірний пароль! Переставляю картку в старий телефон і відбувається чудо, можна зайти! Я так розумію, ноу хау від привата, ми обмежимо доступ до ваших грошей під любими надуманими причинами! ур**!
xpen_vam

Подякував: 388 раз.
Подякували: 521 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 13:53

Re: ПриватБанк

Приват ще видавав повідомлення, що 0 по гольдам квітень-травень. З червня планують всім літню стрижку?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 13:56

Ой+ написав:З червня планують всім літню стрижку?

я уже 2 из 3х голд карт закрыл на всякий случай

у когото есть опыт перехода с голд уни обратно на обычную? что по кредитному лимиту? стандартные вопросы где работаете или просто смотрят старую анкету и меняют пластик с илитого голд на бомж вариант?
wtf

Подякував: 18 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 15:26

wtf написав:
  Ірина_ написав:Сьогодні знімала кошти в банкоматі з картки для виплат, 1 % від суми :evil:

карта для выплат привата?

Так, звичайно карта привата!
https://clip2net.com/s/4fkZ0sI
Сьогодні знову знімала кошти з цієї ж карти тільки в іншому банкоматі Привата та меншу суму
https://clip2net.com/s/4fkZeEV.
Що це було не зрозуміло.
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1147 раз.
Подякували: 2058 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 15:30

Ірина_, если снятие было с КдВ, используя физический пластик или считав QR-код приложением, или через NFC, то комиссии быть не должно.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 16:15

Ірина_ написав:
  wtf написав:
  Ірина_ написав:Сьогодні знімала кошти в банкоматі з картки для виплат, 1 % від суми :evil:

карта для выплат привата?

Так, звичайно карта привата!
Сьогодні знову знімала кошти з цієї ж карти тільки в іншому банкоматі Привата та меншу суму
Що це було не зрозуміло.

Я ж писал - 1 апреля. То Приват так "пошуткував" с клиентами :(. Они писали потом что благодаря бдительности клиентов они потом откатили назад ошибочно установленные некоторые тарифы. Возможно вы стали жертвой такой "ощибки"
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 448 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 16:51

WallNutPen написав:Приват так "пошуткував" с клиентами

В Палке вообще чудит. 2-3.04 вообще непонятный комисс тулил (типа 1,1%), сегодня 0,5%. Все оплаты с грн. КДВ
kulikrom

Подякував: 30 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 17:27

wtf написав:
  Ой+ написав:З червня планують всім літню стрижку?

я уже 2 из 3х голд карт закрыл на всякий случай

у когото есть опыт перехода с голд уни обратно на обычную? что по кредитному лимиту? стандартные вопросы где работаете или просто смотрят старую анкету и меняют пластик с илитого голд на бомж вариант?

На сколько я понимаю, сейчас можно просто взять простую бомж-болванку и подвязать под действующий счет с кред. лимитом (допкой). А Голд-карту потом просто закрыть.

Имейте ввиду, пластик сейчас могут и не дать. Экономят запасы, в отделении сказали, что только для новых клиентов. Но если хорошо попросить, думаю, дадут. Как вариант, можно заменить на Digital-карту.
Monk23

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 кві, 2022 19:00

WallNutPen написав:
  Ірина_ написав:Так, звичайно карта привата!
Що це було не зрозуміло.

Я ж писал - 1 апреля. То Приват так "пошуткував" с клиентами :(. Они писали потом что благодаря бдительности клиентов они потом откатили назад ошибочно установленные некоторые тарифы. Возможно вы стали жертвой такой "ощибки"

В кращих традиціях - усі зміни тестують одразу на проді. У всіх збоях винен клієнт згідно ДКБО.
klug

Подякував: 375 раз.
Подякували: 1252 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 5556575859 ... 502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему