Бої йдуть дуже близько до Запоріжжя. Сьогодні вийшло повідомлення від Міноборони, в якому вказувалося, що ворог веде наступ на село Трудолюбівка (прапорець на карті), що у 16 км від Запоріжжя. Дуже довгий час тут можна було говорити про якусь "лінію фронту" Василівка(під контролем окупанта)-Оріхів-Гуляйполе(під нашим контролем). Втім, сьогодні ворог дійшов туди. Ще не ясно звідки саме він прорвався (є підозра, що з Василівки), але Оріхів та Гуляйполе досі під нашим контролем. Буду спостерігати за ситуацією
greenozon написав:Гіпотеза про справжню ціль війни від Балашова є доля раціо чи обкурився?
Маячня повна. Сланцевого газу є купа по всьому світі, нічого унікального в Україні немає. По-моєму його взагалі ніде в світі масштабно не добувають. В США він фактично є "побічним продуктом" - одержують його під час добутку сланцевої нафти.
vitaliian написав:Бої йдуть дуже близько до Запоріжжя. Сьогодні вийшло повідомлення від Міноборони, в якому вказувалося, що ворог веде наступ на село Трудолюбівка (прапорець на карті), що у 16 км від Запоріжжя. Дуже довгий час тут можна було говорити про якусь "лінію фронту" Василівка(під контролем окупанта)-Оріхів-Гуляйполе(під нашим контролем). Втім, сьогодні ворог дійшов туди. Ще не ясно звідки саме він прорвався (є підозра, що з Василівки), але Оріхів та Гуляйполе досі під нашим контролем. Буду спостерігати за ситуацією
Трудолюбовка между ЗП и ДП,шо то не так с инфо,может обстрел? или вброс.
vitaliian написав:Бої йдуть дуже близько до Запоріжжя. Сьогодні вийшло повідомлення від Міноборони, в якому вказувалося, що ворог веде наступ на село Трудолюбівка (прапорець на карті), що у 16 км від Запоріжжя. Дуже довгий час тут можна було говорити про якусь "лінію фронту" Василівка(під контролем окупанта)-Оріхів-Гуляйполе(під нашим контролем). Втім, сьогодні ворог дійшов туди. Ще не ясно звідки саме він прорвався (є підозра, що з Василівки), але Оріхів та Гуляйполе досі під нашим контролем. Буду спостерігати за ситуацією
Десь бачив скарги на цу, бої йдуть під Трудолюбівкою ХЕРСОНСЬКОЇ обл. Але про це чомусь написала Запорізька адміністрація. І почався кіпіш...