monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 4950515253 ... 263>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 12:37

gonzo написав:
  nnallex написав:моно запретил с грв карты делать переводы на зарубежные, потихоньку закручивает гайки

что имеется ввиду под переводами?

Похоже имеется ввиду пополнение revolut и подобное.
lloydbanksua

Подякував: 80 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 13:26

lloydbanksua написав:
  gonzo написав:
  nnallex написав:моно запретил с грв карты делать переводы на зарубежные, потихоньку закручивает гайки

до вчерашнего дня можно было переводить p2p на любую карту мира, выбирая перевод на карту, и выбирать с какой карты это делать, например можно было грв отправлять на евро карту выпущенную в европе, с сегодняшнего дня прикрыли, в поддержке сказали не знаю когда заработает
nnallex

Подякував: 105 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 14:25

igor717
не дает никакие переводы с моно, уже разные карты попробовал
nnallex

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 15:17

lloydbanksua написав:
  gonzo написав:

Тільки що пробно поповнив собі Револют на 10 евро, ніяких проблем - тому і запитав
gonzo

Подякував: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 15:28

Re: monobank

револьт вы делаете через аппл пей, это считается снятие с карты, а я говорю про перевод на другую карту P2P и указывать зарубежную! пишет- этот вид операции тимчасово обмежений! в том числе если перевод делать на карту револьт, не работает
nnallex

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 18:27

nnallex написав:револьт вы делаете через аппл пей, это считается снятие с карты, а я говорю про перевод на другую карту P2P и указывать зарубежную! пишет- этот вид операции тимчасово обмежений! в том числе если перевод делать на карту револьт, не работает

не "снятие с карты", а "покупка", поэтому проходит
Setta

Подякував: 17 раз.
Подякували: 104 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 кві, 2022 19:40

Setta написав:
  nnallex написав:револьт вы делаете через аппл пей, это считается снятие с карты, а я говорю про перевод на другую карту P2P и указывать зарубежную! пишет- этот вид операции тимчасово обмежений! в том числе если перевод делать на карту револьт, не работает

не "снятие с карты", а "покупка", поэтому проходит

Пополнение Револют идет с мсс кодом 4829 — денежные переводы, хоть через Gpay/Apple Pay, хоть непосредственно с указанием реквизитов карты.
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 00:52

nnallex написав:igor717

Может лимит уже исчерпали? И на прошлой неделе нормально работало, но не больше 900евро в день
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 12:46

PUnder написав:

Может лимит уже исчерпали? И на прошлой неделе нормально работало, но не больше 900евро в день

А причому тут "минулого тижня", коли мова йде про зараз? Я підтверджую, що минулого тижня я також відправляв і все було ок, а зараз "Цей вид операцій з гривневих карток тимчасово обмежено". Крім того в "Діючих обмеженнях на цей момент" у самому додатку написано "Використання власних коштів у гривні... - Перекази з картки mono на карти (P2p) іноземних банків, в тому числі за допомогою сторонніх сервісів не передбачено". Пофіксили і прикрили.... Було зручно
nickvp

Подякував: 26 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 21:41

nickvp написав:
  PUnder написав:

А причому тут "минулого тижня", коли мова йде про зараз? Я підтверджую, що минулого тижня я також відправляв і все було ок, а зараз "Цей вид операцій з гривневих карток тимчасово обмежено". Крім того в "Діючих обмеженнях на цей момент" у самому додатку написано "Використання власних коштів у гривні... - Перекази з картки mono на карти (P2p) іноземних банків, в тому числі за допомогою сторонніх сервісів не передбачено". Пофіксили і прикрили.... Було зручно

Вот прямо сейчас попробовал ради интереса - без проблем пополнил с 2 разных карт monobank. Обе Visa, если это имеет значение.
ingtrans

Подякував: 111 раз.
Подякували: 544 раз.

Профіль

#<1 ... 4950515253 ... 263>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор