Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Цікаво, хто буде той "лох" - хто візьме на себе ризики власносці*?
я не собираюсь ничего продавать из своего в Ирпене. Наоборот мысли переформатировать коммерцию под жилую недвижимость. Если жилья будет людям не хватать какая нафег коммерция.
Для тех кто думает что весь Киев и пригород переедет жить во Львов, это анриал. Для больших перемещений масс нет ни жилья, ни работы ни инфраструктуры. Все будут стараться жить там, кто где и жил. За исключением оккупированных и полностью разрушенных городов.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 08 кві, 2022 12:47, всього редагувалось 1 раз.
change_pm написав:Цікаво, хто буде той "лох" - хто візьме на себе ризики власносці*?
я не собираюсь ничего продавать из своего в Ирпене. Наоборот мысли переформатировать коммерцию под жилую недвижимость. Если жилья будет людям не хватать какая нафег коммерция.
Для тех кто думает что весь Киев и пригород переедет жить во Львов, это анриал. Для больших перемещений масс нет ни жилья, ни работы ни инфраструктуры. Все будут стараться жить кто где и жил. За исключением оккупированных и полностью разрушенных городов.
тільки ціна м2 буде вже не та ти мовиш про тих хто був, а як щодо розширеного відтворення та росту?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 кві, 2022 12:48, всього редагувалось 1 раз.
ВВП пополам, далі вже сам складеш прогноз на м2, фінансовий форум таки
Возьмите пример послевоенных ГДР и ФРГ. Разрушены были одинаково а восстанавливались по разному. Есть разные сценарии. Не спешите вешаться, вы можете пригодиться Родине.
flyman написав:Чисто математика. Задача: Було 52 млн. населення. Стало 25 млн. (мінус 50%) Житловий фонд знищено (дуже песимістична оцінка) на 10% (дуже песимістична оцінка
Взорвите мозг этому "математику". В советское время было 2 магазина в городке, а стало 10-15 + АТБ. Количество населения в городке больше не стало. В чем же причина? Может поймет, что в советское время 0.33л пепсиколу я пил раз в полгода, когда из Киева привозили, а сейчас хоть залейся любыми колами, пивом и разными рыбами.
Почему-то мух не понимает, что я вырос в семье из "много-детей" , и у меня не было не только своей комнаты, но и "детской комнаты " в принципе. А у меня сейчас хоромы 91 метр и взрослая дочка уже со своей квартирой. Может тогда что-то дойдет?? А заодно может поймет, что вместе с уменьшением населения исчезли сотни сел. А ещё тысячи с пустыми улицами.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 08 кві, 2022 14:00, всього редагувалось 1 раз.
"Будет второй раунд через пару лет": Арестович на 100% уверен в новом столкновении России с Украиной
флай, я сподіваюсь ти зробиш висновки?
пісі. пам"ятаєш я тобі казав, що краще б ти взяв хрущік в центрі Києва* - ніж те, що ти набрав по іпенях? ось, попередження саме про це - локейшн - локейшн - локейшн...
* грощі ті самі, що ти витратив і для твого концепту підходило - але в іншому напрямку... не з іпенів в центр по різним гілкам ШРТ, а з центру в іпеня різними гілками...
flyman написав:Чисто математика. Задача: Було 52 млн. населення. Стало 25 млн. (мінус 50%) Житловий фонд знищено (дуже песимістична оцінка) на 10% (дуже песимістична оцінка
Взорвите мозг этому "математику". В советское время было 2 магазина в городке, а стало 10-15 + АТБ. Количество населения в городке больше не стало. В чем же причина? Может поймет, что в советское время 0.33л пепсиколу я пил раз в полгода, когда из Киева привозили, а сейчас хоть залейся любыми колами, пивом и разными рыбами.
Почему-то мух не понимает, что я вырос в семье из "много-детей" , и у меня не было не только своей комнаты, но и "детской комнаты " в принципе. А у меня сейчас хоромы 91 метр и взрослая дочка уже со своей квартирой. Может тогда что-то дойдет?? А заодно может поймет, что вместе с уменьшением населения исчезли сотни сел. А ещё тысячи с пустыми улицами.
ти хоч доказати що ціна х2 в Київі до довоєнних? доказуй, до чого ці особисті випади?
Чи хто не мислить як хотаб уже ворог?
А що села зникли? Хатів нема зовсім-зовсім? Так само із смт. та райцентрами.
Навіть в Прип"яті і Чорнобилі стоїть нерухомість, якщо на те пішло.
І новобудов, звичайне не було останніх 30 років. Все деградувало, жовкло і відпадало.
В нас поки що не США із мільонами бездомних бомжів. Нерухомості вільної достатньо. Інше питання, а яка там інфраструктура і як там з роботою.